• Stránka 1 z 1
MSS32.dll
Zdravím
chci si zahrát jeden starší metin, páč mi pár lidí říkalo, že prošel úpravou, no když ten metin zapnu, tak mi vyskočí tato tabulka
Zkoušel sem to dát pryč, ale potom zase vyskočí error, že ten soubor chybí. Zkusil sem podle jednoho návodu na YT ten soubor stáhnout a nahradit ho, ale pořád mi vyskakuje toto. Zkusil sem to i nahradit tím souborem z jinýho metinu, ale pořád vyskakuje toto.
Zkoušel sem to několikrát stahovat znova, ale pořád vyskakovala ta tabulka. Takže už absolutně nevím, co mám dělat
chci si zahrát jeden starší metin, páč mi pár lidí říkalo, že prošel úpravou, no když ten metin zapnu, tak mi vyskočí tato tabulka
Zkoušel sem to dát pryč, ale potom zase vyskočí error, že ten soubor chybí. Zkusil sem podle jednoho návodu na YT ten soubor stáhnout a nahradit ho, ale pořád mi vyskakuje toto. Zkusil sem to i nahradit tím souborem z jinýho metinu, ale pořád vyskakuje toto.
Zkoušel sem to několikrát stahovat znova, ale pořád vyskakovala ta tabulka. Takže už absolutně nevím, co mám dělat
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Re: MSS32.dll
V kazdom pripade bude musiet stiahnut hru so spravnym suborom. Hra si overuje subor a jeho checksum, takze ak nemas sptravny subor, vyusti to do danej tabulky. Je to akasi ochrana proti cheatovaniu / narabaniu so subormi hry (selfdefense).
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Mají tu jen 2 odkazy ke stažení. Zkusil sem oba několikrát ale pořád, takže by potom měla nejspíš být chyba na jejich straně
-
Berte za vyřešený, jelikož nejsou schopni nikde odepsat, tak sem se rozhodl že na ně seru. Našel sem si jiný metin
-
• Stránka 1 z 1