• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žiadosť o administratorske práva [Public]
Zdravím rád by som požiadal práva pre Public sekciu.
Nick v hre: erwin
Nick na fóre: ERV1N
Profil na fóre: erv1n-u60943.html
Vek: 22
Steam nick: erwin
Steam ID: STEAM_0:0:53426683
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=500477
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som jeden ban na Knifeoch nedávno na 30 minút za vlak inak nemám žiadne.
Niečo o sebe: Ahoj volám sa Kevin mám 22 rokov mám za sebou športové gymnázium a momentálne som nezamestnaný, väčšinu času strávim s priateľkou keď niesom práve s ňou tak sa venujem posilke alebo autám ktoré sú pre mňa dlhodobou vášňou. Tak tiež veľa času strávim pri hrách a hra pri ktorej strávim viac času než dosť je Counter Strike.
Prečo by som chcel na GS adminovať : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom, a hlavne vyčistiť GS servery od cheaterov a ostatných ktorý kazia hru hráčom!
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie! - erwin
Nick v hre: erwin
Nick na fóre: ERV1N
Profil na fóre: erv1n-u60943.html
Vek: 22
Steam nick: erwin
Steam ID: STEAM_0:0:53426683
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=500477
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som jeden ban na Knifeoch nedávno na 30 minút za vlak inak nemám žiadne.
Niečo o sebe: Ahoj volám sa Kevin mám 22 rokov mám za sebou športové gymnázium a momentálne som nezamestnaný, väčšinu času strávim s priateľkou keď niesom práve s ňou tak sa venujem posilke alebo autám ktoré sú pre mňa dlhodobou vášňou. Tak tiež veľa času strávim pri hrách a hra pri ktorej strávim viac času než dosť je Counter Strike.
Prečo by som chcel na GS adminovať : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom, a hlavne vyčistiť GS servery od cheaterov a ostatných ktorý kazia hru hráčom!
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie! - erwin
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
[Zamítnuto]Žiadosť o administratorske práva [Public]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o administratorske práva [Public]
+RIP ..Hráč ví co má dělat, aktivita 100%.
Píše mi, pravidla ovládá.
Dohlíží na chod serveru.!

Píše mi, pravidla ovládá.
Dohlíží na chod serveru.!

-
ReWcReW94 - Amatér
Ahoj, před měsícem sis žádal na JB, kde to nevyšlo. Knedlajs Ti napsal, abys projevil snahu. Snahu jsi projevil, máš jen nahlášení v JB sekci. Proč si tedy teď žádáš na Pub a ne opět na JB? Na Public serverech za poslední měsíc skoro žádná aktivita + nemáš žádné nahlášení, tedy taky žádná snaha.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:Ahoj, před měsícem sis žádal na JB, kde to nevyšlo. Knedlajs Ti napsal, abys projevil snahu. Snahu jsi projevil, máš jen nahlášení v JB sekci. Proč si tedy teď žádáš na Pub a ne opět na JB? Na Public serverech za poslední měsíc skoro žádná aktivita + nemáš žádné nahlášení, tedy taky žádná snaha.
Áno žiadal som si minulý mesiac na sekciu jailbreak ale rozhodol som sa jailbreak nechať jailbreakom na nejaký čas. Okrem jailbreaku a publicu som nikdy nič iné nehrával, a je pravdou že v sekcii public žiadne nahlašenia nemám a odvôvodnenie je také že keď som tam mal problém riešil som to s adminmi ktorých mám v friendliste kedže ich mám väčšinu. Moja snaha ako si napísal je preukazaná čiže niesom nazmar + aktivita sa zlepší keďže som už vyriešil môj problém s FPS. Ak by si mal ešte nejaké otázky napíš mi do pmky alebo na TS keby ešte niečo potrebuješ vedieť.
-
erwin - Spamerův sluha
Já Ti ale nevěřím a Tvé hlstats z JB a Pubu taky nemluví ve Tvůj prospěch a to, co píšeš rozhodně nepotvrzují. Na JB za posledních snad 10 dní aktivita přes 20 hod., na Pub za totožné období ani ne 1 hodina. Já v tom celém vidím akorát pokus o to, jak si to ulehčit a pak si jen zažádat o rozšíření na JB a takového admina já nechci.
Pokud myslíš vážne to, co píšeš, tak mi to dokaž. Určitě Ti nemusím vysvětlovat jak
Máš měsíc na to, aby ses rozmyslel, co vlastně chceš.
Příště si žádost po sobě zkontroluj a nedávej SID Habse.
Zamítnuto.
Pokud myslíš vážne to, co píšeš, tak mi to dokaž. Určitě Ti nemusím vysvětlovat jak

Příště si žádost po sobě zkontroluj a nedávej SID Habse.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Zamítnuto]Žiadosť o administratorske práva [Public]
Chápem tvoje rozhodnutie ,porozmýšlam nad tým a toto s Habsom to bol omyl.
-
erwin - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1