Vše ohledně kategorie serverů: Jump Servery

Antibhop script plugin na serverech GameSites

Příspěvekod Evis » 31 říj 2018, 20:34

Zdravím,

nejsem si jistý, zda o tom vedení ví a nebo je to naschvál, ale na jump serverech chybí tento plugin (pokud nechybí, vyměnit za jiný, tento nefunguje). To samé platí o pub a knife (sv_airaccelerate 100! DIP zapatci vám na tom ludikrózním nastavení begripují a skáčou s xxxx velocity! Tohle patří na HnS a Surf, ne na public knife server, kde to mimochodem společně s padákem brutálně snižuje skill cap) serverech. Pluginy tohoto typu byly u konkurence už před více než dekádou, nevím, proč chybí na předním českém herním portálu. Myslím, že pokud existuje prostý plugin, který bez pomocí admina odhalí cheatera, měl bych ho na tom serveru mít. Momentálně vám po serverech běhají cheateři a admini je nechytají, protože je to buď nezajímá a nebo to nepoznají. Hodilo by se s tím něco udělat, zas tak náročné to není, když absolutní IT laik jako jsem já si je schopný implementovat amx a pluginy do svého klienta v single playeru. :-)
Pokud je nějaký důvod proč na serverech tento plugin chybí a není dostatečně dobrý, asi by se měl odstranit.
Zda ten plugin chybí i jinde nevím, jinde nechodím a nebo jsem tam scriptery neviděl.

Díky za přečtení.
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Antibhop script plugin na serverech GameSites

od Rumcajz » 31 říj 2018, 20:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Antibhop script plugin na serverech GameSites

Příspěvekod Evis » 07 lis 2018, 18:29

Tady je to asi zbytečný. :-)
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Karmik66 » 07 lis 2018, 19:20 VIP

Ahoj, k čemu ti bude na serveru antibhop plugin když si tady stěžuješ, že lidi na serveru begripují jak diví?

Jinak nějaký plugin tam myslím je...
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Evis » 08 lis 2018, 00:43

Tak hlavně nevím, co má společného autobhop s begripem, ale to je jedno. Jinak špatně jsem se vyjádřil, lidi chodí na knife server s Gstrafe scriptem (mylně jsem se domníval, že jsou to multicountjump bohové... jistě, že je to cheat) + 100aa = xxxx velocity (default je 250) = takový horší speedhack; pokud to s tím umí, nedá se proti tomu hrát. Kdo někdy na knife serveru byl, tak ví, o čem mluvím. Antibhop plugin na jump serveru rozhodně není, vidím tam scriptery denně a pochybuju, že na knifu je. Jediné, co jsem zatím u nikoho neviděl byl kzhack, ale to asi dnešní děcka ani neznají.

Jinak díky za reakci, aspoň někdo něco...
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod PinkeiSlinky » 08 lis 2018, 16:22

Evis píše:Tak hlavně nevím, co má společného autobhop s begripem, ale to je jedno. Jinak špatně jsem se vyjádřil, lidi chodí na knife server s Gstrafe scriptem (mylně jsem se domníval, že jsou to multicountjump bohové... jistě, že je to cheat) + 100aa = xxxx velocity (default je 250) = takový horší speedhack; pokud to s tím umí, nedá se proti tomu hrát. Kdo někdy na knife serveru byl, tak ví, o čem mluvím. Antibhop plugin na jump serveru rozhodně není, vidím tam scriptery denně a pochybuju, že na knifu je. Jediné, co jsem zatím u nikoho neviděl byl kzhack, ale to asi dnešní děcka ani neznají.

Jinak díky za reakci, aspoň někdo něco...

Kzhack už je nahrazen jinými a lepšími hacky a já ho znám ale v dnešních čítech je všechno jinak upravené a dle mě lepší.
PinkeiSlinky
Amatér
Amatér

Příspěvekod Evis » 09 lis 2018, 10:13

Jojo, včera jsem v lj topce objevil 259.x LJstats na 10aa, to kzhack neuměl. Takže buď je to jak říkáš něco nového nebo vám někdo na serveru skočil nový WR. :D
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod jejdik » 12 lis 2018, 21:55

CS 1.6 už jsou pomalu ale jistě pryč takže nějake takové vychytávky můžeme čekat maximálně na JB (protože to hraje vedení) jinak na takových serverech jako bhop to už nebude :D
JUMP MASTER.io
jejdik
Mistr
Mistr

Příspěvekod Evis » 13 lis 2018, 14:20

To je celkem škoda. :-)
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň