• Stránka 1 z 1
[z] Dust2 Only | erwin
Zdravím všetkých čitateľov pri mojej žiadosti
Nick v hre : erwin1337
Nick na fóre : erwin
Profil na fóre : erwin-u60943.html
Vek : 18
Steam nick : erwin
Steam ID : STEAM_0:1:435916825
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=500477
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Mám jeden ban z pred dvoma mesiacov na knifeoch za vlak.
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Kevin mám 18 rokov a pochádzam z Veľkých Kapušian na východe Slovenska robím v jednej malej pizzerii výpomoc svojej mame, inak okrem toho sa venujem rád autám z hocijakých strán. Veľa času trávim spoločne s priateľkou s ktorou som už dve roky a dve mesiace. Chodievam občas aj von s kamarátmi si niečo vypiť alebo skratka len pokecať. Keď som bol mladší venoval som sa futbalu aj boxu pár rokov v súčasnosti môj najväčší šport je v tom koľko najviac zjem.
Prečo by som chcel na GS adminovať : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom, a hlavne vyčistiť GS servery od cheaterov a ostatných ktorý kazia hru hráčom!
Ďakujem za čas venovaný mojej žiadosti a verím v jej kladne vybavenie.

Nick v hre : erwin1337
Nick na fóre : erwin
Profil na fóre : erwin-u60943.html
Vek : 18
Steam nick : erwin
Steam ID : STEAM_0:1:435916825
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=500477
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Mám jeden ban z pred dvoma mesiacov na knifeoch za vlak.
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Kevin mám 18 rokov a pochádzam z Veľkých Kapušian na východe Slovenska robím v jednej malej pizzerii výpomoc svojej mame, inak okrem toho sa venujem rád autám z hocijakých strán. Veľa času trávim spoločne s priateľkou s ktorou som už dve roky a dve mesiace. Chodievam občas aj von s kamarátmi si niečo vypiť alebo skratka len pokecať. Keď som bol mladší venoval som sa futbalu aj boxu pár rokov v súčasnosti môj najväčší šport je v tom koľko najviac zjem.

Prečo by som chcel na GS adminovať : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom, a hlavne vyčistiť GS servery od cheaterov a ostatných ktorý kazia hru hráčom!
Ďakujem za čas venovaný mojej žiadosti a verím v jej kladne vybavenie.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
[z] Dust2 Only | erwin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dust2 Only | erwin
Nějak si opomněl zmínit, že si ve svých žádostech lhal a už jednou získal práva na základě nepravdivých informací..
Ve své žádosti o práva 22.5.2018 píšeš, že je ti 18 let
O necelý půlrok si zestárnul o 5 let, když 2.10.2018 je ti najednou 23 let
Za měsíc si omládl o jeden rok, protože 3.11.2018 máš 21
Dnes se kruh uzavírá a je ti zase jenom 18 let..
Myslím, že pro HLSA je docela podstatná informace, že by mohl mít v týmu lháře, či jen někoho, kdo klame protože se stydí za svůj věk. Nemyslíš?
Ve své žádosti o práva 22.5.2018 píšeš, že je ti 18 let
O necelý půlrok si zestárnul o 5 let, když 2.10.2018 je ti najednou 23 let
Za měsíc si omládl o jeden rok, protože 3.11.2018 máš 21
Dnes se kruh uzavírá a je ti zase jenom 18 let..
Myslím, že pro HLSA je docela podstatná informace, že by mohl mít v týmu lháře, či jen někoho, kdo klame protože se stydí za svůj věk. Nemyslíš?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
HLSA som o tomto do poslednej botky informoval Awee konkrétne Seweeho.
-
erwin - Spamerův sluha
Bylo mi řečeno, že HLSA dostane více info od HLSA JB, kde si předtím působil.
Za mě tedy osobně menší lapálie s minulostí, důvod k zamítnutí není a šanci bych ti dal.
Nicméně asi stejně počkáme, až se Sewee pobaví s Knedlikem, třeba na tebe má ještě další špínu..
Ještě otázka, pizzerie je rodinná? A nějakej gift pro návštěvníky z GS, v případě přijetí bude?
Za mě tedy osobně menší lapálie s minulostí, důvod k zamítnutí není a šanci bych ti dal.
Nicméně asi stejně počkáme, až se Sewee pobaví s Knedlikem, třeba na tebe má ještě další špínu..
Ještě otázka, pizzerie je rodinná? A nějakej gift pro návštěvníky z GS, v případě přijetí bude?

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nie nieje rodinná , moja mama tam pracuje a ja som tam len výpomoc ale určite sa giftiky dajú zariadiť v prípade prijatia 

-
erwin - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1