• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Akademika na servery JailBreak
Dobrý den, rád bych pomocí tohoto topicu požádal o akademika na JailBreak servery.
Tuto žádost rozdělím na 2 části, přičemž první bude věnována podmínkám pro přijetí akademika a druhá část se bude věnovat žádosti podle vzoru.
1. Podmínky pro přijetí:
Věk: Neomezený. ✔
Chuť pomáhat a dohlížet na plynulý chod serveru! ✔
V případě že žádá o práva bývalý admin, napíše proč a kdy o práva přišel! ✘
Do žádosti uvedete, jestli jste už zde byl akademik, či nikoliv. Taktéž napíšete důvod vašeho odchodu. ✔
- Byl jsem zrušen 26.3.2018, kdy se mi bohužel nepodařilo nasbírat dostatek bodů.
2. Žádost podle vzoru:
Nick ve hře: anonymous
Nick na fóru: FlameikTV
Odkaz na profil: flameiktv-u46372.html
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:148740726
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: Odkaz zde
Proč chci akademika: Akademik je pro mě takovou zlatou střední cestou mezi administrátorem a normálním hráčem na serveru (tím nechci říct že je normální hráč o něco hroší než akademik nebo admin), tedy je to možnost jak pomáhat serveru a zároveň získat možnost žádosti o práva s malým +. Tedy chci serveru pomáhat se zbavovat hráčů, porušujících pravidla a dělat server lepším místem pro hru a zábavu ve volném čase, předci jen hra na serveru má být zábava. Nechci tento text příliš natahovat, jelikož vím že je tady těch žádostí hodně a kdyby jste musel tyto žádosti číst celé s textem přes půl obrazu tak by jste se brzy z toho zbláznil.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů se určitě najde, většinou to budou bany za neznalost pravidel, tyto bany jsou již minulostí a určitě bych podobné chyby již nikdy nezopakoval.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, již jsem byl akademikem, ale by jsem zrušen z důvodu nedostatku bodů.
Závěrem Vám chci poděkovat za přečtení a přeji krásný zbytek dne.
Tuto žádost rozdělím na 2 části, přičemž první bude věnována podmínkám pro přijetí akademika a druhá část se bude věnovat žádosti podle vzoru.
1. Podmínky pro přijetí:
Věk: Neomezený. ✔
Chuť pomáhat a dohlížet na plynulý chod serveru! ✔
V případě že žádá o práva bývalý admin, napíše proč a kdy o práva přišel! ✘
Do žádosti uvedete, jestli jste už zde byl akademik, či nikoliv. Taktéž napíšete důvod vašeho odchodu. ✔
- Byl jsem zrušen 26.3.2018, kdy se mi bohužel nepodařilo nasbírat dostatek bodů.
2. Žádost podle vzoru:
Nick ve hře: anonymous
Nick na fóru: FlameikTV
Odkaz na profil: flameiktv-u46372.html
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:148740726
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: Odkaz zde
Proč chci akademika: Akademik je pro mě takovou zlatou střední cestou mezi administrátorem a normálním hráčem na serveru (tím nechci říct že je normální hráč o něco hroší než akademik nebo admin), tedy je to možnost jak pomáhat serveru a zároveň získat možnost žádosti o práva s malým +. Tedy chci serveru pomáhat se zbavovat hráčů, porušujících pravidla a dělat server lepším místem pro hru a zábavu ve volném čase, předci jen hra na serveru má být zábava. Nechci tento text příliš natahovat, jelikož vím že je tady těch žádostí hodně a kdyby jste musel tyto žádosti číst celé s textem přes půl obrazu tak by jste se brzy z toho zbláznil.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů se určitě najde, většinou to budou bany za neznalost pravidel, tyto bany jsou již minulostí a určitě bych podobné chyby již nikdy nezopakoval.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, již jsem byl akademikem, ale by jsem zrušen z důvodu nedostatku bodů.
Závěrem Vám chci poděkovat za přečtení a přeji krásný zbytek dne.

-
Amby - CS:GO Server Admin
[Zamítnuto] Žádost o Akademika na servery JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Akademika na servery JailBreak / anonymous
Poslední připojení: 2018-11-09 15:36:52
Hm. Banán. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1