I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: killermacka

Příspěvekod Knife » 02 lis 2018, 12:18

Chtěl bych ještě dodat tohle video https://youtu.be/hDClMTK9gDk .. do důkazů. Macku jsme na něj několikrát upozorňovali. Jinak macka se obhajoval tím ze toho hráče dříve zabanoval http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2566

Chtěl bych jen doplnit že killermacka sním 3 hodiny hral na serveru a bavil se sním než mu dal ban.
17:09 21.10.2018 Knife server 1 když si to vyhledate v chatlogu tak uvidíte chat který mezi nimi probíhal az do 21h

Děkuji.
Knife
Pokročilý
Pokročilý

od Rumcajz » 02 lis 2018, 12:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Knife » 02 lis 2018, 12:23

E. druhý odkaz je špatně zkopirovan a nelze můj příspěvek upravit tak ho zde pošlu ještě jednou.
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2566
Knife
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killermacka » 02 lis 2018, 12:42

No šak áno,nebol som si istý že či to je takže som mu dal až večer ban :)
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2566
Ja pri banovaní sa neriadim len IP ale viacierími spôsobmi :)
Un1ty si mení stále IP a je ťažko zistiť ktorý je jeho účet.Takže asi tak no.
A na videu má ešte hejtite,myslíš že by som mu nedal ban keby som vedel že to je on ?
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod busteeed » 02 lis 2018, 13:32

Nie nedal by si mu ban. Unity mi sam vravel na tsku, ze vies o tom, ze to je on. Co na tom nechapes, ze sam unity nam to povedal, ze to vies :D skus obhajit toto pan admin
busteeed
Amatér
Amatér

Příspěvekod killermacka » 02 lis 2018, 14:31

Unity toho nahovori veľa a preto má aj Ban. Keby som ho nechával tak,tak nemá asi na 3 uctoch odomna ban.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Seweee » 06 lis 2018, 11:42

Nahlašovatel chce dodat ještě další důkazy.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Knife » 06 lis 2018, 12:22

Zakončení: Nechci to nějak protahovat.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=91511
4 dny po podání téhle žádosti a stále nemá ban i když z videa které jde zde: https://youtu.be/hDClMTK9gDk
a dalších zde doloženych důkazů z chatlogu + chatlog před třemi dny:
2018-11-03 13:12:17

GLX nauč sa stláčať tie gombíky
killermacka gombíky
killermacka nie tlačítka ?
GLX nie
GLX dame znova 1v1
GLX mačka
GlX pépo drz piču ty chcanko vyjébana
killermacka klidek

2018-11-03 13:16:09 (chatlog pokračuje dále)
Jasně vyplývá, že admin killermacka moc dobře ví o koho se jedná je to jednak ve videu kde je jeho jméno. A jednak z hlstats na které jsme ho X krát upozornili. A teď mi prosím tě rekni, jaktoze nemá ban, když z chatlogu jde vidět že víš kdo to je za hráče ve a videu je uvedené jeho jméno. Chceš nám zde stále lhát že nevíš o koho se jedná? Tím zde nelzes jen mě a bustedovi, ale i adminum zde na Fóru, kteří si to čtou. Myslím si že moje důkazy na to že tento admin zde nechává hrát tohoto hráče jsou více než dostačující, hráče který nabádá další hráče k tomu aby používali jeho scripty za které zde budou zbytečně zabanovani, hráče který zde má ban za poškozování GS ho tenhle admin chrání. To je odemmne vše.
Knife
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 06 lis 2018, 20:11

Nejaké odpojenie admina v určitý moment nemá vôbec zmysel riešiť... To, že admin nedal hráčovi ban za obchádzanie lebo si nebol istý je tiež pochopiteľné a nedokážem to vyvrátiť ja ani vy :) Nejaké video na youtube je fajn, ale ako dôkaz na potrestanie admina ho brať nemôžem.
Úplne mi však nie je jasný posledný príspevok, preto ešte počkáme na vyjadrenie admina a potom to uzavriem :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 06 lis 2018, 20:18

killermacka píše:Na tom videu má hráč iné meno, a ja nemám čas vkuse kontrolovať každého kto je na serveri.

To že je na YT nejaké video, čo vydal Un1Ty, ešte neznamená že to je on, nikde na videu som nevidel žiaden dôkaz o tom, že to HLSTATS patrí un1tymu.
Na videu nevidím SID, ani IP a ani nič nenapísal, takže si nedokážem v chatlogu kuknúť nejakú vetu, ak by tam bola, a bola by iba jedna a mal by tam to meno, tak vtedy by bolo jasné že to je on.

A meno king kerosine používa viacero hráčov, čiže to je ďalšia vec.

V dobu keď si mi posielal jeho hlstats, tak na tom nebolo nič zvláštne.

A teraz mi povedz, načo by som mu dával 3 bany za obchádzanie a potom klamal gsko a obrátil sa na stranu un1tyho? Pokiaľ vždy mám čas a skontrolujem niečo, alebo dostanem poriadne dôkazy, tak zabanujem ak sa niekto niečim previnil.

Ano s Un1Tym sme v kontakte, nič proti nemu nemám ale ja si odobrať práva kvôli nemu nenechám a on to vie a preto som mu aj tie bany dal.

Momentálne mu ban môžem dať na ten jeho steam, keď už vidím čo tam včera a predvčerom písal.

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod killermacka » 06 lis 2018, 20:28

Samozrejme hráč zabanovaný za obchádzanie.
http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2950
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Knife » 07 lis 2018, 10:09

eXtr3mer píše:Nejaké odpojenie admina v určitý moment nemá vôbec zmysel riešiť... To, že admin nedal hráčovi ban za obchádzanie lebo si nebol istý je tiež pochopiteľné a nedokážem to vyvrátiť ja ani vy :) Nejaké video na youtube je fajn, ale ako dôkaz na potrestanie admina ho brať nemôžem.
Úplne mi však nie je jasný posledný príspevok, preto ešte počkáme na vyjadrenie admina a potom to uzavriem :)

Zajímavé, že každý na serveru hned ví kdo tento hráč je, ale admin killermacka který je sním na TS, podle chatlogu sním měl duel, vzhledem k tomu co si psali jde vidět že se znají a celkově jsou to BFF, si není jistý nebo si není vědom toho ze to neni on i když ho na to každý upozornil, dle videa dokonce mohl vidět i jeho starou hlstats, pěkné pohádky.
Mohl by mi ještě killermacka teda říct na jakém základě ho zabanoval, jak zjistil že to je ten hráč? A jaká je jeho IP na kterou mu dal ban? Pochybuju o tom ze si unity mění IP nebo ze ma tu možnost ale klidně mě můžeš vyvézt z omylu.
Po jeho odpovědi Lock.
Knife
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killermacka » 07 lis 2018, 16:06

Ahoj,
Píšem si s veľa hráčmi, to že sa s niekym bavím a ty vieš o tom že to je un1ty, tak neznamená že to viem aj ja.
1v1 som nehral iba s un1tym, takže neviem prečo tu toto ťaháš.
Aké staré hlstats? Však to video je nové a vtedy tam nebolo nič zvláštne, ani chatlog.

A teraz som ho banoval na základe toho, čo písal posledné 2 dni v chatlogu, však som to aj vyššie napísal, tak neviem prečo sa znova pýtaš.

A práveže un1ty si tú IP mení no :)
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy