• Stránka 1 z 1
[Přijat] Špreckýluk// JB
Nick na serveru: ??Špreckýluk??
SID: STEAM_1:0:433341699
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15
Mé HlStats: HLstats
Bany, které jsem dostal: Dříve jsem zabil jednoho vězně který byl v cele ale předtím jsem řekl že mu dám nevýhodu, pak jsem ho zabil a dostal jsem ban na 4H. Z tohoto banu jsme se ponaučil a nadále nikdy neopakoval.
Něco o mně: Moje křestní jméno je Lukáš. Narodil jsem se v Litoměřicích. Bydlím v malé vesnici v Ústeckém kraji. Chodím do 9.A. Moje koníčky jsou hraní počítačových her a hraní florbalu za naší školu. Nejradši hraji na PC CS:GO které hraji už nějaký 3 roky. Na JB hraji zhruba 2 roky a stále mě to baví. Velice se orientuji v chodu hry a pravidlech dané sekce.
Proč právě já: Většinou věci řeším s chladnou hlavou a často upozorňuji hráče kteří dělají problémy. CS:GO hraji už dlouho a na JB jsem trávil většinu mého volného času. Akademii jsem prošel z důvodu toho abych měl dostatek zkušeností na budoucí nábory. Rád bych se stal někým z velké rodiny adminů kteří jsou ochotní pomoc jiným lidem.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno víc než 2000h ( Započítávám do toho i druhý účet).
Případné poznámky: Při zkušebních testech s Calvinem jsem měl 9/10 dobře.
SID: STEAM_1:0:433341699
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15
Mé HlStats: HLstats
Bany, které jsem dostal: Dříve jsem zabil jednoho vězně který byl v cele ale předtím jsem řekl že mu dám nevýhodu, pak jsem ho zabil a dostal jsem ban na 4H. Z tohoto banu jsme se ponaučil a nadále nikdy neopakoval.
Něco o mně: Moje křestní jméno je Lukáš. Narodil jsem se v Litoměřicích. Bydlím v malé vesnici v Ústeckém kraji. Chodím do 9.A. Moje koníčky jsou hraní počítačových her a hraní florbalu za naší školu. Nejradši hraji na PC CS:GO které hraji už nějaký 3 roky. Na JB hraji zhruba 2 roky a stále mě to baví. Velice se orientuji v chodu hry a pravidlech dané sekce.
Proč právě já: Většinou věci řeším s chladnou hlavou a často upozorňuji hráče kteří dělají problémy. CS:GO hraji už dlouho a na JB jsem trávil většinu mého volného času. Akademii jsem prošel z důvodu toho abych měl dostatek zkušeností na budoucí nábory. Rád bych se stal někým z velké rodiny adminů kteří jsou ochotní pomoc jiným lidem.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno víc než 2000h ( Započítávám do toho i druhý účet).
Případné poznámky: Při zkušebních testech s Calvinem jsem měl 9/10 dobře.
Život je silnější než smrt, naděje je silnější než zoufalství.
STEAM PROFILE (OFFICIAL)
https://steamcommunity.com/profiles/76561198826949126/

STEAM PROFILE (OFFICIAL)
https://steamcommunity.com/profiles/76561198826949126/
-
Spreckyluk - Pokročilý
[Přijat] Špreckýluk// JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Špreckýluk// JB
Adminy prosím o reference.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Re: [Reference] Špreckýluk// JB
Přijat jako admin akademik.
Vítej
Vítej
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1