• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva
Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na JailBreak#1
Nick v hře : [MAFIE] DEALER
Nick na fórum : MafieDealer
Věk : 16
Steam nick : DEALER
Steam ID : STEAM_0:0:453451518
Ban na GS: Jeden byl a to boužel teda zato že mám kamaráda který stáhl speedhack a boužel utíkal ja gepard po cleé mapě.
Něco málo o mě : Ahoj, Jmenuji se Jirka je mi tedy 16let. Rád si zahraju CS1.6 fotbal. Rád chodím ven.
Proč bych chtěl práva? : Rád bych pomáhal hernímu portálu Gamesites a zneškodnil lidi co kazí JailBreaku
Děkuji že ste nechali svůj čas přečtením teto žadosti a neurzí mě odpověd : Ahoj boužel sme tě nevzali
.
Nick v hře : [MAFIE] DEALER
Nick na fórum : MafieDealer
Věk : 16
Steam nick : DEALER
Steam ID : STEAM_0:0:453451518
Ban na GS: Jeden byl a to boužel teda zato že mám kamaráda který stáhl speedhack a boužel utíkal ja gepard po cleé mapě.
Něco málo o mě : Ahoj, Jmenuji se Jirka je mi tedy 16let. Rád si zahraju CS1.6 fotbal. Rád chodím ven.
Proč bych chtěl práva? : Rád bych pomáhal hernímu portálu Gamesites a zneškodnil lidi co kazí JailBreaku
Děkuji že ste nechali svůj čas přečtením teto žadosti a neurzí mě odpověd : Ahoj boužel sme tě nevzali

Svět patří těm, co se nepo$erou.
Být nenápadný neznamená být nezpozorovaný,někdy nenápadnost spočívá v tom, aby vás vidělo co nejvíce lidí.
Být nenápadný neznamená být nezpozorovaný,někdy nenápadnost spočívá v tom, aby vás vidělo co nejvíce lidí.
-
MafieDealer - Amatér
[Zamietnuté]Žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva
A ešte povedz že dnes si to nebol ty na JB ktory mal cheaty ale že to bol tvoj brat ktory sa nahodou dostal na pc a si prijaty 

- meezzko
- Amatér
Re: Žádost o práva
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1