I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

killermacka

Příspěvekod busteeed » 31 říj 2018, 22:09

Zdravim, chcel by som sa opytat, ako je mozne, ze ked su na serveri 2ja cheateri so SH, príde pan admin "killermacka", jedine co urobi je to, ze ich par krat kickne, da ban dvom hracom, ktori obchadzaju ban a odpoji sa. Ked mu pisem na steam, tak ani neodpise. Chcete mi tvrdit, ze je dolezitejsie dat ban za obchadzanie hracom, ktori nemaju ziadne cheaty, ako niekomu kto v danej situacii zneprijemnuje hru ostatnym? Dalsia vec je ta, ze macka dava ban za obchadzanie len hracom, ktorych nema rad. Pokial obchadzaju ban jeho kamarati tak s tym nic nerobi. Obchadzali ban hraci, ktorych poznam a boli obaja v rovnaky moment na serveri. Macka sa napojil a dal ban len jednemu z nich, druheho nechal tak. Macka dobre vedel, ze ten dotycny obchadza ban a nic s tym neurobil. Nasledne nato som mu pisal na steam, ani mi neodpisal. Skuste to vyriesit a najlepsie bude aby ste zrusili toho menej inteligentneho cloveka, ktory si mysli, ze je pan admin a ze na jeho kamaratov sa pravidla nevztahuju. Toto nie je prvy pripad, co sa take nieco deje.
busteeed
Amatér
Amatér

killermacka

od Rumcajz » 31 říj 2018, 22:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: killermacka

Příspěvekod GrooS » 31 říj 2018, 22:16 VIP

Existuje nějaký důkaz ?
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TheRohlikar » 31 říj 2018, 22:24

Byl jsem tam. DIPkaři. Nic s nimi neuděláme, kromě kick/slay. TAK JE TO MOŽNÉ.
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod killermacka » 31 říj 2018, 22:36

Ahoj,nemôžem banovať DIP hráčov to preda vieš,a nebudem na serveroch 24/7 kvôli nejakým dementom čo sedia 24 hodín u pc :)
Unityho nebanujem,pokiaľ som si není istý že to je on,zmenil si IP a ja po skúsenosti nebudem banovať jeho pokiaľ som si není istý na 1000 percent :) Pekný večer.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod busteeed » 31 říj 2018, 22:41

Vies co je zaujimave Davidko? Ze si sa presne vtedy odpojil zo servera ked sa ten dotycny, ktoremu nedavas ban napajal. Ked sa odpojil zo servera, tak si sa znova napojil. Strasna nahoda ze?
busteeed
Amatér
Amatér

Příspěvekod Knife » 31 říj 2018, 22:52

Zdravím, sice bych se tu neměl vyjadřovat, ale nedalo mi to.
I já psal killermacce na steam přesné jméno toho hráče, který obchází ban, když tak můžu na žádost dohodit snímky. Jinak zde jsou odkazy na chatlog, kdy hráč na kterého jsem upozorňoval obchází ban.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=91511
Myslím si že z tohoto odkazu je více než jasné o koho se jedná a zde je chatlog.

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ke&page=11

Čas 2018-10-31 21:53:11 - 2018-10-31 21:57:41
Knife
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killermacka » 31 říj 2018, 22:57

Áno,upozorňoval si ma na nho ale dal som si do hľadania jeho ip a žiaden aktívny Ban mu nevyskocil :)
Ale tým nechcem povedať že sa musím riadiť len ip ale ďalej som to už neriešil ,po poslednom bane som myslel že ho to prestane baviť :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod killermacka » 31 říj 2018, 23:00

Áno Šeďo,je to náhoda a tá patrí k životu :))) Bol som na ts s adminmi a rozhodli sme sa že ideme mm tak čo už :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod busteeed » 01 lis 2018, 00:03

O akom mm to prosim ta hovoris? Ziadny mm si nesiel. Ako nahle sa ten hrac pripojoval, tak ty si sa hned odpojil. Ked uz bol na serveri, tak som ti to hned hlasil na steam, ze je na serveri, ty si to ignroval a to nie je prvy krat, co si nejake hlasenie odo mna uplne odignoroval. Ked si videl, ze uz nie je na serveri, tak si sa znova napojil. Ziadny mm si hrat nesiel, nechapem preco si stale vymyslas. Dobre vies, ze je to unity, sam mi vravel na tsku, ze mu nedas ban, pretoze sa bojis, aby na teba nevytiahol nieco a ty by si kvoli tomu mohol prist o prava. Jediny hrac je unity, ktory neustale strafuje, bol si aj vtedy na serveri ked som sa s nim hadal a on napisal do chatu, ze je to unity, kedze mal iny steam aj nick, tak som nevedel kto to je. A teraz napises, ze si si nebol isty? Nebud smiesny a prestan klamat. Si s nim na tsku a hrate spolu na gs a ty napises este, ze si nevedel kto to je :DD Neviem macka, kto ma pravo rozhodnut o tom, ci ta zrusia alebo nie, ale ak ta uz nezrusia po tolkych fail banoch a po tolkych staznostiach na tvoju osobu, tak ja uz neviem no, potom ta asi niekto ma velmi v laske, ked po tom vsetkom ti nechava stale prava.
busteeed
Amatér
Amatér

Příspěvekod killermacka » 01 lis 2018, 10:08

Ja som hral MM tak neviem či som slepý ja alebo ty. Nemám dôvod,prečo nedať ban un1tymu pokiaľ viem že to je on. Tvoje konšpiračné teórie nikoho nezaujímajú a už aj keď,tak som mu dal asi 2-3 bany za obchádzanie tak keby niečo na mňa má tak už dávno to proti mne použije. Napríklad tu http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2566 myslíš že by ma už nenahlásil ? Busted,dobre vieme,že s karmom a dyrosom sme celý čas išli po vás a preto nás nemáte radi už len z princípu že vám niekto šľapal na päty :) Každý predsa vie,že si hral a hraješ s kbotom a abhopom ale nechceš si to priznať čo je zas logické ale u mňa sa snažiť nemusíš.A vieš čo je ešte zaujímavé ? Všetci ktorí idete proti mne ste cheateri ,to je náhoda čo ? Každému z tvojej skupinky som dal ktorý bol oprávnený.Máš už svoj vek tak sa podľa toho aj správaj s bastardom.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ajhuvfan » 01 lis 2018, 10:17

Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
VENKU JE HEZKY
HONEM PÍČO BĚŽ VEN
JÁ TEDA NEJDU
TAK NEČEKEJ ŽE SE SEJDEM
JÁ NEPŮJDU ANI ZÍTRA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Radsi fetka nezli depka
ajhuvfan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod busteeed » 01 lis 2018, 12:37

Vobec nejdem proti tebe. Je mi uplne jedno, co robi taka nula ako si ty. Ale ked banuje mojich kamaratov, ale tym svojim ban zato iste neda, tak ma to sere. Nebudem sa tu s tebou hadat, vsetci vieme aka je pravda, tak nechapem naco sa tu hras a vymyslas si uplne kokotiny. Toto, co som napisal vyssi moze potvrdit viacej hracov.

Co sa tyka toho, ze som cheater: Teba to este stale nepreslo? Je to frustrujuce co, ze som dokazal, ze nehrajem s kb ani nicim podobny ze? Nechapem preco stale pises o tom aky som cheater, kludne si mozme ist zahrat a budem celu moju hru tocit cez fraps, alebo cez hocico, co si len povies. Preco sa nevyjadris k tejto mojej ponuke a namiesto toho stale budes trepat o tom, ze som cheater, ked ja nemam problem to dokazat hoci komu, ze nic nemam. Ale chapem zas to aj z tvojej strany. Ja by som tiez nesiel duel s niekym, kto by ma porazil 12:0 :D Posledna vec je ta, ze nechapem ako hrac tvojej urovne si vobec dovoli hodnotit niekoho ako som ja. Mam vyhranych viac CW, mixov, duelov, turnajov ako ty fragov za celu dobu co hrajes knife. Smiesny bot :D
busteeed
Amatér
Amatér

Příspěvekod killermacka » 01 lis 2018, 12:47

Len koľko tých cw,mixov,duelov si vyhral bez kbotu :)))))))))) Tvoj legit bhop sa rovná rišovi bez ultimatu xddd. S teboou sa nemá cenu hádať,protirečíš si jak ty,tak bastard a aj tvoja ekonómka nikola. Ja nemám na konkurenčnom portále 40 banov za cheating a 20 za abhop :) Tak isto bastard,ten ťiež dostal 5 vac banov len tak. A nikola s unnom oni vôbec nedostali ban od anticheatu čo ? To sú mi kamráti ,jeden vúčší cheater než druhý :))))))))))))))
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod busteeed » 01 lis 2018, 13:01

Kde mam 20 banov za abhop? Preco ma nenatocis ked ho mam aj na gs? Tak ma natoc, daj mi ban a ukaz sa aky si hlupak :D
Mas pravdu nemas cenu sa hadat s niekym ako si ty, aspon v online svete mas reci, ked v reale by si mi ledva ruku dokazal podat. Tu si frajer, v realnom zivote chodis s babkou nakupovat :D

E: Mozte to locknut, i tak tejto mentalne zaostalej nule prava nezoberete, takze to nema cenu riesit. Nech vam dalej chodia na neho 20 staznosti denne a nerobte s tym nic
Naposledy upravil busteeed dne 01 lis 2018, 13:02, celkově upraveno 1
busteeed
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 01 lis 2018, 13:02

Z důvodu spamu jednoho zaostalého člověka LOCK. Verdikt bude doplněn.

e. Seweee: Nahlašovatel chce do topicu dodat ještě nějaké důkazy, z tohoto důvodu topic odemknut.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy