• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žádost o post Akademika
Nick ve hře: Broken
Nick na fóru: BrokenPvp
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/zlomeny/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:162770492
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=60025
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Rád bych si udělal Akademika a tím pádem byl blíž ke postu Administrátora. Můj cíl nebo alespoň bych se o to chtěl snažit tak je to, aby se vztahy na JB na GameSites urovnali a nebyli navzájem lidi takový "toxic" navzájem a aby to brali jako hru a né jako hádku na život a na smrt. Má motivace ke Akademikovi a Administrátorovi je nahlašovat Hráče kteří porušujou pravidla a uklidňovat spory mezi hráčemi.
Něco o mně: Abych se představil, mé jméno je Marcel, je mi 14 Let chodím do 8. Třídy základní školy. Svůj volný čas většinou trávím doma u počítače hraním jak CS:GO tak jiných her. Chtěl bych se stát akademikem abych se v budoucnu mohl stát Administrátorem na serverech JB GameSites.CZ. Momentálně jsem aktivní na GS JB jak mi to výjde časově ale snažím se tam být co nejvíce.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné do této doby nejsou a snad ani nebudou. Maximálně pár Kicků na GS JB.
Děkuji.
Nick na fóru: BrokenPvp
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/zlomeny/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:162770492
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=60025
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Rád bych si udělal Akademika a tím pádem byl blíž ke postu Administrátora. Můj cíl nebo alespoň bych se o to chtěl snažit tak je to, aby se vztahy na JB na GameSites urovnali a nebyli navzájem lidi takový "toxic" navzájem a aby to brali jako hru a né jako hádku na život a na smrt. Má motivace ke Akademikovi a Administrátorovi je nahlašovat Hráče kteří porušujou pravidla a uklidňovat spory mezi hráčemi.
Něco o mně: Abych se představil, mé jméno je Marcel, je mi 14 Let chodím do 8. Třídy základní školy. Svůj volný čas většinou trávím doma u počítače hraním jak CS:GO tak jiných her. Chtěl bych se stát akademikem abych se v budoucnu mohl stát Administrátorem na serverech JB GameSites.CZ. Momentálně jsem aktivní na GS JB jak mi to výjde časově ale snažím se tam být co nejvíce.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné do této doby nejsou a snad ani nebudou. Maximálně pár Kicků na GS JB.
Děkuji.
-
BrokenPvp - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Žádost o post Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o post Akademika
*Oprava u HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=60025
-
BrokenPvp - Kolemjdoucí
Re: Žádost o post Akademika
Ahoj Marceli!
Děkujeme za tvou snahu se stát členem akademického týmu a pomáhat s chodem našich serverů.
Máš moc hezky napsanou žádost, konkrétně:
Budu předpokládat že svou žádost nebereš jako vtip a proto zde vypíšu příklady tvého úsilí o urovnávání sporů (jen upozorním na fakt, že se jedná o zprávy, které si stihl napsat během jedné hodiny na serveru)
Lež má krátké nohy a já ani nikdo z akademiků mezi sebou nechceme lháře, podvodníka a někoho kdo se dokáže takhle ohavně chovat k ostatním.
Ode dnes budu průběžně sledovat historii tvého chatu, pokud tam najdu nějaké nové výlevy tvé psychické poruchy, zařídím ti k Vánocům pořádný chat ban.
Abys byl dobrým akademikem, musíš být i dobrým člověkem, což nejsi.
Až budeš, zažádej si znova.
ZAMÍTNUTO
Děkujeme za tvou snahu se stát členem akademického týmu a pomáhat s chodem našich serverů.
Máš moc hezky napsanou žádost, konkrétně:
BrokenPvp píše:Můj cíl nebo alespoň bych se o to chtěl snažit tak je to, aby se vztahy na JB na GameSites urovnali a nebyli navzájem lidi takový "toxic" navzájem a aby to brali jako hru a né jako hádku na život a na smrt. Má motivace ke Akademikovi a Administrátorovi je nahlašovat Hráče kteří porušujou pravidla a uklidňovat spory mezi hráčemi.
Budu předpokládat že svou žádost nebereš jako vtip a proto zde vypíšu příklady tvého úsilí o urovnávání sporů (jen upozorním na fakt, že se jedná o zprávy, které si stihl napsat během jedné hodiny na serveru)
2018-12-03 15:45:59 ty drž píču.
2018-12-03 15:47:16 tryhard je píča.
2018-12-03 15:53:30 Tryhardere, by ses měl fakt už léčit s hlavou..
2018-12-03 15:48:10 DRŽ PÍČU TRYHARDI.
2018-12-03 15:48:13 NEBO TI PŘIJEBU.
2018-12-03 15:48:32 NEBREČ..
2018-12-03 16:01:23 ty jí promazáváš kundu ? xd. (a další urážky na naší věrnou hráčku Sandrulina)
2018-12-03 16:01:53 A natočíš to někdy ?.
2018-12-03 16:06:04 řekni ti at ti tam máma neřve.
2018-12-03 16:06:28 shemale jak vyšitej.
2018-12-03 16:06:33 péro na čele má.
Lež má krátké nohy a já ani nikdo z akademiků mezi sebou nechceme lháře, podvodníka a někoho kdo se dokáže takhle ohavně chovat k ostatním.
Ode dnes budu průběžně sledovat historii tvého chatu, pokud tam najdu nějaké nové výlevy tvé psychické poruchy, zařídím ti k Vánocům pořádný chat ban.
Abys byl dobrým akademikem, musíš být i dobrým člověkem, což nejsi.
Až budeš, zažádej si znova.
ZAMÍTNUTO

-
SnowTastesGreat - Mistr
• Stránka 1 z 1