• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]F1/polismanovic/LuckONE
1. Popis situace - Čúús borci, takže hral som si na furien 1 a admin menom polismanovic mi dal grab bezdovodne. viz demo - časy + pár viet dole.
2. Důkazy - DEMO -
25:25:45 - som zasatal na bedni lebo mi na steame písal hawrda tak som mu odpisal.
25:32:81 - má ten vás milovaný admin grabol že vraj kemp...ale však vidíte že som bol afk...takže grab uplne neprávom...
Druhé demo kde sa admin prehodil ku mne (do jasného overu a vôbec nemal namahu si dať reconekt alebo sa prehodit tak kde sa napojil ako prvý krát). DEMO2 - 11:14:15 - Admin sa prehodil do overu :OO
12:18:32 - Prešlo celé kolo a admin nemal žiadnu námahu vrátit sa spať do teamu v ktorom bol...
12:21:65 - Nové kolo, admin nemá žiadny problém a ani afk neni a hra si v overe. Prečo sa neprehodil naspať? kde bol? hm? Zaujimavé.
14:07:16 - admin zneužíva svoje právo moce na servery (grab) A robí tak na hráčovi menom B4ck R.1.P
14:12:19 - ho admin len tak zahodil a nič viac. :/ načo ho potom graboval? Fakt ukážkový admin.
Ďakujem za vyriešenie a potrestanie admina.
2. Důkazy - DEMO -
25:25:45 - som zasatal na bedni lebo mi na steame písal hawrda tak som mu odpisal.
25:32:81 - má ten vás milovaný admin grabol že vraj kemp...ale však vidíte že som bol afk...takže grab uplne neprávom...
Druhé demo kde sa admin prehodil ku mne (do jasného overu a vôbec nemal namahu si dať reconekt alebo sa prehodit tak kde sa napojil ako prvý krát). DEMO2 - 11:14:15 - Admin sa prehodil do overu :OO
12:18:32 - Prešlo celé kolo a admin nemal žiadnu námahu vrátit sa spať do teamu v ktorom bol...
12:21:65 - Nové kolo, admin nemá žiadny problém a ani afk neni a hra si v overe. Prečo sa neprehodil naspať? kde bol? hm? Zaujimavé.
14:07:16 - admin zneužíva svoje právo moce na servery (grab) A robí tak na hráčovi menom B4ck R.1.P
14:12:19 - ho admin len tak zahodil a nič viac. :/ načo ho potom graboval? Fakt ukážkový admin.

Ďakujem za vyriešenie a potrestanie admina.
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
[Vyriešené]F1/polismanovic/LuckONE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: F1/polismanovic/LuckONE
Zdravíčko,
Pro HLSA: O hráči B4CK R.1.P a tzv: antigrabu jsem již psal do admin fora před pár dny.
Čekal jsem stížnost ohledně banu na 10 min který si dostal za vulgaritu ale dobrá.
Dále se vyjadřovat nebudu počkáme na vedení které rozsoudí tento spor.
Děkuji za pozornost.
polis_polismanovic ( polismanovicp )
K demu číslo 1
Umřel jsem a byl jsem ve fly modulu "spectu" a najel jsem na T spawn a viděl jsem hráče bez pohybu na bedně tak jsem
ho automaticky grabl a slaynul aby jsme se pochopili nekoukal jsem na jméno nebo podobně pouze jsem viděl hráče na bedně což jsem automaticky bral jako KEMP protože tam nemáš co dělat. ( Ani žádný drop tam nebyl )
Protože dle pravidel
CT nemá kempit a ty si tedy dle mého uvážení kempil tak si dostal slay o zem.
K demu číslo 2 ( btw to je jak staré)
Nevím jestli koukáme na stejné demo ale v tom demu se se dívám já jsem se přehodil do týmu který prohrával.
Ale hlavním účelem bylo sledovat hráče B4CK R.1.P což je znamý DIP hráč a cheater kterého jsem chtěl mít pod kontrolou.
Což mě dostává k dalšímu bodu.
Hráč používal cheaty tudiž jsem ho slayoval pomocí grabu o zem. A jak provokoval v chatu což je vidět s tím že má nový cheat díky kterému ho nemůžu grabnout čehož jsem si všímal již předtím že grab nějak nereaguje tak jsem ho rychle zahodil s tím že se zabije což nepomohlo tak následovala řada kicku a slayu pomocí admin příkazu.
Protože jednoduše řečeno hráč který níčí portál používaní cheatu a DIP porušuje pravidla a dle mého uvažení by si neměl vůbec zahrát pokud obchází ban.
Pro HLSA: O hráči B4CK R.1.P a tzv: antigrabu jsem již psal do admin fora před pár dny.
Čekal jsem stížnost ohledně banu na 10 min který si dostal za vulgaritu ale dobrá.
Dále se vyjadřovat nebudu počkáme na vedení které rozsoudí tento spor.
Děkuji za pozornost.
polis_polismanovic ( polismanovicp )
Programátor & Grafik & Návrhář webových stránek & Marketingový poradce.
-
P0L1S - Amatér
K demu číslo 1
Umřel jsem a byl jsem ve fly modulu "spectu" a najel jsem na T spawn a viděl jsem hráče bez pohybu na bedně tak jsem
ho automaticky grabl a slaynul aby jsme se pochopili nekoukal jsem na jméno nebo podobně pouze jsem viděl hráče na bedně což jsem automaticky bral jako KEMP protože tam nemáš co dělat. ( Ani žádný drop tam nebyl )
Protože dle pravidel
CT nemá kempit a ty si tedy dle mého uvážení kempil tak si dostal slay o zem.
S tvojej strany úplna zlá reakcia. Hráči majú zakázané kempit na nepristupných miestach + spawn. Ale ja nekempil ani na jednom znich. btw ja som vôbec nekempil...ako som písal. Odpisoval som hawrdovi na steame. A to že ty vidíš luckone je afk grabnem ho aby mal nervy je tvoja vec...Ale tu si spravil chybu ty nie ja.
PS. načo si ma graboval kde sa dostane CT tak tak isto aj T bez problémov. A + bol som afk a ty ma proste grabneš.
PS 2. demo č. 2 bolo pred dvoma dňami takže moc staré neni.

-
LuckONE - Mistr Yoda
Ale že na té bedně je přístupné místo.. Hmmm
Jak mám vědět že odepisuješ ? Já viděl pouze hráče na bedně co z mého pohledu vypadalo jak kemp.
Jak mám vědět že odepisuješ ? Já viděl pouze hráče na bedně co z mého pohledu vypadalo jak kemp.
Programátor & Grafik & Návrhář webových stránek & Marketingový poradce.
-
P0L1S - Amatér
P0L1S píše:Ale že na té bedně je přístupné místo.. Hmmm
Normálne...Je to pristupne. Ty sa tam dostaneš bez akej koľvek namahi...To že ja odpisujem ty vediet nemožeš...ale ide o to že si mi dal neopravnený grab...a pritom s tvojej strany si furt presadzuješ svoje že to bol kemp...keď som AFK na bedni vyšše 30sek.

-
LuckONE - Mistr Yoda
Inač tebe asi banovaci poriadok nič nevraví že
DDD ten BGS hack vypadá ako? xddd To som ešte nevidel
PS. pekné reasony pri banoch
DD
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1715 - zaujimavý
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1732 - aj tento je dosť zaujimavý xd
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1622 - tento je tiež pohode xd

PS. pekné reasony pri banoch

http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1715 - zaujimavý

http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1732 - aj tento je dosť zaujimavý xd
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft ... p?bid=1622 - tento je tiež pohode xd
-
LuckONE - Mistr Yoda
LuckONE píše:P0L1S píše:Ale že na té bedně je přístupné místo.. Hmmm
Normálne...Je to pristupne. Ty sa tam dostaneš bez akej koľvek namahi...To že ja odpisujem ty vediet nemožeš...ale ide o to že si mi dal neopravnený grab...a pritom s tvojej strany si furt presadzuješ svoje že to bol kemp...keď som AFK na bedni vyšše 30sek.možno viac nwm presne ako dlho som odpisoval hračovi...
Promiňte že sem píšu ale je to k věci. Admin nemůže vědět že si píšeš s kamarádem nebo voláš když admin kontroluje hráče a uvidí někoho na bedně a stojí tam tak se nemáš čemu divit. Admin dle mého názaru postupoval správně....admin ti totíž nevidí co děláš jestli jsi šel na záchod nebo si píšeš s někím.
-
PinkeiSlinky - Amatér
Nejedná sa ani o kemp, ani o neprístupné miesto. Na tie krabice sa dá vyskočiť ako za CT, tak za Furiena. Na druhej strane, ak admin v tom momente bral tieto krabice ako neprístupné miesto, mohol ťa z nich dať dole, to by sa nič zlého nestalo
Kto chce hrať hrá, kto chce odpisovať nech odpisuje. Na to nemusí by na serveri však... Admin však nemal právo dávať ti rovno slay...
Neviem čo viedlo admina k prehodeniu, za čo hráčov normálne trestáme, avšak nesúhlasím s tým, že na serveri bol over.
To čo neviem pochopiť najviac, je to, prečo admin graboval DIP hráča, keď vraj má anti-grab. Celý zmysel toho mi nejak uniká.
Admin ma zajtra kontaktuje na TSku, kde všetky spomínané situácie preberieme, rovnako tak jeho reasony banov
Užívateľ PinkeiSlinky sa prestane vyjadrovať do sťažností, pretože jeho názor tu nemá žiadnu váhu ani základ na pravidlách
Sťažnosť oprávnená

Neviem čo viedlo admina k prehodeniu, za čo hráčov normálne trestáme, avšak nesúhlasím s tým, že na serveri bol over.
To čo neviem pochopiť najviac, je to, prečo admin graboval DIP hráča, keď vraj má anti-grab. Celý zmysel toho mi nejak uniká.
Admin ma zajtra kontaktuje na TSku, kde všetky spomínané situácie preberieme, rovnako tak jeho reasony banov

Užívateľ PinkeiSlinky sa prestane vyjadrovať do sťažností, pretože jeho názor tu nemá žiadnu váhu ani základ na pravidlách

Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1