Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]žiadosť o post admína

Příspěvekod pNNN » 26 lis 2018, 10:18

Zdravím páni. Osobne, by som rád požiadal o admin práva na servery Dust Only 2

Nick v hre : GS 52 -_-

Nick na fóre : pNNN

Profil na fóre : (ucp.php)

Vek : 22 rokov

Steam nick : Macko Lacko :-)
Steam ID : STEAM_0:1:53364240 0 00:25 22 0

Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=22136

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Zatiaľ som neobdržal žiadne bani ohľadne používania cheatov, ale niekedy na prelome roku 2011/2012 (ešte na non steame) som dostal (trest/ban) už si nepametám za nepovolené modifikácie.

Niečo o sebe : Zdravím kolektív GS. Volám sa Jakub, mám 22 rokov a pochádzam z mesta Michalovce, ktoré je situované na východe Slovenska. Som študentom 3ročníka vysokej školy v Prešove a zatiaľ si to naplno užívam. Som nekonfliktný tip a vo voľnom čase sa rád zúčastňujem futbalových podujatí a klasika s priateľmi a čas s rodinou. VIac menej vám čosi napíšem z môjho života pri hre Counter Strike a sprostredkovateľa serverov GS, kedže sa tu bavíme hlavne o tom. Moje začiatky sú niekde okolo roku 2009 kedy som začínal s hrou ako prostý non-steamer. Neskôr kúpa original hry a hrania cez službu steam, a taktiež neskôr som si založil nový účet steam profilu (nepametam sa z akého dôvodu), kedže ako väčšinu z nás hranie hry obsahovalo veľa krát pauzy z rôznych dôvodov. Ako hráč serverov Gamesites som sa stal veľmi dávno, kde som sa taktiež už raz admínom stal, konkrétne na Servery Public 4 (ktorý už nefunguje) keď som bol ešte pod dohľadom admína ( .e ) . Momentálne som veľmi aktívny a s chuťou hrať starú dobrú klasiku.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Z prostého dôvodu a to je ten, aby sa už skoro vymretá hra hrala čo naďalej a s dlhoročnou tradíciou a hlavne z podstatné hľadiska hráčov, aj to málo čo to ešte hraje, aby mali možnosť si zahrať v kľude, pohode a zrelaxovať sa pri hraní a nie sa zbytočne nerváčiť, keď hrajú popri ich boku neféroví hráči. Taktiež podotknem jednu vec, ktorú som si všimol, že je nedostatok admínov (aspoň tích aktívnich) keď za posledné mesiace môjho hrania som si všimol len občasnú návštevu na prislušnom servery nejakého admína. Taktiež som sa stretol x-krát kedy som z nechuťou išiel do (spectators) a čakal, lebo som jednoducho nemal náladu ani chuť hrať proti ľudom, ktorý zjavne používajú cheaty. Tiež môžem byť prínosom pre kolektív GS z hľadiska ovládania pravidiel serveru, ovládania admín príkazov (nie všetky musel by som sa rozpametat na vsetky príkazy) ale väčšinu z nich aspoň tie základne stále ovládam.
Ak by mal niekto nejaké otázky, či už na moju osobu, alebo moje zručnosti, tak sa ma kľudne môže spýtať, rád odpoviem.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
s pozdravom Jakub. :roll:

Kolemjdoucí

[Zamítnuto]žiadosť o post admína

od Rumcajz » 26 lis 2018, 10:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žiadosť o post admína

Příspěvekod pNNN » 26 lis 2018, 10:23

Dodám ešte jednú informáciu, o ktorej sa práve dozvedám, že môj STEAM účet obsahuje VAC ban, no nemám vám to ako vysvetliť, kedže si nepametám, aby som nejaký ban dostal ( a už vobec neviem začo) :D .
pNNN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: žiadosť o post admína

Příspěvekod Seweee » 26 lis 2018, 10:53

Ahoj, na Steam s VAC banem práva nedáváme. Pokud máš zájem o práva, pořiď si nový acc, nahrej aktivitu, zlepši své chování a za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů