• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Narcotic/chat
Ahoj, mam zde otázku, admin "Narcotic" alias dust admin, nesleduje chat, či už mu nevadí že někdo někde něco neplní,
Mě zaráží to když hráči nadávají, tak že je neupozorní či už nějak jiným způsobem nepotrestá, chtěl bych vědět proč admin neplní to co má.
Děkuji z pozdravem Who:-)
Mě zaráží to když hráči nadávají, tak že je neupozorní či už nějak jiným způsobem nepotrestá, chtěl bych vědět proč admin neplní to co má.
Děkuji z pozdravem Who:-)
-
akafukaelaluka - Mistr
[Zamítnuto]Narcotic/chat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Narcotic/chat
Zdravím,
Nepovídej nám tu pohádky, chat sleduji moc dobře a pokuď uznám že to překračuje únosnou míru tak vždy hráče upozorňuji ať už v chatu a nebo na sklo.
Tady máš okdaz na můj chat kde si to můžes dohledat http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=chathistory&player=398470.
To že by vy ste banovali hned za každou nadávku je moc pěkné ale takhle se to opravdu nedělá...a že si zrovna stěžuješ ty který hráčům nadáva srz voice chat.
Nepovídej nám tu pohádky, chat sleduji moc dobře a pokuď uznám že to překračuje únosnou míru tak vždy hráče upozorňuji ať už v chatu a nebo na sklo.
Tady máš okdaz na můj chat kde si to můžes dohledat http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=chathistory&player=398470.
To že by vy ste banovali hned za každou nadávku je moc pěkné ale takhle se to opravdu nedělá...a že si zrovna stěžuješ ty který hráčům nadáva srz voice chat.
-
Narcotic - Pokročilý
takže, ty mi chceš říct že napomínáš hráče? hráč tam napíše "píča" a ty ho napomeneš? napomenul jsem ho já a ne ty, já jako bývalí admin nebanoval hned, neznáš mě a nevíš jak já sem se choval jako admin….
Jesli bereš vůl jako nadávku, tak to sem jinde, já beru vůl jako zvíře, či už jako jesli řeknu nějaké horší slovo tak to musím být hodně naštvaný.
což je malo kdy. za tu dobu co jsem tam hral, tak sem napomínal já, ozval si se až po době celkem dlouhé, napsal jsi tak se uklidníme z nadavkamy, a věnujeme se hře. či nějak tak.
Jesli bereš vůl jako nadávku, tak to sem jinde, já beru vůl jako zvíře, či už jako jesli řeknu nějaké horší slovo tak to musím být hodně naštvaný.
což je malo kdy. za tu dobu co jsem tam hral, tak sem napomínal já, ozval si se až po době celkem dlouhé, napsal jsi tak se uklidníme z nadavkamy, a věnujeme se hře. či nějak tak.
-
akafukaelaluka - Mistr
Stažnost je moc všeobecná... Každopádne, taktiež nevidím problém ked v noci (neskoro večer) niekto zanadáva na duste... Ved tam nehrajú 13 ročný.. A aby som buzeroval 25 ročného chalana, že o 23 večer na duste napísal "píča", to fakt nemám dovod. Pokial admin vyhodnotil, že situácia tam je ešte v pohode, no ty si myslíš že nie, dodaj sem konkrétnu situáciu a možeme to riešit.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Doufám že si teď děláš jen srandu nigasi, jakože promin zda-li si admin tak na tom serveru máš furt dělat pořádek, a je jedno jestli si HLSA, šerif a když už vedení, platí to snad pro všechny ne? jestli ne tak to sem mohl flinkat taky chat, ale já jsem rozumný a nenechám urážet hráče další ho hráče, toto už je pod mojí urověn. A taky je snad jedno zda-li je rano, večer, odpoledne, dopoledne.
Konkrétní situace? sám admin o ní ví , to že hráči napíšou několikrát "píča" a admin se ozve ku konci mapy, jako taky dobrý.
neber te to zle
e. Aka, a ty si u té situace byl, tak sám víš o jakou se jedna
Konkrétní situace? sám admin o ní ví , to že hráči napíšou několikrát "píča" a admin se ozve ku konci mapy, jako taky dobrý.
neber te to zle

e. Aka, a ty si u té situace byl, tak sám víš o jakou se jedna
-
akafukaelaluka - Mistr
Ahoj,
jako byvali admin take moc dobre vis, ze mas dodat dukaz a konkretni situaci.
Je pravda ze kdy nekdo napise jednou jsem pica a NEURAZI nikoho, pak se na to da zavrit oci v nocnich hodinach, pokud ale nekdo nekoho URAZI, tak to admin samozrejme musi resit ihned.
Dodej konkretni situaci, v opacnem pripade se tim nemuzeme zabyvat.
Diky.
jako byvali admin take moc dobre vis, ze mas dodat dukaz a konkretni situaci.
Je pravda ze kdy nekdo napise jednou jsem pica a NEURAZI nikoho, pak se na to da zavrit oci v nocnich hodinach, pokud ale nekdo nekoho URAZI, tak to admin samozrejme musi resit ihned.
Dodej konkretni situaci, v opacnem pripade se tim nemuzeme zabyvat.
Diky.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Izmo, vím že mam dodat důkazy.
Důkaz:
"Narcotic.
ale prestaneme uz vazne nadavat a zase se budeme venovat hre - Adminovo první upozornění za celou mapu"
"Twine - pohoda
drž pejču" - Hračova nadavka- žádné upozornění
"d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ?
nebol ty kar" Hračova nadavka/bez upozornění.
"Twine - pohoda
asi ne, jsou to bídní admini xD" Urážka A teamu- bez upozornění
"CALL ME freca, POKER KING!
ty pi co zas rana altu" Nadavka/bez upozornění
"Dala
presila do p.ce" nadávka/ bez upozornění.
d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ?
kar isiel z tunela" Hráčova nadávka/ bez upoznornění, byl upozorněn pochvilce jen mnou
Takhle bych mohl pokračovat
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ke&page=97
tu mate odkaz na to aby ste se když tak mohli kouknout, od stranky 82.
Důkaz:
"Narcotic.
ale prestaneme uz vazne nadavat a zase se budeme venovat hre - Adminovo první upozornění za celou mapu"
"Twine - pohoda
drž pejču" - Hračova nadavka- žádné upozornění
"d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ?
nebol ty kar" Hračova nadavka/bez upozornění.
"Twine - pohoda
asi ne, jsou to bídní admini xD" Urážka A teamu- bez upozornění
"CALL ME freca, POKER KING!
ty pi co zas rana altu" Nadavka/bez upozornění
"Dala
presila do p.ce" nadávka/ bez upozornění.
d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ?
kar isiel z tunela" Hráčova nadávka/ bez upoznornění, byl upozorněn pochvilce jen mnou
Takhle bych mohl pokračovat
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ke&page=97
tu mate odkaz na to aby ste se když tak mohli kouknout, od stranky 82.
-
akafukaelaluka - Mistr
Trochu ti to poupravím i s časy kdy se tohle odehrálo
2018-11-15 23:36:14 Twine - pohoda drž pejču de_dust2
2018-11-15 23:35:57 d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ? nebol ty kar de_dust2
2018-11-15 23:26:59 Twine - pohoda asi ne, jsou to bídní admini xD de_dust2
2018-11-15 23:23:00 d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ? kar isiel z tunela de_dust2
2018-11-15 23:09:39 CALL ME freca, POKER KING! ty pi co zas rana altu de_dust2 - tento hráč dostal později kick
2018-11-15 23:07:11 presila do p.ce. Gamesites.cz ^Rats maps de_rats2_2002 - nadávka uplně z jiného serveru....
Moje upozornění, mezitím bylo ještě upozornění na sklo.
2018-11-15 23:38:27 ale prestaneme uz vazne nadavat a zase se budeme venovat hre. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-11-15 23:11:28 a uz se vsichni zase uklidnime a budeme se venovat hre. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
Z mého pohledu se tam nědělo nic tak vážného abych musel nějak výrazněji zasahovat. Ale to už jsem napsal v předchozím příspěvku. Osobně nechápu čeho se snažíš tak usilovně dosáhnout, já nejsem na hráče takový pes a dívám se na určité věci s nadhledem. Pokuď si myslíš že jako admin nezvládám svou práci neměl si se vzdávat práv a mohl si to řešit po svém.
2018-11-15 23:36:14 Twine - pohoda drž pejču de_dust2
2018-11-15 23:35:57 d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ? nebol ty kar de_dust2
2018-11-15 23:26:59 Twine - pohoda asi ne, jsou to bídní admini xD de_dust2
2018-11-15 23:23:00 d.o.d.K.O_o o.O ? kwp ? kar isiel z tunela de_dust2
2018-11-15 23:09:39 CALL ME freca, POKER KING! ty pi co zas rana altu de_dust2 - tento hráč dostal později kick
2018-11-15 23:07:11 presila do p.ce. Gamesites.cz ^Rats maps de_rats2_2002 - nadávka uplně z jiného serveru....
Moje upozornění, mezitím bylo ještě upozornění na sklo.
2018-11-15 23:38:27 ale prestaneme uz vazne nadavat a zase se budeme venovat hre. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-11-15 23:11:28 a uz se vsichni zase uklidnime a budeme se venovat hre. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
Z mého pohledu se tam nědělo nic tak vážného abych musel nějak výrazněji zasahovat. Ale to už jsem napsal v předchozím příspěvku. Osobně nechápu čeho se snažíš tak usilovně dosáhnout, já nejsem na hráče takový pes a dívám se na určité věci s nadhledem. Pokuď si myslíš že jako admin nezvládám svou práci neměl si se vzdávat práv a mohl si to řešit po svém.
-
Narcotic - Pokročilý
Ahoj, já sem se vyjádřím též, můj pohled na věc. Je to dust prostě, jak napsal Niggas hrajou tam většinou 18+ lidi co se tak dívám a navíc v nočních hodinách netřeba řešit, já tam řeším jen extrémní případy co se tam jednou za čas objeví, navíc tady ty hráče jako dodko a spol co tam hrajou často tak stačí upozornit oni už ví, že by pak dostali kick a přestanou nadávat. Je to prostě hra a občas napsat dopiče nebo tak něco, já na tom nevidím nic špatnýho, když nenadává vyloženě na jinou osobu, ale napíše to v souvislosti s hrou, že něco posral apod. Zas takový moralisti tady v tom být nemusíme, když to není např. Jailbreak mod kde hrajou spíš lidi 18-. To co jsi poslal ty tak bych stejně tak neřešil jestli se jednalo o noční hodiny, jedině bych upozornil toho Call me čí jak se jmenuje pač urazil druhou osobu, ty seš kár mě přijde spíš směšný než jako nadávka v souvislosti s tím, že dodka nějakou dobu znám.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
Si tu stěžuješ na hráče, co nadávají v pozdních hodinách, přitom sám nemáš problém nadávat a to odpoledne klukům mladším než jsi ty samotný. -> https://ctrlv.cz/a7qc
Byl bych rád, kdyby jste mi to nesmazali, jinde se vyjadřovat už nebudu. Jen chci, aby jste si udělali obrázek o tutom "strašně schopným bývalým adminovi". Tuten admin Narcotic je alespoň normální a nemusí hned všechno hrotit, takových lidí by se mělo GS držet, než to půjde totálně do hnoje. Díky.
PS: Douč se tu gramatiku, je to hrozný.
Byl bych rád, kdyby jste mi to nesmazali, jinde se vyjadřovat už nebudu. Jen chci, aby jste si udělali obrázek o tutom "strašně schopným bývalým adminovi". Tuten admin Narcotic je alespoň normální a nemusí hned všechno hrotit, takových lidí by se mělo GS držet, než to půjde totálně do hnoje. Díky.
PS: Douč se tu gramatiku, je to hrozný.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Ahoj, nechápu o co Ti jde. Niggas i Jadberg to napsali jasně a každý, kdo má rozum to pochopí.
Nevidím tady nic, za co by měl být admin řešen a stížnost proto zamítám.
Pokud máš nějaké další otázky, směřuj mi je na Steam.
Nevidím tady nic, za co by měl být admin řešen a stížnost proto zamítám.
Pokud máš nějaké další otázky, směřuj mi je na Steam.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1