• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o AP na JailBreak
Nick v hre : Profesor Mr.5tka
Nick na fóre : Hrusda
Profil na fóre : klik
Vek : 17
Steam nick : GS.cz # Mr-5tka
Steam ID : STEAM_0:1:171377513
Hlstats : Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pamatují si jeden což byl ban za FK lebo jsem spletl příkaz a neuvědomil si to... z chyb jsem se poučil.
Niečo o sebe : Jmenuji se Daniel jsem na středním odborném učilišti v druhém ročníku Autokarosář/klempíř, momentálně bydlím v Ostravě je mi 17 let. čas trávím na csku i na TS3, potom trávím čas venku s přáteli, JailBreak hrají od roku 2011. Od září jsem začal sportovat a hrát s přátelí AirSoft. Začal jsem obnovovat svoje Koničky. Rád navazují kontakt na serveru ale většinou to s hráčemi kteří jsou "Toxic" nejde a musí nasadit větší důraz aby se hráč uklidnil a nechal hru plynulou...
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Většinou když jsem na serveru tak Simon si neví s něčím rady tak mu rád pomůžu ale většinou hráči dělají nepořádek a když je nahlásím na Forum tak trvá i 5-9h než hráč bude potrestan.. proto bych si chtěl požádat o AP aby byl na serveru pořádek a klid. Taky mě docela zajímá jaké to je adminovat na GS.
děkují za přečtení žádosti a za kladné vyjádření s pozdravem a s přáním krasného dne Profesor Mr.5tka
Nick na fóre : Hrusda
Profil na fóre : klik
Vek : 17
Steam nick : GS.cz # Mr-5tka
Steam ID : STEAM_0:1:171377513
Hlstats : Hlstats
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pamatují si jeden což byl ban za FK lebo jsem spletl příkaz a neuvědomil si to... z chyb jsem se poučil.
Niečo o sebe : Jmenuji se Daniel jsem na středním odborném učilišti v druhém ročníku Autokarosář/klempíř, momentálně bydlím v Ostravě je mi 17 let. čas trávím na csku i na TS3, potom trávím čas venku s přáteli, JailBreak hrají od roku 2011. Od září jsem začal sportovat a hrát s přátelí AirSoft. Začal jsem obnovovat svoje Koničky. Rád navazují kontakt na serveru ale většinou to s hráčemi kteří jsou "Toxic" nejde a musí nasadit větší důraz aby se hráč uklidnil a nechal hru plynulou...
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Většinou když jsem na serveru tak Simon si neví s něčím rady tak mu rád pomůžu ale většinou hráči dělají nepořádek a když je nahlásím na Forum tak trvá i 5-9h než hráč bude potrestan.. proto bych si chtěl požádat o AP aby byl na serveru pořádek a klid. Taky mě docela zajímá jaké to je adminovat na GS.
děkují za přečtení žádosti a za kladné vyjádření s pozdravem a s přáním krasného dne Profesor Mr.5tka

„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

-
Paulie105 - Mistr
[Zamietnuté]Žádost o AP na JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o AP na JailBreak
Hráče znám dlouhou dobu , od poslední žádosti se na serveru zlepšil co se týká jeho chování v tíživých situacích kde dokáže už zachovat chladnou hlavu. Pravidla ovládá a na serveru vcelku dobře a hráče dokáže usměrnit , ale když toto nepomůže tak mi hned píše na steam ať dorazím na server a zatím měl vždy pravdu v tom co daný hráč porušoval. Za mě dobrý adept na admina. Šanci si zaslouží 

Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: Žádost o AP na JailBreak
Maxipes píše:Az u tebe uvidime realnou a dlouhodobou snahu, tak o tvem adminovani zacneme premyslet.
Nemyslím si, že prešla nejaká strašne dlhá doba na to, aby sme o tom začali premýšľať. A zatiaľ ešte nie som presvedčený o tom, že by si mohol robiť Admina na JB.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1