• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]LUCYPUG ♥ ; [P] U G / FK / Bugování hry ??
Nick hráče: [P] U G ; LUCYPUG ♥
SID hráče: [P] U G: STEAM_0:0:145696869 ; LUCYPUG ♥: STEAM_1:1:441970738
Screen SID hráče: Zde
Odkaz na hráčův HlStats: [P] U G ; LUCYPUG ♥
Přibližný datum a čas: cca 18:00
Popis situace: Bylo mi dáno VD a aniž bych si všiml, že dělám něco špatně mi dal kill , to se opakovalo pořád dokola, poté po každém killu mi bylo řečeno že dostanu VD, že to bylo "omylem" nakonec daly Herní Mód a svého VD jsem se nedočkal. Používaly bug, který vás dostal nad mapu a poté vás zabily. Nevím či je to bugování hry.
Důkaz: Zde
Připadné poznámky: Demo začíná na 4:00. Nejsem si jist či jsem něco dal špatně, ale ani po zhlédnutí 3x nevidím důvod killu. Pokud hráče obviňuji aniž by něco dělal špatně tak se omlouvám. (Takovéto chování od hráče [P] U G nevidím poprvé).
SID hráče: [P] U G: STEAM_0:0:145696869 ; LUCYPUG ♥: STEAM_1:1:441970738
Screen SID hráče: Zde
Odkaz na hráčův HlStats: [P] U G ; LUCYPUG ♥
Přibližný datum a čas: cca 18:00
Popis situace: Bylo mi dáno VD a aniž bych si všiml, že dělám něco špatně mi dal kill , to se opakovalo pořád dokola, poté po každém killu mi bylo řečeno že dostanu VD, že to bylo "omylem" nakonec daly Herní Mód a svého VD jsem se nedočkal. Používaly bug, který vás dostal nad mapu a poté vás zabily. Nevím či je to bugování hry.
Důkaz: Zde
Připadné poznámky: Demo začíná na 4:00. Nejsem si jist či jsem něco dal špatně, ale ani po zhlédnutí 3x nevidím důvod killu. Pokud hráče obviňuji aniž by něco dělal špatně tak se omlouvám. (Takovéto chování od hráče [P] U G nevidím poprvé).
Surf <3
-
Ajvej - Pokročilý
[Vyřešeno]LUCYPUG ♥ ; [P] U G / FK / Bugování hry ??
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LUCYPUG ♥ ; [P] U G / FK / Bugování hry ??
Oba hráči obdrželi ban za ÚMYSLNÉ KAŽENÍ HRY
Děkuji za nahlášení.
Děkuji za nahlášení.
-
ThereZ - Drbna
• Stránka 1 z 1