• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]30kg cementu na ksichte / Jailbreak #1
1.Hrála se mapa jail_buyukisyan_dark a během kola kdy bylo HVD tak jako každé kolo hromada vězňů se hrne k aimu, aby získali zbraň, já jelikož vím, že tam je vždycky hodně lidí jsem nešel aim otevřít, ale postavil jsem se rovnou ke vchodu a držel W a čekal až někdo otevře.Podle mě jsem tam stál dost dobře a vlezl bych tam.Vedle mě stáli další hráči.Najednou k nám přišel ze zadu Cement a grabnul jednoho hráče pryč.Já jsem se posunul a snažil jsem se stále dostat do aimu, ale on byl zavřený.A potom Cement grabnul i mě a ještě jednoho dalšího vězně pryč, že prý nemáme blokovat aim.Nic jsme neblokovali, protože ani nebyl otevřený a kdyby byl tak už bych tam nejspíš dávno byl, protože jsem byl hned před vchodem a neustále jsem se tam snažil jít.Kvůli celé situaci jsem si nemohl vzít zbraň z aimu co jsem chtěl, protože mě předběhli ostatní.
1.1 Nechápu proč nás cement všechny grabnul pryč, když byl aim zavřený a proto jsme tam nemohli jít.Přece, když nevím tak nedělám.
1.2 Chci se zeptat jestli bylo všechno okay tak pokud se hraje mapa jail_jungle_b5 a u akáčka co je schovaný na mapě stojí dva vězni a ani jeden ho nemůže vzít tak admin je má oba grabnout pryč, a kterého grabne blíž tak ten vyhrává? Nebo je rozdíl mezi velkým aimem a jednou schovanou zbraní?
2. Demo: Omluvím se, ale demo mně nejde z nějakého důvodu nahrát na leteckoupostu ani sendspace až to půjde hodím to sem.Dá se stáhnout zde (je to hltv): http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
28. 10. 20:59 jail_buyukisyan_dark 20312-1810282059-jail_buyukisyan_dark.dem.zip Stáhnout
4:55 - vcházíme k aimu
5:12 - grabuje hráče pryč
5:25 - grabuje další dva hráče pryč
1.1 Nechápu proč nás cement všechny grabnul pryč, když byl aim zavřený a proto jsme tam nemohli jít.Přece, když nevím tak nedělám.
1.2 Chci se zeptat jestli bylo všechno okay tak pokud se hraje mapa jail_jungle_b5 a u akáčka co je schovaný na mapě stojí dva vězni a ani jeden ho nemůže vzít tak admin je má oba grabnout pryč, a kterého grabne blíž tak ten vyhrává? Nebo je rozdíl mezi velkým aimem a jednou schovanou zbraní?
2. Demo: Omluvím se, ale demo mně nejde z nějakého důvodu nahrát na leteckoupostu ani sendspace až to půjde hodím to sem.Dá se stáhnout zde (je to hltv): http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites
28. 10. 20:59 jail_buyukisyan_dark 20312-1810282059-jail_buyukisyan_dark.dem.zip Stáhnout
4:55 - vcházíme k aimu
5:12 - grabuje hráče pryč
5:25 - grabuje další dva hráče pryč
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
[Vyriešené]30kg cementu na ksichte / Jailbreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 30kg cementu na ksichte / Jailbreak #1
Väzni sa počas HVD nesmú blokovať v úzkych priestoroch, pretože každý väzeň má mať voľný pohyb, ktorý nesmie byť nikým a ničím obmedzený.
Toto platí a na serveroch to často vidíme v situácii, keď jeden väzeň vojde do šachty a iný ho blokuje a nechce pustiť von. Tým pádom ho obmedzuje v pohybe, pretože ten väzeň vnútri sa nemá kam pohnúť.
Na druhej strane v tejto situácii nevidím dôvod grabu zo strany Admina, keďže nikto nikoho neobmedzoval v pohybe a všetci väzni sa mohli voľne pohybovať po mape. Počas HVD je predsa čas vyskúšať všetky atrakcie na mape a zabaviť sa. Či je to vyslovene kolo určené na vzbury a každý, kto je proti vzburám, musí ísť o zem? Jasné, že nie.
Keď sa postavím na ratske v cele pred šachtu a nebudem chcieť pustiť spoluväzňa dnu, lebo "spolupracujem" s CT, mám dostať grab? Samozrejme, že nie. Holt, má smolu, že som sa tam dostal skôr.
Preto je úplne jedno, či hráč tú šachtu blokoval schválne alebo sa tam chcel dostať a ona bola zavretá. Admin pochybil a bude poučený.
Sťažnosť oprávnená.
Toto platí a na serveroch to často vidíme v situácii, keď jeden väzeň vojde do šachty a iný ho blokuje a nechce pustiť von. Tým pádom ho obmedzuje v pohybe, pretože ten väzeň vnútri sa nemá kam pohnúť.
Na druhej strane v tejto situácii nevidím dôvod grabu zo strany Admina, keďže nikto nikoho neobmedzoval v pohybe a všetci väzni sa mohli voľne pohybovať po mape. Počas HVD je predsa čas vyskúšať všetky atrakcie na mape a zabaviť sa. Či je to vyslovene kolo určené na vzbury a každý, kto je proti vzburám, musí ísť o zem? Jasné, že nie.
Keď sa postavím na ratske v cele pred šachtu a nebudem chcieť pustiť spoluväzňa dnu, lebo "spolupracujem" s CT, mám dostať grab? Samozrejme, že nie. Holt, má smolu, že som sa tam dostal skôr.
Preto je úplne jedno, či hráč tú šachtu blokoval schválne alebo sa tam chcel dostať a ona bola zavretá. Admin pochybil a bude poučený.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: 30kg cementu na ksichte / Jailbreak #1
Stále mám problém pochopiť, že nikoho nezaujíma môj názor. Ospravedlňujem sa za to. Budem sa snažiť obmedziť toto moje chovanie na minimum.
#volumo
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
- Najn
- Amatér
• Stránka 1 z 1