• Stránka 1 z 1
GR
Čaute, jen bych potřeboval něco ujasnit, spíše než mě tedy asi Vašim adminům. V pravidlech píšete, že gun roomky jsou - cituju: "to je ta miestnost v mape." Za GR se teda podle všeho nepovažují skla atp., kde jsou zbraně, je to tak, že ano? Jestli ne, upravte si to v pravidlech (bylo by to ale postavené na hlavu, bo tohle by byla blbost na druhou), jestli ano, vysvětlete to adminům, ať nedochází k neoprávněným grabům, slayům, banům za kempení v GR, když je někdo na skle...
Ještě mi dotyčný admin (Hatatitla) tvrdil, že v pravidlech nic takového není a že je domluvený s HLSa, že skla se považují za GR... hovadiny jak mraky.
Díky
Ještě mi dotyčný admin (Hatatitla) tvrdil, že v pravidlech nic takového není a že je domluvený s HLSa, že skla se považují za GR... hovadiny jak mraky.

Díky
-
Wildschwein - Kolemjdoucí
Re: GR
Uh, kde se nachází zbraně, je GR, srslly? Tak znovu, v pravidlech doslova máte, že GR je místnost na mapě (GR=Gun room, room je anglicky místnost, pro ty kdo neví), tak jak to muže být jakékoliv místo se zbraněmi? Buď máte bordel v pravidlech (ale napamatuju si, že za to, co tu píšu, by se někdy trestalo), nebo má Hatatitla (možná i ostatní admini?) bordel v hlavě, každopádně prosím o napravení...
Jestli chceš příklad, tak třeba skla na gorge, cybolu, gammě2 atp. atp.

Jestli chceš příklad, tak třeba skla na gorge, cybolu, gammě2 atp. atp.
o.O
-
Jinak zákaz kempu v místnostech, kde se dá dostat jen portem, smysl dává, ale přece je blbost zakazovat kempit na místech, kde se da doletet odkudkoliv...
o.O
-
Wildschwein píše:Jinak zákaz kempu v místnostech, kde se dá dostat jen portem, smysl dává, ale přece je blbost zakazovat kempit na místech, kde se da doletet odkudkoliv...
Na gamme cybol aji na gorge se dá doletět...jinak máš pravdu s GR na mapě gorge máš třeba na nejvyšším skle malém u tlačítka na mortar je i tato zóna BZ ale přitom se tam kempí s awp(toto by se podle mě grabovat mělo protože furt je to BZ a dostaneš se tam jen portem. Ale jako na cybol jak máš to sklo kde jsou guny tam se kempit nemůže do té doby než tam nebudou guny potom už se tam zdržovat můžeš. A na gamme nevím jakou myslíš jestli b2 nebo obyč na b2 na tom velkém skle kempit můžeš(myslím) ikdyž je tam to awp na schůdkách. U obyč se nemůžeš zdržovat na tom malém skle s gunama. Zase ale nemůžou grabovat když budeš na tom velkém bílém skle na kraji mapy na obyč gamme kde je 1 AWP. Jelikož na tuto pozici se dá dostat secret portem anebo surfem ale na to musí hráč být šikovný a umět surf. Jinak u toho hnědého políčka na obyč gamme tak tam máš gunny a tam se nesmíš též zdržovat a dá se tam dostat surfem aji portem. Toto je ode mne vše a doufám že jsem to nějak objasnil.
-
PinkeiSlinky - Amatér
Neštvi Noobey
No ne, Pinkei, ty taky říkáš úplný opak toho, co je v pravidlech... tak bych prosil vysvětlení minimálně tedy HLSa, jakou má údajnou domluvu s adminy o tom, co je gr a co ne...

No ne, Pinkei, ty taky říkáš úplný opak toho, co je v pravidlech... tak bych prosil vysvětlení minimálně tedy HLSa, jakou má údajnou domluvu s adminy o tom, co je gr a co ne...

o.O
-
• Stránka 1 z 1