• Stránka 1 z 1
Návrhy map
Nazdáárek. Pokud máte někdo nějakou mapu kterou by jste na ZM uvítali (BB nie) tak jí sem postněte a pár znich pak vyberem.
Nepiště mi sem prosím vaše hodnocení mapy. Tento topic slouží pouze pro postování map na ZM mod a né pro konverzaci nebo vaše názory na mapu, díky.
Mexx.
Nepiště mi sem prosím vaše hodnocení mapy. Tento topic slouží pouze pro postování map na ZM mod a né pro konverzaci nebo vaše názory na mapu, díky.
Mexx.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Návrhy map
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrhy map
v prvom rade sa treba zbavit tej egyptskej mapy kde vsetci kempia na schodoch, tym zacni 

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Muj YouTube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCOw0Snv3ns-7MMQSFRFnWtA/videos
[prosim dejte mi odběr abych měl na chleba.... ]
[prosim dejte mi odběr abych měl na chleba.... ]
-
PhenomCZ - Pokročilý
Mexxis píše:Nazdáárek. Pokud máte někdo nějakou mapu kterou by jste na ZM uvítali (BB nie) tak jí sem postněte a pár znich pak vyberem.
Nepiště mi sem prodsím vaše hodnocení mapy. Tento topic slouží pouze pro postování map na ZM mod a né pro konverzaci nebo vaše názory na mapu, díky.
Mexx.
Zm_infect_house a všetky staré klasiky. Hlavne by som pridal menšie mapy ako boli kedysi. Pár kempov a málo priestoru.
A hlavne by som zrušil všetky tie trápne mapy na spôsob miil campu

/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
GeracikxD píše:Mexxis píše:Nazdáárek. Pokud máte někdo nějakou mapu kterou by jste na ZM uvítali (BB nie) tak jí sem postněte a pár znich pak vyberem.
Nepiště mi sem prodsím vaše hodnocení mapy. Tento topic slouží pouze pro postování map na ZM mod a né pro konverzaci nebo vaše názory na mapu, díky.
Mexx.
Zm_infect_house a všetky staré klasiky. Hlavne by som pridal menšie mapy ako boli kedysi. Pár kempov a málo priestoru.
+ Všetky zm_snow mapy ktoré tam boli

/´¯/)...........(\¯`\
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Bol by som veľmi rád keby sa nahodila niektoré staré mapy napr zm_dusty_camp_v1 zm_five a ďalšie staršie mapy kt sa hrali možno tak 5 /6rokov späť a tiež by som prijal zrušenie spiritov podľa mňa je to úplná blbosť a prijal by som keby sa za spirity dalo kupovať nejaké špeciálne zbrane.
Ďakujem za prečítanie
;-);-)
Ďakujem za prečítanie

-
HaTaTiLdA - Pokročilý
GeracikxD píše:Mexxis píše:Nazdáárek. Pokud máte někdo nějakou mapu kterou by jste na ZM uvítali (BB nie) tak jí sem postněte a pár znich pak vyberem.
Mexx.
Naprosto s tebou souhlasim.
-
YamaL - CS 1.6 Admin
Nazdar
Dovolil som si skopírovať môj návrh, ktorý som písal v update chroniku, ktorý písal Santander, kedže v nom nebola žiadna reakcia, tak dufam, že aspoň tu......
Tak isto by sa mohlo na chorniku pridať aj pár escape máp (tak jak je to na cs GO), pretože poslednú dobu je tam dosť prešpekulovaných hráčov, ktorí sa naschval nakazia vyhodia inf granat (niekedy len tak do neba), vyničia nesmrtky a znova sa oživia, a tak získavajú body, pretože už su neohrozitelní nikým
Tak isto by som ten infekčný granát ponechal u humanov, a nie zombie, aby to bolo zaujímavšie, ktorý z humanov nakazí toho druhého a nie jak je to teraz z vypočitavosti a zákernosti 
Ale vrátme sa späť k escape mapám, kedysi na tom to servery (aspoň myslím) bola tak isto escape mapa a nie jedna, bolo by to dosť zaujímavé ju vratiť naspať, alebo prídat server s escape modom......
Dovolil som si skopírovať môj návrh, ktorý som písal v update chroniku, ktorý písal Santander, kedže v nom nebola žiadna reakcia, tak dufam, že aspoň tu......
Tak isto by sa mohlo na chorniku pridať aj pár escape máp (tak jak je to na cs GO), pretože poslednú dobu je tam dosť prešpekulovaných hráčov, ktorí sa naschval nakazia vyhodia inf granat (niekedy len tak do neba), vyničia nesmrtky a znova sa oživia, a tak získavajú body, pretože už su neohrozitelní nikým

Ale vrátme sa späť k escape mapám, kedysi na tom to servery (aspoň myslím) bola tak isto escape mapa a nie jedna, bolo by to dosť zaujímavé ju vratiť naspať, alebo prídat server s escape modom......
-
WeRdeR - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1