[Přijat]Žádost o akadamika JailBreak

Příspěvekod Vapor » 29 lis 2018, 20:11

Nick ve hře: pet wussy (jsem ochotný si změnit nick, pokud by nevyhovoval)

Nick na fóru: Vapor

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/ak12799

Věk: 17

Steam ID: STEAM_1:0:90875072

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=34252

Sekce na kterou chci akademika: JailBreak

Proč chci akademika: Již nějakou dobu hraju na vašich JB serverech. Myslím si, že pravidla poměrně dost ovládám, ale ještě bych se taky potřeboval něco přiučit :) Chtěl bych dostat funkci akademika, abych mohl pomáhat začínajícím hráčum s pravidly. Pokud si ale někdo nedá říct, nebo pravidla poruší záměrně tak ho nahlásím zde na fórum. A poslední důvod - touha stát se někdy v budoucnu adminem. (Dodatek: za tu již poměrně dlouhou dobu, co hraji na JB jsem nahlásil pouze 3 lidi, kdybych se ale stal akademikem, tak by mě to motivovalo jich "práskat" více)

Něco o mně: Jmenuju se Alexandr. Bydlím v Třinci, kde studuji již třetím rokem gymnázium. Ve volném čase se věnuji sportu, převážně hokeji, ve kterém jsem také rozhodčí, což si myslím, že mi může pomoct k rychlému a správnému rozhodování na vašich JB serverech. Když se ještě najde během dne volná chvíle, tak ji využiju k tomu, abych si šel zahrát právě JailBreak, který mě poslední dobou neskutečně baví. Na vašich serverech jsem již začínal v 11 letech, hrál jsem zde nějakou dobu, poté jsem si dal několikaletou pauzu a letos začal znova. Kromě JB na GS, hraju také GTA V online, Rust popřípadě si jdu zalítat s letadly ve Flight Simulatoru.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: V životě jsem dostal pouze 1 ban na GS - JB za neschopnost sajmona a to bylo kvůli tomu, že jsem se trošku zamotal do pravidel, poté jsem se ale z chyby poučil. Ještě bych se chtěl omluvit za moje dávné vyjadřování se do chatu, hru jsem ještě nebral vážně. V poslední době se to snažím napravit.
steamcommunity.com/id/vaporcz444
Vapor
Amatér
Amatér

[Přijat]Žádost o akadamika JailBreak

od Rumcajz » 29 lis 2018, 20:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akadamika JailBreak

Příspěvekod Vapor » 29 lis 2018, 20:18

Spletl jsem si povinný počet nahlášených hráčů. Puůvodně jsem myslel, že by měli byt pouze 3. Těď čtu, že jich musí být 7. Tak mi, prosím, dejte ještě čas do nového roku. Děkuji za pochopení
steamcommunity.com/id/vaporcz444
Vapor
Amatér
Amatér

Příspěvekod SnowTastesGreat » 30 lis 2018, 00:20

Ahoj Vapore,

přihláška v pořádku. Nahlášení stačí 3 - proběhla aktualizace podmínek k přijetí.

Zatím máš v PP 3 nahlášení, podmínkou je, aby hráč získal ban díky tvému nahlášení - jedno zatím nebylo vyřešeno, další hráč zabanován, a další nahlášení byla duplicita, takže máš zatím 1 uznané nahlášení.

Splň tuto podmínku a napiš mi soukromou zprávu zde na web že máš splněno! :)
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Příspěvekod SnowTastesGreat » 05 pro 2018, 21:31

Přijat do akademie, vítej tady u nás.

Co teď?
Pokud ti něco nebude jasné, kontaktuj mě na webu/ts.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Zpět na Přihlášky