• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Gather Master / GM
Zdravím,
mam na vás pár věcí. Začnu tím, že mě zajímá jak může dostat někdo Gather Mastera, který se uděluje každý měsíc. Gather Master byl teď udělen za měsíc Listopad, jak je možné že ho někdo má, když je 10.11. což znamená že do konce měsíce ještě pár dní zbývá. Dále bych chtěl upozornit Gather Manageri. Když už toho Gather Managera máte, tak si aspoň hlídejte koho máte na BL nebo aspoň rozeznat sami ze hry, kdo má WH. Toť vše, díky.
PS: Nevěděl jsem, kam to napsat.
mam na vás pár věcí. Začnu tím, že mě zajímá jak může dostat někdo Gather Mastera, který se uděluje každý měsíc. Gather Master byl teď udělen za měsíc Listopad, jak je možné že ho někdo má, když je 10.11. což znamená že do konce měsíce ještě pár dní zbývá. Dále bych chtěl upozornit Gather Manageri. Když už toho Gather Managera máte, tak si aspoň hlídejte koho máte na BL nebo aspoň rozeznat sami ze hry, kdo má WH. Toť vše, díky.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
Gather Master / GM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gather Master / GM
Vsak sam cheatujes XDD
- devilekreformed
- Kolemjdoucí
Aspon ty se to snazis resit, za to te beru. Ale treba ostatni GM na to kalej jak se da. Takhle to proste nejde...
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
iSeiso píše:Zdravím,
To ti může být přece jedno jak se to uděluje

-
Diaz - CS 1.6 Admin
No jedno to mi být může, ale není. Když už si to teda vyprosili aby to zde měli, tak očekávám že to bude mít nějaký pravidla a né, že se to bude nahazovat kdo si o to napíše tbh.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
Souhlasím, pravidelně se to nahazuje poslední den v měsíci - tento měsíc to bylo zbytečně už nahozeno snad 9. nebo 10.
Sám mám screeny, které jsem měl v plánu poslat na konci měsíce - tak jako jiný měsíc, minulý a i ten ještě předtím
Sám mám screeny, které jsem měl v plánu poslat na konci měsíce - tak jako jiný měsíc, minulý a i ten ještě předtím

-
Naiz - Profesionál
plánujete sraz cheaterů? nikam nejedu, ještě jste mi to neposlali
btw. gather manažeři jsou tu k ničemu
alespoň většinou je jejich reakce na složení gedru "mně se nechce"... no.. 
btw. gather manažeři jsou tu k ničemu

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Já to chtěl dát do kupy, tyhle nedostatky/chyby/nedomyšlene věci jdou na bedra Whoikovi který si tam dosadil koho dosadil.
Nemá to pravidla, nikdo tu nechce hrát a vznikají dohady mezi hráči.
Až mě to mrzí když je jednoduché se o to postarat.
Nemá to pravidla, nikdo tu nechce hrát a vznikají dohady mezi hráči.
Až mě to mrzí když je jednoduché se o to postarat.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
-
thejabko - Kazatelův učeň
Když jsem se o to staral já tak v tom byl pořádek, GM dělali to, co měli. Blacklist měl systém a délky banů určený a hádky mezi hráči se řešili ihned, né že bude člověk čekat 30min na demo když v pravidlech je 20 a GM nehnou prstem (až na Happyho). + tam stále hrají lidi, co mají cheaty a nikdo z GM to neřeší
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
iSeiso píše:Když jsem se o to staral já tak v tom byl pořádek, GM dělali to, co měli. Blacklist měl systém a délky banů určený a hádky mezi hráči se řešili ihned, né že bude člověk čekat 30min na demo když v pravidlech je 20 a GM nehnou prstem (až na Happyho). + tam stále hrají lidi, co mají cheaty a nikdo z GM to neřeší
"to neni cheat, to jen smažeš soubor"
Jo no. Souhlasím.

#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
iSeiso píše:Zdravím,
Za vlády SuNNyho to bolo 30-31 den v mesiaci kedy dostal hráč Gather mastera ktorý dodal najviac screenov vyhratých gatherov...Ja som o tom písal už Redovi pred tebou že to udelil ako kok** ...a ale on si stál furt za sebou a nechapal tomu a ani nechápe...
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
Gather Master je už samo o sobě blbost. Screenuje to pár lidí, kdyby to screenoval každej, kdo je první, tak to vypadá jinak. Whoikovi jsem poslal SZ, tak doufám že si to přečte.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
Presne presne presne presne tak.. az na to ze by stacilo nemit zadne gather manazery, nepouzivat prava vubec v gather roomkach. Lidi si reknou s kym chteji hrat a s kym ne (kvuli cheatum) a normalne si zahrajou. Blacklist je picovina
mluvim z vlastni zkusenosti

pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3