• Stránka 1 z 1
[Z] !Daron / SniperWar
Nick na serveru: !Daron
SID: STEAM_0:0:215636379
Sekce na které chci práva: SniperWar
Věk: 17 let
Mé HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... layer=3511
Bany, které jsem dostal: Žádného banu na serveru si nejsem vědom, ale byl tam jednou mute na 10 minutek.
Bohužel na steam účtě mám VAC ban za script do hry Team Fortress 2, který byl dříve volně dostupný bez toho, aniž by hráč dostal ban. Což se potom
změnilo a než jsem stihl script odstranit, dostal jsem VAC ban.
Něco o mně: Jmenuji se Tomáš, bydlím kousek za Prahou. Mezi mé záliby patří hraní basketu a samozřejmě hraní her
Proč právě já: Na serveru mám poměrně vysokou aktivitu, většinu času jsem docela klidný člověk, ale na serveru je spousta hráčů, kteří se nedokážou chovat podle pravidel.
Třeba nadávají, což bych chtěl s hráči řešit v klidu, ale né vždy to jde.
Zkušenosti ve hře CS:GO: Na tomto účtě mám nahráno přibližně 500 hodin a na všech účtech to je přes 1000 hodin.
SID: STEAM_0:0:215636379
Sekce na které chci práva: SniperWar
Věk: 17 let
Mé HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... layer=3511
Bany, které jsem dostal: Žádného banu na serveru si nejsem vědom, ale byl tam jednou mute na 10 minutek.
Bohužel na steam účtě mám VAC ban za script do hry Team Fortress 2, který byl dříve volně dostupný bez toho, aniž by hráč dostal ban. Což se potom
změnilo a než jsem stihl script odstranit, dostal jsem VAC ban.
Něco o mně: Jmenuji se Tomáš, bydlím kousek za Prahou. Mezi mé záliby patří hraní basketu a samozřejmě hraní her

Proč právě já: Na serveru mám poměrně vysokou aktivitu, většinu času jsem docela klidný člověk, ale na serveru je spousta hráčů, kteří se nedokážou chovat podle pravidel.
Třeba nadávají, což bych chtěl s hráči řešit v klidu, ale né vždy to jde.
Zkušenosti ve hře CS:GO: Na tomto účtě mám nahráno přibližně 500 hodin a na všech účtech to je přes 1000 hodin.
- Daronek
- Kolemjdoucí
[Z] !Daron / SniperWar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: !Daron / SniperWar
Snad jsi se z toho mute poučil.
Napiš mi na steamu a domluvíme se.

-
Carti - Amatér
• Stránka 1 z 1