• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Gather Master / GM
Však to nemá logiku, zatím co jsem psal GM o gather tak napsali, že nemaj čas a šli dělat něco jiné. Když chci aby šli na server pokickovat, nemaj čas...prostě...nevím co dál říct
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
beru tě mrk mrk
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Ahoj ako jeden z týmu GM sa tu chcem vyjadriť k tomuto topicu.
Seiso ty si už nie raz nie dvakrát bol trestaný kvôli cheatom po dohode s Redom máš povolené hrať gathery znova a od vtedy s tebou problém nebol až na jeden ktorý si mal somnou keď si určite dobre pamätáš že si mi písal že nebudeš točiť na vyžiadanie hráča lebo si ho aj tak nepozrie, keď hráč od teba vypita demo si povinný točiť a dodať ho do 20tich minút avšak ako bývale GM by si to vedieť mal a napriek tomu si robil taketo blbosti a pritom nadávaš a ponižuješ GM Team.
Luckone Ohladom teba poviem len tolko máš trvalý blacklist za cheating, komu a jak bude Gather Master ti môže byť prakticky jedno lebo ty ho získať už nemôžeš.
Ďalšie nejasnosti To akým spôsobom sa sťažujete je dakedy nevydržatelné , poviete že napríklad nechcete hrať s človekom ktorý napríklad ďalší traja hrať chcú tým padom necháme tých ľudí ktorý sa pripojili do prvý do domluvy. Ja osobne pred každým gatherom osobne kontrolujem BL. A to že poviete že neskládame gathery je s prepáčenim absolutná demencia. My ako GM sa snažíme skladať čo najviac gatherov ale musíte si uvedomiť že každý z nás má svoje povinnosti. Hráči sú denne trestaný za leaving , urážky , cheating. Nikdy sa ešte primne nestalo že by sa hráči urážali a nebolo by to riešené. Tak isto aj ostatné GM.
Niečo k Redovi Red bol len nedávno nahodený ako Hl.GM a musím povedať že svoju robotu odvádza na úrovni ak niečo neviem alebo potrebujem pomoc je mi okamžite dostupný a tak isto aj ostatným hráčom.
Seiso ty si už nie raz nie dvakrát bol trestaný kvôli cheatom po dohode s Redom máš povolené hrať gathery znova a od vtedy s tebou problém nebol až na jeden ktorý si mal somnou keď si určite dobre pamätáš že si mi písal že nebudeš točiť na vyžiadanie hráča lebo si ho aj tak nepozrie, keď hráč od teba vypita demo si povinný točiť a dodať ho do 20tich minút avšak ako bývale GM by si to vedieť mal a napriek tomu si robil taketo blbosti a pritom nadávaš a ponižuješ GM Team.
Luckone Ohladom teba poviem len tolko máš trvalý blacklist za cheating, komu a jak bude Gather Master ti môže byť prakticky jedno lebo ty ho získať už nemôžeš.
Ďalšie nejasnosti To akým spôsobom sa sťažujete je dakedy nevydržatelné , poviete že napríklad nechcete hrať s človekom ktorý napríklad ďalší traja hrať chcú tým padom necháme tých ľudí ktorý sa pripojili do prvý do domluvy. Ja osobne pred každým gatherom osobne kontrolujem BL. A to že poviete že neskládame gathery je s prepáčenim absolutná demencia. My ako GM sa snažíme skladať čo najviac gatherov ale musíte si uvedomiť že každý z nás má svoje povinnosti. Hráči sú denne trestaný za leaving , urážky , cheating. Nikdy sa ešte primne nestalo že by sa hráči urážali a nebolo by to riešené. Tak isto aj ostatné GM.
Niečo k Redovi Red bol len nedávno nahodený ako Hl.GM a musím povedať že svoju robotu odvádza na úrovni ak niečo neviem alebo potrebujem pomoc je mi okamžite dostupný a tak isto aj ostatným hráčom.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
ERV1N píše:Ahoj ako jeden z týmu GM sa tu chcem vyjadriť k tomuto topicu.
xdddd
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Xddddddddddd
Jste banda oslu, chudak Red tam nema nikoho normalniho.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
hracklanuenjedn píše:Xddddddddddd
Jn chudak
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Viktor keď sa stretneme ty následovne dostaneš bitku
-
erwin - Spamerův sluha
Ty děláš jako kdyby GM byl něco víc. Musím tě opravit. Ten "váš" systém Gather Master je úplně na nic. Já byl GM a vím jak to fungovalo, takže netřeba poučovat. Ano byl jsem obviněn, že jsem cheater, to že cheatuju na gatheru je fakt super poslouchat, ale až budeš mít demo, tak pak se s tebou začnu bavit jako s někým, kdo má rozum. Den co den vám tam hrajou lidi z jiných portálů a cheatují tam. Vám to nevadí? To rovnou můžete smazat BL, protože si to nehlídáte. Hrají vám tam i lidi, co mají stejnou identitu ale jiný nick. Jenže to by jste museli sem tam od času do toho bl kouknout. Né jen když zapisujete někoho na týden, přitom se vám tam napojí za 20min znova pod jinou IP či Identitou. Ano, nebaví mne stále točit a zasírat si kvůli tomu složky, i když to není nic hrozného. Máte HLTV? Máte, tak ho sem tam od času využijte, když vám píšu, že tam někdo cheatuje atd. Ale skutek utek.
peace
peace
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
+ doplním ještě něco co jsem si přečetl
"Hráči sú denne trestaný za leaving , urážky , cheating. Nikdy sa ešte primne nestalo že by sa hráči urážali a nebolo by to riešené. Tak isto aj ostatné GM."
Tak tohle je fakt přes čáru kamaráde. Denně trestaný? Denně? Kámo, vzpamatuj se. Já žádnou dohodu ani neměl tbh. prostě se v tom ztrácíš sám. Když ani nevíš sám kolik ti je...viz. žádost o pořadatele, tak se ani nedivím, že za tvé přítomnosti tam hrají lidi, co maj bl
"Hráči sú denne trestaný za leaving , urážky , cheating. Nikdy sa ešte primne nestalo že by sa hráči urážali a nebolo by to riešené. Tak isto aj ostatné GM."
Tak tohle je fakt přes čáru kamaráde. Denně trestaný? Denně? Kámo, vzpamatuj se. Já žádnou dohodu ani neměl tbh. prostě se v tom ztrácíš sám. Když ani nevíš sám kolik ti je...viz. žádost o pořadatele, tak se ani nedivím, že za tvé přítomnosti tam hrají lidi, co maj bl
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
Ahh, Seiso ty musíš mať posledné slovo no dobre. GM budú mať poradu a tam sa všetko dá do poriadku, pred tým než ma ty začneš vôbec o niečom súdiť pozri sa na seba že tu sa chováš na nevinného hráča a pritom sa chovaš jak debil.

-
erwin - Spamerův sluha
Na nevinného? Budiž, mysli si co chceš, ale tvůj názor mi je fuk. Jsem zvědavej co na té poradě vyřešíte. Poslední slovo rozhodně mít nepotřebuju, když se tu argumentuje, tak se tu argumentuje... Chovám se jak debil, no to bude tím, že mě ani neznáš, to že se do vás navážím je čistě ze srandy, to že si bereš nějaký moje kecy k srdci, jako kdybych tě urazil na cti, budiž. Ale já mam obrázek jasnej.
adekvátní
-
iSeiso - Sponzor
ZAMITA SE LOCK.
e. erw : Ani náhodou
Kedze Red je mimo som HL GM JA CC
e. erw : Ani náhodou
Kedze Red je mimo som HL GM JA CC
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero