• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] underwold lamators tim - CTF1
demo http://leteckaposta.cz/590589202
kemp a spawnkill
vidno ze od minulej staznosti sa vobec nepoucil
kemp a spawnkill
AllEyezOnMe
-
WOMANIZER - Zkušený
[Vyřešeno] underwold lamators tim - CTF1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: underwold lamators tim - CTF1
WOMANIZER píše:demo http://leteckaposta.cz/590589202
kemp a spawnkill
Ahoj.
1) Nesouhlasím, na demu jde vidět, že kdybych chtěl tak do toho opakovaneho spawnkillu můžu jít, nebo že můžu "šít" do lidí co se zrovna narodili a ještě svítili modře, ale nešel jsem. Ikdyž chápu že to nikoho nezajímá, šel jsem tam jen kvuli konomuta a to 2x, spolu hrajeme víceméně pořád a chtěl jsem mu ne banem ale tímto ukázat jaké to je

2) Díky za nahlášení, ale pokuď budeš příště nahlášet admina, mrkni do vzoru, jak by to mělo vypadat!
3) Čistě můj názor, kdybych kvůli této hlouposti měl přijít o práva, jsem přesvědčen o tom, že by to pro server byla škoda, na úkor lidí ktere tam denně téměř každou hodinu čistím a vyhánim právě ze spawnu atpod. a hlavně příjdu na ty co maji WH. A poslední 2 tydny neustále vyhazuji jednoho DIP hráče co nás tam štve. Jsem jeden z mála co je tam na tom serveru často, jestli tam moc nehraješ, tak tě chápu, jinak bych byl spiše vděčny za to , že si můžeš zahrát, aniž by tě obtěžovali DIP hrači se SH,AB atd.
4) Jsem si všeho vědom, rád za to ponesu následky. Na serveru budu stále tak či tak. Zdar
[*Underwold*.:Lamators Tim:.
-
timotheus07 - Amatér
Nazdar.
1. na demu je spawnkill a kemp... je to proti pravidlam ? je...
(mal som dalsie demo ako si behal po texture ale omylom som ho prepisal tymto demom takze mas o cosi lahsiu situaciu
)
2. ziadost je podla vzoru neviem o co ti ide
3. neviem, no ja patrim k najaktivnejsim na ctf1 a teba tam vidim malo kedy
4. dip hrac - na ctf1 je plno inych adminov ktorí ho mozu zabanovat a to nepocitam adminov z inych modov a u nich mam istotu ze aj ked tam budu hrat tak nebudu robit spawnkill a kempit .... na deme je aj jasno vidiet ze CT flag tam neni popripade akurat sa vratila a teba ani netrkne
5. pri minulej staznosti si pisal ze sa poucis ale asi to boli len prazdne slova
1. na demu je spawnkill a kemp... je to proti pravidlam ? je...
(mal som dalsie demo ako si behal po texture ale omylom som ho prepisal tymto demom takze mas o cosi lahsiu situaciu

2. ziadost je podla vzoru neviem o co ti ide
3. neviem, no ja patrim k najaktivnejsim na ctf1 a teba tam vidim malo kedy
4. dip hrac - na ctf1 je plno inych adminov ktorí ho mozu zabanovat a to nepocitam adminov z inych modov a u nich mam istotu ze aj ked tam budu hrat tak nebudu robit spawnkill a kempit .... na deme je aj jasno vidiet ze CT flag tam neni popripade akurat sa vratila a teba ani netrkne
5. pri minulej staznosti si pisal ze sa poucis ale asi to boli len prazdne slova
AllEyezOnMe
-
WOMANIZER - Zkušený
HLSA zkoukne demo.
Pokud admin porušuje pravidla, bude potrestán. Pokud admin porušuje pravidla opakovaně, bude vyhozen.
HLSA dodá verdikt.
Pokud admin porušuje pravidla, bude potrestán. Pokud admin porušuje pravidla opakovaně, bude vyhozen.
HLSA dodá verdikt.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Neviem načo sa vyjadrujes keď o tom vieš houby.
Ja si v pohode zahrám aj s dipkarom neni nič ťažké zavolať hociakeho iného admina alebo napísať priamo na fórum chat.
Takže ty sopliak jediný kto si nezahrá budeš tak ty a tebe podobné nuly.
Ja si v pohode zahrám aj s dipkarom neni nič ťažké zavolať hociakeho iného admina alebo napísať priamo na fórum chat.
AllEyezOnMe
-
WOMANIZER - Zkušený
WOMANIZER píše:Neviem načo sa vyjadrujes keď o tom vieš houby.
Kto si, že hodnotíš niekoho, že je nula? Není ti to blbé sa tu navážať do niekoho? Chápem čo sa tu rieši, ale nazývať niekoho nulou je vrchol drzosti!

-
Amaya - Zkušený
Najväčšia drzosť mi príde tvrdiť že ho nepoznám pričom ty nemáš odkiaľ vedieť či ja tu nulu poznám alebo nie takže ten svoj odstavec môžeš pekne uplatniť na seba.
AllEyezOnMe
-
WOMANIZER - Zkušený
Zdravím,
podíval jsem se na demo, o spawnkill se tolik nejednalo, jako spíše o to, že admin nešel pro nepřátelskou vlajku i přesto, že měl mnoho možností během natočení dema. Nicméně ani to ani druhé nestojí za zrušení a nejedná se o nějak obrovské porušení, takže admin bude upozorněn.
Díky za nahlášení s důkazama.
Stížnost oprávněná.
podíval jsem se na demo, o spawnkill se tolik nejednalo, jako spíše o to, že admin nešel pro nepřátelskou vlajku i přesto, že měl mnoho možností během natočení dema. Nicméně ani to ani druhé nestojí za zrušení a nejedná se o nějak obrovské porušení, takže admin bude upozorněn.
Díky za nahlášení s důkazama.
Stížnost oprávněná.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] underwold lamators tim - CTF1
Som rad ze som sa po 3 dnoch dockal verdiktu 
Kedze nejde o porusenie pravidiel skusim sa inspirovat hranim podla admina, uvidim kolko banov ziskam ja ako normalny hrac

Kedze nejde o porusenie pravidiel skusim sa inspirovat hranim podla admina, uvidim kolko banov ziskam ja ako normalny hrac

AllEyezOnMe
-
WOMANIZER - Zkušený
Re: [Vyřešeno] underwold lamators tim - CTF1
Izmael napsal, že se nejedná o nijak závažné porušení na zrušení admina.
Admin je víc než ty, jako zmrd co se bude snažit se hrou vyjebávat a proto ti sám osobně nahodím permu, pokud bude jediná stížnost na tohle téma.
lock
Admin je víc než ty, jako zmrd co se bude snažit se hrou vyjebávat a proto ti sám osobně nahodím permu, pokud bude jediná stížnost na tohle téma.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1