• Stránka 1 z 2 • 1, 2
.
Budete s tím knifem už konečně něco dělat, nebo na to budete srát jako doteď?
Už tu nehraje skoro nikdo bez cheatů, každý druhý je dip atd.. a chudák admin killermacka je na to sám.
Už tu nehraje skoro nikdo bez cheatů, každý druhý je dip atd.. a chudák admin killermacka je na to sám.
Knife - Since 2015
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
„Věřit”, znamená vydat se se zavázanýma očima cestou, kterou šel ten, koho uctíváme.
-
Saomi - Pokročilý
Re: .
Saomi píše:Proč JB? JB nehrajujenom knife, ale už dávno ne na gs, sem si chodím akorát popsat s lidma, nic jinýho tady totiž ani nejde..
Myslel som to tak, že priorita je pre vedenie JB, ostatné nie.

CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Saomi píše:Budete s tím knifem už konečně něco dělat, nebo na to budete srát jako doteď?
A co s tím asi máme dělat. Budeme tam 24/7 a střídat se na šichty ?

-
Ghast - Sponzor
A akože killermačka nemá prsty, aby dakomu napísal, nech príde, keby to nestíhal? Ja si myslím, že má. Ja nemám čas celý deň byť na jednom serveri, aby som kickoval/slayoval noliferov, ktorí sedia za PC 24/7 len, aby sa ukázali, že si vedia stiahnúť cheaty z internetu. Však furt dostávam správy na Steam, ani neprejde pol minúta nech idem na server. Furt. Akože prídem, ale nie asi 100 ráz za 1 hodinu. Mám aj iné povinnosti. Neboj, nikto na knife neserie.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
Reddington píše:Neboj, nikto na knife neserie.
Ehm... No..

CS 1.6 Admin od 2016
-
Kubeyy - Mistr Yoda
MrKubH0 píše:Reddington píše:Neboj, nikto na knife neserie.
Ehm... No..Buďme úprimní, koľkokrát bolo niečo, čo sa mohlo opraviť na knife ale nikto nechcel. Tak napríklad: Úplne by stačilo dať preč 100aa a dať to naspäť ako to bolo, takto by sa vyriešili napríklad furieni na knife..
Dobre, to som trošku prepískol. Ale niektorí admini to u paži nemajú.
-
reddiN - Drbna
Ehm.. chlapci, asi jsme se trošku nepochopili. To byla otázka na “hlavního” server admina Groose, nebo na někoho vyššího.
Když jsem se zeptal pak Groose na serveru, tak odpověď byla “*DEAD* (VIP) Napoleon : mame tam killermacku, to staci barbarek”, takže knife server se bude pořád topit ve sračkách a gs je to u prdele. Kubho, měl si bohužel pravdu. A vy ostatní admini si to tu užíte, lidi vám budou pořad psát že je na knifu někdo , kdo porušuje pravidla a lepší už to tu nebude
Když jsem se zeptal pak Groose na serveru, tak odpověď byla “*DEAD* (VIP) Napoleon : mame tam killermacku, to staci barbarek”, takže knife server se bude pořád topit ve sračkách a gs je to u prdele. Kubho, měl si bohužel pravdu. A vy ostatní admini si to tu užíte, lidi vám budou pořad psát že je na knifu někdo , kdo porušuje pravidla a lepší už to tu nebude

Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
A nevím, proč jste se Reddington a Mlock hned naštvali. Já to nemyslel zle, taky nemůžu za to, že oni memají život, kamarády, nějaké koníčky, nebo Bůh ví co ještě, a tak sedí celý den na PC. Já si to vyřešil po svým s xx dalšími lidmi, co tu hráli a hrajeme na jiných serverech, kde by si tito dipkaři nezahráli 

Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
Saomi píše:A nevím, proč jste se Reddington a Mlock hned naštvali. Já to nemyslel zle, taky nemůžu za to, že oni memají život, kamarády, nějaké koníčky, nebo Bůh ví co ještě, a tak sedí celý den na PC. Já si to vyřešil po svým s xx dalšími lidmi, co tu hráli a hrajeme na jiných serverech, kde by si tito dipkaři nezahráli
Pracuju, mám přítelkyni a zařizuju si byt. Co ty ?
Problém se 100aa, dipkaře to nezastaví. A to že fpslock nebude je problém hlsa, které bohužel knife nemá.
-
Ghast - Sponzor
Začnem asi tak,tak ako píše RED,niekedy to nezvládam sám ale keď nemám nikoho po ruke tak čo už. Nesom jediný admin na knife a tak ako mr.lock[ghast] tak aj red a veľa ďalších adminov si robia kvalitnú prácu a pomáhajú mi udržiavať servery v poriadku.Samozrejme stane sa že nikto z nás alebo z iných adminov sa nemôže dostaviť na server tak treba to vydržať alebo je možnosť využitia minichatu a určite sa nájde nejaký ochotný admin/ka ktorí prídu urobiť poriadok.Dlhší čas nebolo nič podobné na knife a viem že je to ťažké ako pre adminov tak aj pre samotných hráčov ale treba to vydržať. Ich to časom prejde i keď to nebude hneď ale treba zachovať chladnú hlavu a spoločne dosiahneme poriadok na serveroch.Ďakujeme ti za podnet,budeme sa ním zaoberať aj naďalej
Pekný deň.

-
killermacka - Mistr Yoda
Saomi píše:A nevím, proč jste se Reddington a Mlock hned naštvali. Já to nemyslel zle, taky nemůžu za to, že oni memají život, kamarády, nějaké koníčky, nebo Bůh ví co ještě, a tak sedí celý den na PC. Já si to vyřešil po svým s xx dalšími lidmi, co tu hráli a hrajeme na jiných serverech, kde by si tito dipkaři nezahráli
Ale veď som sa nenaštval. Ospravedlňujem sa, ak to tak vyzeralo

-
reddiN - Drbna
Pracuju, mám přítelkyni a zařizuju si byt. Co ty ?
Ty asi fakt neumíš porozumět textu, co?
Psal jsem to na ty dipkaře, pane bože, ty jsi fakt v jiným světě

Ty asi fakt neumíš porozumět textu, co?
Psal jsem to na ty dipkaře, pane bože, ty jsi fakt v jiným světě

Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
A psal jsem, že to není otázka na vás, ale na Groose atp. Ono je určitě strašně těžké zařídit fps lock na knife. Zařídit pluginy proti shčkářum atd. atd.. to určitě musí trvat měsíce, né-li roky, aby se dal takový plugin na server! Ale ne, Garlin radši chce love do kapsy za vipčka od děcek, kterým na to peníze dá matka nebo otec.
Knife - Since 2015
-
Saomi - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2