Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]žiadosť o unban

Příspěvekod Halloween69 » 26 říj 2018, 11:23

1.server: classic
Admin: obetniovce
nick: Red Bull
2.=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: obetniovce
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: AB / pp
[=] Zabanovany nickname: Red Bull
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:845792001
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
3. áno mal som hacky mal som ab/wh áno uvedomujem si vážnosť mojej detinskosti ale z dôvodu že mám svoj clan tak som si ich odinštaloval ak by sa dalo dáky admin ak by šiel tsko a prehladal by mi pc bral by som to potreboval by som ešte poradiť s niečim ale tá informácia v consoli: Zabanovany nickname: Red Bull tak to mi nesedí lebo som hral za nick [*DarkAngels*]JokerSVK takže nechápe
4.nemám VIP ani Evip
Halloween69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]žiadosť o unban

od Rumcajz » 26 říj 2018, 11:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [Vyriešené]žiadosť o unban

Příspěvekod eXtr3mer » 26 říj 2018, 11:31

Halloween69 píše:áno mal som hacky mal som ab/wh

Nech ti je tento ban poučením, že cheatovať a kaziť tak hru iným hráčom sa nevypláca :)

Hráč sa priznal. Ban oprávnený.

Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Halloween69 » 26 říj 2018, 11:38

Extreme Ďakujem za odpoveď ale príde mi to trochu detinské riešenie a zadávanie banou načo je potom csko každý hráč v csku skúšal hacky a príde mi že perma ban je nanič je to zbytočné keď si človek uvedomí že to čo spravil je blbosť tak by sa to mohlo trocha skrátit ja mám permu chcem hrávať keby že nemám clan a nedá sa urobiť free server na stránke nejmenovanej tak som v háji a nemám čo robiť a príde mi trocha blbé keď za unban mám platit 4€ alebo za vip. A ako som sa vyjadril aj v mojom príspevku: Zabanovany nickname: Red Bull tak nechápem aký je to nick. A aj to že ban na 100-300 až perma ban je čo keď taký ban niekto dostane tak čo má robiť vy to máte v háji lebo máte napríkal kvalitný pc a kúpite si cs:go alebo iné hry a hráte ale čo my čo hrajú iba csko aj to iba na 90fps ako kedy nič iné nemožeme hrať. Ak si to prečítate Ďakujem a budem rád za odpoveď a ako som hovoril bol by som rád ak by dáky admin išiel na tsko potreboval by som poradit s hackama potom by som to vysvetlil Ďakujem.
-JokerSVK
Halloween69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Obetniovce » 27 říj 2018, 08:07

Nevím co řešíš za blbost se holt platí. Přiznal jsi se to je sice chválihodné a polehčující, ale milost či zkrácení trestu hold nečekej. Nevím sice kolik ti je, ale když tak popros rodiče o 4E kup UB a zpytuj svědomí.

Jinak ban je z 9.9.2018. a podle tvého HLSTATS používáš oba uvedené nicky tak nevím proč ti to nesedí.
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod Halloween69 » 28 říj 2018, 13:12

Obetníovce mám 15rokov áno viem je to chválihodné neviem kolko máš ty rokov ale keď chceš dám ti údaj na skype môj a kludne sa opýtaj mojho clanu že nikdy som nepoužil nick Red Bull vždy keď si mením nick vždy mám pred menom názov clanu. A 4eurá zato mám 10ml liquidu do Vapeky mne do toho nič niesom Admin ani nič podobné viem že tu ide o princíp že hackery majú bit potrestaný kazia hru iným luďom ja si to plne uvedomujem. Ale medzi prvé veci prečo som si tie hack stiahol boli tie že som aj s druhým človekom s clanu potrollil clan ale keď som mal tie hacky tak ma to furt lákalo používať je to ako droga... keď s tým začneš tažko sa prestáva ale keď už máš ban vtedy si uvedomuješ čo si urobil. Druhá vec prečo som ich mal bola tá že ked som sa niekedy pripojil na dáky server tak tam boli hackery a tak som si stiahol hacky aj kvoli nim aby bol hacker vs hacker áno viem nemalo by sa to riešit takto mal som íst na gamesites a mal som ho nahlásiť ale pravdaže Joker musí byt tvrdohlavý a musel si stiahnut hacky nato. žiadam aby Admini ktorý toto čítaju nech to neberú ako obchádzanie banu nejde mi oto ale ide mi oto že 4eura je zlodejina keby že sme v starom čase na slovenské koruny 120SK a rožok v tedy stál 0,20haliera za 4eurá ludia mohly mat plno rožkou alebo aj iných vecí teraz mám dat za unban 120SK do nikoho nechcem narážat ale ak by vaši rodičia videli kolko žiadate zato a keď toto hrajú aj deti a majú za niečo dat 4eurá je moc. Neviem čo by Vám nato povedali. Neviem kolko Vám je rokov takže nepokračujem Ďakujem za odpoveď a prečítanie.
Ešte raz hovorím nejde mi o nič len by som bol rád ak by som dokázal trocha zmenit tieto veci a určite aj zmeny.
Ak sa na mne smejete prepáčte ale nerozmýšlam ako dáke 8ročné decko a už trocha rozmýšlam nad vecami
Vopred Ďakujem za odpoveď. Ps: sorry za gramatiku snažím sa rýchlo písať. A prosím ak by ste mi vedeli poslat cez aké mená som bol online
-JokerSvk
Halloween69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Halloween69 » 28 říj 2018, 13:26

A bol by som rád ak by ste mi neodpisovali negatívnymi agresívnimy správamy
Halloween69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Halloween69 » 28 říj 2018, 14:06

A ban nemožem mat od 9.9 kedže s tým členom z clanu sme si ich stiahli len 17.10 mám dôkaz takže trocha som mimo prial by som vysvetlenie toho 9.9 Ďakujem
Halloween69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 28 říj 2018, 14:13

Tým, že hráš na NS, mohlo ísť o ban niekoho iného, čo by aj podľa iného nicku dávalo zmysel :) Avšak to je teraz už jedno. Ban je príliš starý na to, aby mal admin ešte dôkaz a zároveň si sa sám priznal k používaniu nedovolených programov. Ako sa hovorí zabili sme dve muchy jednou ranou :)
Obhajovať si svoje konanie môžeš, nič to však nezmení. Ban je oprávnený a ako získať unban som ti už napísal vyššie :)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Halloween69 » 28 říj 2018, 14:51

eXtr3mer píše: a ako získať unban som ti už napísal vyššie :)

Ja viem ale mne ide o to že ten unban je moc drahý a teraz som na inej wifine a hrám na vašich serveroch ako to?
Halloween69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 28 říj 2018, 14:54

Halloween69 píše:
eXtr3mer píše: a ako získať unban som ti už napísal vyššie :)

Ja viem ale mne ide o to že ten unban je moc drahý a teraz som na inej wifine a hrám na vašich serveroch ako to?

Tu sa ukazuje práve to, že hráš na NS a ten ban nie je tvoj :) Nech ti je toto ako poučenie, že cheatovať sa nemá, inak dostaneš ban priamo ty. Želáme príjemné hranie na našich serveroch :)

Ak budeš mať ďalšie otázky, smeruj ich prosím mne do správy :)
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost