• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]FRIEND-TREVIS / FURIEN 2
Hele lidi, čaute.
Týmto sa chcem pohnevať na admina memphyx ktorý neovláda svoje schopnosti a zabanoval má na základe svojej neschopnosti
A neskusenostiam
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft/ban_list.php
Tu nájdete môj Ban na nick FRIEDEN- TREVIS
Admina by poprosil aby mi sem dodal demo a keby mi tu vycasuje presne časy kde sú cheaty. Druhý krát poprosím nejakého schopného chh aby to pozrel pretože nemám poňatia o Tom že by som mal mať cheaty.admin bol 5 min v specte a dal mi Ban .
Poprosím o vyjadrenie admina a vyšších
Týmto sa chcem pohnevať na admina memphyx ktorý neovláda svoje schopnosti a zabanoval má na základe svojej neschopnosti
A neskusenostiam
http://www.gamesites.cz/amxban/warcraft/ban_list.php
Tu nájdete môj Ban na nick FRIEDEN- TREVIS
Admina by poprosil aby mi sem dodal demo a keby mi tu vycasuje presne časy kde sú cheaty. Druhý krát poprosím nejakého schopného chh aby to pozrel pretože nemám poňatia o Tom že by som mal mať cheaty.admin bol 5 min v specte a dal mi Ban .
Poprosím o vyjadrenie admina a vyšších
- PedroEscobar
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]FRIEND-TREVIS / FURIEN 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FRIEND-TREVIS / FURIEN 2
Demo
Hned na začátku je vidět něco co ani nevím jak nazvat, ale čisté to není.(z T spawnu na long) Nějaký upravený typ flatu hádám. Byl jsem ve spectu pár sekund a ještě, že jsem to stihl, protože pak jsi hned se zastavil, vypl a jel si dál bez toho.
Hned na začátku je vidět něco co ani nevím jak nazvat, ale čisté to není.(z T spawnu na long) Nějaký upravený typ flatu hádám. Byl jsem ve spectu pár sekund a ještě, že jsem to stihl, protože pak jsi hned se zastavil, vypl a jel si dál bez toho.

-
mephyx - Mistr
Banujes nieco comu nevies dať názov lebo ani nevis čo to je.
Hovorim neskúsený admin dal by som ťa na preškolenie u tvojho hlsa.
Poprosím o prezretie Dema SKUSENEHO a AKTIVNEHO admina čo má nejaké skúsenosti a niečo nahraté aby si to pozrel pretože ja tam nič zlé nevidím. Možno ten druhý moment od rampy k A , jak som letel .. možno to bol Bug alebo v cfg nejaký rate príkaz ktorý mám možno na nejaké tlačítko neviem. A cfg nie je zakázané či ?
Hovorim neskúsený admin dal by som ťa na preškolenie u tvojho hlsa.
Poprosím o prezretie Dema SKUSENEHO a AKTIVNEHO admina čo má nejaké skúsenosti a niečo nahraté aby si to pozrel pretože ja tam nič zlé nevidím. Možno ten druhý moment od rampy k A , jak som letel .. možno to bol Bug alebo v cfg nejaký rate príkaz ktorý mám možno na nejaké tlačítko neviem. A cfg nie je zakázané či ?
- PedroEscobar
- Kolemjdoucí
Záleží na tom, čo v tom cfg mášPedroEscobar píše:. A cfg nie je zakázané či ?

Na deme cheaty. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]FRIEND-TREVIS / FURIEN 2
Píšem chcem aby si to prezrel skúsený admin, čo má skúsenosti a je aktívny v csku nie na forume.
Povedal si že záleží čo v Tom cfg máš, ja si tam môžem napísať bind "shift" +standup_groundstrafe a keď nebudem mať spravený nejaký .exe alebo .dll súbor tak mi to nepôjde
vidieť že gamesites sa zase ukázalo v dobrom svetle, pokračujte ďalej 
Povedal si že záleží čo v Tom cfg máš, ja si tam môžem napísať bind "shift" +standup_groundstrafe a keď nebudem mať spravený nejaký .exe alebo .dll súbor tak mi to nepôjde

- PedroEscobar
- Kolemjdoucí
Být tebou nespamuji hlouposti. Na demu je evidentně vidět jak tě to táhlo dopředu a poté, když sis mě všiml ve spectu jsi začal hrát normálně. Ani to nezkoušej.

-
mephyx - Mistr
mephyx píše:Na demu je evidentně vidět jak tě to táhlo dopředu a poté, když sis mě všiml ve spectu jsi začal hrát normálně. Ani to nezkoušej.
Líp bych to nenapsal (teda kdybych se snažil tak jo, ale takhle to bohatě stačí).
Tvé možnosti ti byly sděleny extremerem, třetí možnost je počkat na reset banlistu.
PS: Další případné otázky mi napiš do zprávy, radši to tu zamknu...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1