• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ayy lmao / Jailbreak
Nick na serveru: ayy lmao
SID: STEAM_0:1:218861270
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 13
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=28959
Bany, které jsem dostal: 1x ban za FK, z toho banu som sa ponaučil.
Něco o mně: Ahoj, moje meno je Tomáš, moje rodné mesto je Trnava ale žijem v Žiline a mám 13 rokov. Chodím na základnú školu do 8. triedy, medzi moje koníčky patrí plávanie a hranie PC hier CS:GO a Prison Architect (hlavne CS:GO). Bývam s mojou sestrou a mamou. Na gamesites serveroch som hrával CS:1.6 Jailbreak len za TT kedže som ešte nemal mikrofón no aj tak ma to bavilo, tam som sa o tom dozvedel a potom som prišiel sem na CS:GO JB.
Proč právě já: Ako akademik musím prehrešky nahlasovať, čo niekedy zaberá dosť času a medzitým čo toho hriešnika nahlasujem kazí ešte dlho ostatným hru. A ak sa pomýli a chcem ho upozorniť, tak mu musím písať do chatu a často si toho ani nevšimne. Z pozície admina by som vedel hneď zakročiť a urobiť na serveri poriadok.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahraných niečo nad 1000 hodín a môj najvyšší rank bol avšak len Gold Nova 2. Kompety hrávam len niekedy.
Případné poznámky: Pri skúšobných testoch s Calvinom som mal 9/10 bodov.
SID: STEAM_0:1:218861270
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 13
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=28959
Bany, které jsem dostal: 1x ban za FK, z toho banu som sa ponaučil.
Něco o mně: Ahoj, moje meno je Tomáš, moje rodné mesto je Trnava ale žijem v Žiline a mám 13 rokov. Chodím na základnú školu do 8. triedy, medzi moje koníčky patrí plávanie a hranie PC hier CS:GO a Prison Architect (hlavne CS:GO). Bývam s mojou sestrou a mamou. Na gamesites serveroch som hrával CS:1.6 Jailbreak len za TT kedže som ešte nemal mikrofón no aj tak ma to bavilo, tam som sa o tom dozvedel a potom som prišiel sem na CS:GO JB.
Proč právě já: Ako akademik musím prehrešky nahlasovať, čo niekedy zaberá dosť času a medzitým čo toho hriešnika nahlasujem kazí ešte dlho ostatným hru. A ak sa pomýli a chcem ho upozorniť, tak mu musím písať do chatu a často si toho ani nevšimne. Z pozície admina by som vedel hneď zakročiť a urobiť na serveri poriadok.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahraných niečo nad 1000 hodín a môj najvyšší rank bol avšak len Gold Nova 2. Kompety hrávam len niekedy.
Případné poznámky: Pri skúšobných testoch s Calvinom som mal 9/10 bodov.
„Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý.“
-Albert Einstein
-Albert Einstein
-
PHHNS - Zkušený
[Zamítnuto] ayy lmao / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ayy lmao / Jailbreak
Adminy prosím o zaslání reference na hráče.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] ayy lmao / Jailbreak
Napiš mně nebo Onlymu na TS, domluvíme se na dalším postupu
.

Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] ayy lmao / Jailbreak
Po hře na serveru prozatím zamítnuto.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1