[Přijat] Kulíšek

Příspěvekod kulisek654 » 02 lis 2018, 16:06

Zdravím! Chtěl by jsem si zažádat o akademika na GS stránkách, bohužel pro někoho se rád zapíšu do děje, tudíž neočekávejte krátké zprávy.. :D

Nick ve hře: .:CallOfDuty:.-Kulisek654

Nick na forku: kulisek654

Profil: kulisek654-u61767.html

Věk: 14 let

ID: STEAM_0:1:208941806

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=284343

Důvod akademika: Důvod je jednoduchý. Chtěl bych bych se stát adminem na serveru JailBreak #8 mini, už jsem žádal o administrítora mno a zjistil jsem že musím být akademik. (viz zadost-o-prava-na-jailbreak-8-mini-t194806.html) Samozřejmě že jsem v poslední době aktivní a když se nějaký nezbedník najde tak nemám problém ho dát na forum jsou-li důkazy :?

Bany (s troškou popisu PS: něco podobného je napsané i na Předešlém odkazu kde jsem žádal o admina): Psal se rok 2009 a já jsem se poprvé setkal se hrou Counter Strike 1.6 (SP), po roce se mi ovšem poškodil počítač a tak jsem se prozatím se hrou rozloučil. v roce 2013 mi však kamarád řekl ,že zná super hru kterou jsem obdivoval, byl to Counter Strike 1.6 avšak Multiplayer (v minulem CSku byl asi taky MP ale hrával jsem v té době pouze s boty) . Portál byl CZ/SK (Gamesites) a tak jsem si oblíbil server JailBreak 9 na kterém jsem hrával ať už jako policajt nebo vězeň, samozřejmě.. nevěděl jsem že existuje něco jako pravidla a tak jsem dostával killy sám jsem nevěděl za co (věděl jsem snad jenom že musím poslouchat simona :D) Takže Bany a přehozy lítaly o sto šest...(hacky jsem neměl jen ban za FK/MFK možná sem tam za nadávky.. nepamatuju si bylo to před celkem dlouhou dobou :D) nakonec mě CSko přestalo bavit kvůli "FK" co jsem stále dostával a tak jsem ho hrál asi jen 3
měsíce.
V roce 2016 jsem se rozhodl Counter Strike nainstalovat znova a chytil jsem se toho, ze začátku jsem také dostával bany (FK/MFK) jelikož jsem neznal pravidla ,avšak jsem věděl že už existují.. nechodil jsem proto k CT a začal se pomalu a jistě učit pravidla. U některých věcí jsem si ovšem nebyl vůbec jistý s čímž mi skvěle pomohl admin Safiron (viz pochvaly-clenum-gs-tymu-t52-1395.html#p892075) Nakonec jsem se odhodlal jít k CT a ban jsem dostal snad jen jeden za FK asi před 8-9 měsíci.
Shrnutí: Bany byly za mlada (9 let a 12 let) ale v poslední době pouze 1 :)

Akademik jsem na Gamesites ještě nebyl , Zaregistroval jsem se v červenci abych nahlašoval nezbedníky ,ale na nahlašování na forum jsem se vyprdl
od 28. října tu ovšem bývám aktivní a některé nezbedníky nahlašuji

Děkuji za věnovaný čas a přeji hezký den ! :)

PS: při rozepsaných zprávách je tučně vytištěno to nejdůležitější , nechcete li číst zbytek :roll:
Huh?
kulisek654
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Přijat] Kulíšek

od Rumcajz » 02 lis 2018, 16:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kulíšek