• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Jailbreak / keketnik
Ahoj, rád by som znova požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch
Nick v hre : keketnik
Nick na fóre : keketnik321
Profil na fóre : keketnik321-u62164.html
Vek : 16
Steam nick : keketnik
Steam ID : STEAM_0:0:72230109
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=286947#
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Momentálne nemám a ani som zatiaľ nemal žiadny ban.
Niečo o sebe : Tak volám sa Samo, navštevujem SPŠ. Vo voľnom čase sa venujem kamarátom, programujem, hrám PC hry. V obľube mám tiež športovú streľbu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Stále ako aj minule mi ide o plynulý chod serveru bez porušovania pravidiel. Hráčov chcem viesť správnou cestou. Bohužiaľ hráči stále porušujú pravidlá a neovládajú hru. Často sa s hráčmi hádam lebo si nechcú priznať chybu a tak vznikajú len ďalšie zbytočné problémy.
Dodatok : Tak radšej to spomeniem znova, pred prvou žiadosťou o práva som bol vyhodený z akadémie, kvôli mojej (ne)pozornosti. Od poslednej žiadosti sa taktiež dosť veľa zmenilo, zaujímam sa viac o pravidlá, adminom nahlasujem ešte viac. Do PP tiež nahlasujem, ale poslednou dobou hráči (väčšinou CT) pravidlá porušujú v skupine (2-3) - (Neznalosť základných pravidiel, nadržovanie) -> to sa mi do PP stále neoplatí dávať lebo často by to admin riešil len prehozom k T.
Nick v hre : keketnik
Nick na fóre : keketnik321
Profil na fóre : keketnik321-u62164.html
Vek : 16
Steam nick : keketnik
Steam ID : STEAM_0:0:72230109
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=286947#
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Momentálne nemám a ani som zatiaľ nemal žiadny ban.
Niečo o sebe : Tak volám sa Samo, navštevujem SPŠ. Vo voľnom čase sa venujem kamarátom, programujem, hrám PC hry. V obľube mám tiež športovú streľbu.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Stále ako aj minule mi ide o plynulý chod serveru bez porušovania pravidiel. Hráčov chcem viesť správnou cestou. Bohužiaľ hráči stále porušujú pravidlá a neovládajú hru. Často sa s hráčmi hádam lebo si nechcú priznať chybu a tak vznikajú len ďalšie zbytočné problémy.
Dodatok : Tak radšej to spomeniem znova, pred prvou žiadosťou o práva som bol vyhodený z akadémie, kvôli mojej (ne)pozornosti. Od poslednej žiadosti sa taktiež dosť veľa zmenilo, zaujímam sa viac o pravidlá, adminom nahlasujem ešte viac. Do PP tiež nahlasujem, ale poslednou dobou hráči (väčšinou CT) pravidlá porušujú v skupine (2-3) - (Neznalosť základných pravidiel, nadržovanie) -> to sa mi do PP stále neoplatí dávať lebo často by to admin riešil len prehozom k T.
life is great without it you'd be dead
-
keketnik321 - Amatér
[Zamietnuté]Jailbreak / keketnik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / keketnik
V minulej žiadosti som ti napísal toto:
Od minulej žiadosti máš ale len dve nahlásenia. A z toho zabanované je zatiaľ iba jedno. To nie je úplne to, čo som si pod slovným spojením "nahlasovanie do PP" predstavoval.
Počkám na referencie od Adminov a potom sa uvidí.
Zatiaľ v riešení...
Pokračuj v tom, čo robíš, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znovu.
Od minulej žiadosti máš ale len dve nahlásenia. A z toho zabanované je zatiaľ iba jedno. To nie je úplne to, čo som si pod slovným spojením "nahlasovanie do PP" predstavoval.
Počkám na referencie od Adminov a potom sa uvidí.
Zatiaľ v riešení...
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...]Jailbreak / keketnik
Prišlo mi zopár kladných referencií.
Nahlás do PP 10 hriešnikov, ktorí budú zabanovaní.
Potom mi napíš PM na webe, ktorá bude obsahovať všetkých 10 nahlásení a skočíme na server. Pozriem sa na tvoju hru aj ja.
Nahlás do PP 10 hriešnikov, ktorí budú zabanovaní.
Potom mi napíš PM na webe, ktorá bude obsahovať všetkých 10 nahlásení a skočíme na server. Pozriem sa na tvoju hru aj ja.
-
Re: [V riešení...]Jailbreak / keketnik
Po nedávnych zisteniach a konzultácii s Maxipsom zamietnuté na dobu najmenej 6 mesiacov.
-
• Stránka 1 z 1