• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: .
Saomi píše:Ty asi fakt neumíš porozumět textu, co ?
Neboj, pochopil jsem že to bylo myšleno na ně a né na nás

Ale odpovědí tu je dost, Groose se můžeš poptat i přes pm ikdyž není hlsa na knife (alespoň takový mám info)
proto se s tím nic nedělá a dlouho dělat nebude.
Ptal jsem se i Dwandyho, který napsal že aktuální problémy na knife nemá s kým řešit ...
Za mě all. Pá
-
Ghast - Sponzor
Ghast píše:Ptal jsem se i Dwandyho, který napsal že aktuální problémy na knife nemá s kým řešit ...
A čo riešiť? Však to je také ťažké dať plugin proti tým cheaterom a vrátiť späť 10aa?
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
100aa nechať, ak ti vadia fpska tak nech sa zruší cl_filterstuffcmd 1, unity to tu riešil už dávno ale nejak nič, neviem kde sa to zastavilo, ale 100aa je určite dobré a malo by sa nechať, to že niekto nevie držať alt a krútit myšou pri skákaní je jeho problém že je bot

-
Mystiik - Mistr
Tak ako píše myst,100aa na knife není nič strašné,len treba tie lietadlá trošku pozastaviť
Uvidíme čo ponúkne najbližší čas 

-
killermacka - Mistr Yoda
Bohužel plugin se tu asi dávat nebude. Ale zase je pěkné že jste prozatím vyřešili spamer botov
bola s nimi sranda ale už se na to dívám. Už je mám sprovozněné aby na každém serveri běhali se sh a ab a kb a teď pracuju na tom, aby je to nekickovalo. Takže od botů máte zatím klid.

-
PinkeiSlinky - Amatér
• Stránka 2 z 2 • 1, 2