• Stránka 1 z 1
[V]stížnost na SWAT-[El!te](A)Matony
Dobrý den, chtěl bych podat stížnost na "SWAT-[El!te](A)Matony" 2010 STEAM_0:1:29574097, který neustále mění absolutně nehratelné mapy, které ani nejsou na maplistu serveru a ještě stačí, aby to odsouhlasili 3 lidi, přestože půlka lidí to nechce hrát.. 

beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
[V]stížnost na SWAT-[El!te](A)Matony
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stížnost na SWAT-[El!te](A)Matony
pocuj ty kreten mali by sme matonymu boskavat ruky zato ze ako jediny aspon raz za cas da inu mapu ako tie 4 ubohe mapy co sa hraju dookola..neskutocne ze sa opovazis stazovat
- Walton
- Amatér
Walton píše:pocuj ty kreten mali by sme matonymu boskavat ruky zato ze ako jediny aspon raz za cas da inu mapu ako tie 4 ubohe mapy co sa hraju dookola..neskutocne ze sa opovazis stazovat
Mam líbat někomu ruce za to, že tam dává piranesi, cs_havana a podobny mapy? Neřeknu kdyby tam dal tuscan, train, cbble, russka a normalni ligový mapy, ale tyhle mapy tam nemá zájem nikdo hrát, půlka lidí je pak otrávená a odchází.
beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
Sice je to bez důkazů ale zajímá mě adminovo vyjádření, hlavně co se týká změn map.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ahoj,
K hráči obecně:
To, že i jiní admini občas dají Train či Tuscan ti příjde naprosto v pohodě, ale jakmile není po tvém či se ti něco nelíbí, začínáš se vždy rozčilovat. BTW napojil ses v půlce Piranesi a hned si začal pi*ovat. Ty jsi jeden z těch klasických "internetových Trollů" - Pár tvých výroků - Aztec: proboha, zase tahle sra*ka, CPL mill: Porad dokola to samý, Mirage: zmen to proboha.
Opravdu tě jako člověka nechápu. Jestli tě opravdu baví hrát pořád dokola Dust2, proč tedy hraješ na publicu?
Ke mě a GS:
Je nás spousta co hraje na serverech pár let a hrát 4 stejné mapy pořád dokola moc lidí opravdu nebaví. To že není zájem ze strany GS na server přidat nějaké mapy, vadí mnoha hráčům. Na publicu jsem nejaktivnější admin, skoro vždycky když tam příjdu, nikdo jiný tam není. HAFINKA si tam dělá co chce, proti DIP není žádná páka. Každý den ji kicknu minimálně 3x.
Ke změně map:
Ano, občas jsem mapu změnil, ale vždy to bylo až ve chvíli kdy hodně velké % hráčů chtělo něco jiného. Převážně až večer, kdy na serveru už není tolik lidí. Nikdy jsem nezměnil mapu bez toho aniž by si ji většina lidí vybrala a sám moc dobře víš, že se ptám.
Pokud chceš něco dál dovysvětlit, Můžeme TS nebo PM.
K hráči obecně:
To, že i jiní admini občas dají Train či Tuscan ti příjde naprosto v pohodě, ale jakmile není po tvém či se ti něco nelíbí, začínáš se vždy rozčilovat. BTW napojil ses v půlce Piranesi a hned si začal pi*ovat. Ty jsi jeden z těch klasických "internetových Trollů" - Pár tvých výroků - Aztec: proboha, zase tahle sra*ka, CPL mill: Porad dokola to samý, Mirage: zmen to proboha.
Opravdu tě jako člověka nechápu. Jestli tě opravdu baví hrát pořád dokola Dust2, proč tedy hraješ na publicu?
Ke mě a GS:
Je nás spousta co hraje na serverech pár let a hrát 4 stejné mapy pořád dokola moc lidí opravdu nebaví. To že není zájem ze strany GS na server přidat nějaké mapy, vadí mnoha hráčům. Na publicu jsem nejaktivnější admin, skoro vždycky když tam příjdu, nikdo jiný tam není. HAFINKA si tam dělá co chce, proti DIP není žádná páka. Každý den ji kicknu minimálně 3x.
Ke změně map:
Ano, občas jsem mapu změnil, ale vždy to bylo až ve chvíli kdy hodně velké % hráčů chtělo něco jiného. Převážně až večer, kdy na serveru už není tolik lidí. Nikdy jsem nezměnil mapu bez toho aniž by si ji většina lidí vybrala a sám moc dobře víš, že se ptám.
Pokud chceš něco dál dovysvětlit, Můžeme TS nebo PM.

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
Jestli chceš změnit mapu a většina hráčů stím souhlasit bude, tak v pořádku, ale nejdříve než něco takového uděláš, tak půjdeš za svým hlsa a požádáš ho o povolení si změnit mapu. Pak bude záležet na něm, jestli ti to povolení dá nebo ne.
Vysvětlení od admina máš, admin byl o tom také poučen jak postupovat.
Pokládám za vyřešené.
Vysvětlení od admina máš, admin byl o tom také poučen jak postupovat.
Pokládám za vyřešené.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]stížnost na SWAT-[El!te](A)Matony
Nebudu psát hlouposti.
- parek2006CZ
- Kolemjdoucí
Re: [V]stížnost na SWAT-[El!te](A)Matony
Díky za vyřešení
jinak Matoni, já se vživotě nerozčiloval, když není po mém.. Mirage ani cpl_mill mi nevadí, to jsou mapy které jsou normálně na map listu, baví mě a dávam na nich fragy. V půlce piranesi jsem se připojil proto, protože jakmile vidím, že následuje takováhle mapa, tak se automaticky odpojuju a vrátim se za x minut, kdy uz to konecne bude koncit
v tu chvíli jsem ale netušil, že to hned za tím změníš na havanu
.. Jinak s důkazama jsem se neobtěžoval, to vidíte v historii serveru co se hrálo za mapy 

beckeN
-
beckenator - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1