• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Kick od admina ( killermacka)
zdar .
dneska som prisiel na knife 1 kde boli 4-5 sh . Admin ich kickoval a asik mal toho dost tak kickol i nas co sme prisli ako novy hraci .
fakt nechapem preco ma ale kickoval znova z dovodom "pal do pici" admina by ste mali rýchlo skludnit . chapem ze mate problemyy z čitermi ale takto prichadzate o hracov .
majte sa
dneska som prisiel na knife 1 kde boli 4-5 sh . Admin ich kickoval a asik mal toho dost tak kickol i nas co sme prisli ako novy hraci .
fakt nechapem preco ma ale kickoval znova z dovodom "pal do pici" admina by ste mali rýchlo skludnit . chapem ze mate problemyy z čitermi ale takto prichadzate o hracov .
majte sa
- Garlik
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Kick od admina ( killermacka)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick od admina
Hezký, tady máš vzor: jak-nahlasit-admina-t61814.html
Kickoval jsem DIP a vzhledem k reasonu kicku to muselo být kicknuto z konzole, tj. minimálně shodný nick s někým, kdo tam běhal jak veverka na cocainu. Pokud to tak bylo, tak se omlouvám, avšak nejsem si vědom toho, že bych kicknul někoho špatně vzhledem k tomu, že to bylo kicknuto přes konzoli.
Kickoval jsem DIP a vzhledem k reasonu kicku to muselo být kicknuto z konzole, tj. minimálně shodný nick s někým, kdo tam běhal jak veverka na cocainu. Pokud to tak bylo, tak se omlouvám, avšak nejsem si vědom toho, že bych kicknul někoho špatně vzhledem k tomu, že to bylo kicknuto přes konzoli.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: Kick od admina ( killermacka)
tak si to nabuduce skontroluj co robis a koho kickujes . mne je jedno ako si to robil ale spravil si to a este takto vulgarne
- Garlik
- Kolemjdoucí
Proč je stížnost na admina killermacka, když tě kickoval admin Darkmouse?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ťiež by som to chcel vedieť kedže teraz som nikoho nekickoval na knife 

-
killermacka - Mistr Yoda
pisal som do minichatu s tym ze neviem kto to bol a ty si sa prihlasil
@ Garlik - 02 lis 2018 15:35
@ killermacka, Ak si to bol ty tak si dobry ..... nebudem nadavat ale kickovat hracov z dovodom "pal do pici" je fakt troska moc od admina
@ killermacka - 02 lis 2018 15:33
vsadim sa ze to budem ja lol
@ Garlik - 02 lis 2018 15:32
@ DarkMouse, dakujem
@ DarkMouse - 02 lis 2018 15:32
@ Garlik, stiznosti-na-adminy-f865.html pozdravuj tam
rob sa este urazenym ja som nevedel kto to je nepoznam to tu dobre . hned ste ma obvinili ze som niekto kto ani nie som fakt na smiech
@ killermacka, Ak si to bol ty tak si dobry ..... nebudem nadavat ale kickovat hracov z dovodom "pal do pici" je fakt troska moc od admina
@ DarkMouse, dakujem
rob sa este urazenym ja som nevedel kto to je nepoznam to tu dobre . hned ste ma obvinili ze som niekto kto ani nie som fakt na smiech
- Garlik
- Kolemjdoucí
Garlik píše:pisal som do minichatu s tym ze neviem kto to bol a ty si sa prihlasil
@ DarkMouse, dakujem
Ty si ja tak nežiadaj o unban bo si pepe predsa

- elementrick
- Kolemjdoucí
Stížnost vyřešena.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1