• Stránka 1 z 1
Patrik / JB2
1. Popis situace - Byl sem simon a řekl sem : ,, Půjdete za mnou ve walku. " po chvíli sem řekl : ,, Budete dobíhat na mé výstřeli." Střelil sem po 1. jmenovaný admin pochopil a doběhl na první střelu střelil sem po 2. admin nešel na druhý výstřel tak sem ho zabil. Po té mě čekal výslech že proč sem ho zabil atd... V klidu sem mu situaci vysvětlil a on mi odpověděl typu že to pochopil tak že první střela bylo místo určené simonem nebo tak nějak.. Po chvilce dohadování do mě udeřil banem na 4 hodiny k CT a po chvilce i na ban na chat
2. Důkazy - na demu natož screenu nejde doložit zvuk takže je to asi zbytečný.
PS: Celý ct team mi dal za pravdu avšak to neřekli nahlas ale napsali to do T-Chatu.
2. Důkazy - na demu natož screenu nejde doložit zvuk takže je to asi zbytečný.
PS: Celý ct team mi dal za pravdu avšak to neřekli nahlas ale napsali to do T-Chatu.
-
LOSERISKO - Kolemjdoucí
Patrik / JB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Patrik / JB2
Je mi totálne jedno čo si kto myslí. Zaujíma ma iba to, ako to má byť podľa pravidiel. Mali sme ísť za tebou a povedal si príkaz budete dobiehať na moje strely. Vystrelil si prvý krát, tak som tam logicky dobehol tak, ako znel tvoj príkaz. Následne si však vystrelil znova a čakal si, že pôjdeme za tebou. Po sekunde si nás vyzabíjal. Ďaľšie kolo som to s tebou riešil, povedal som ti, že sme dobiehať nemali a že z tvojej strany to bol celkom dosť nejasný príkaz. Snažil som sa ti vysvetliť ako admin aby si tomu porozumel, prečo to tak je. Ty si bohužiaľ nepochopil, tak ti to tu snáď vysvetlí aj HLSA. Uzavreli sme to s tým, že som ti nakázal dať hráčom ktorích si zabil VD. Ty si však hrdo zastával svoj názor, že túto situáciu používaš až 2 dni a nikto s tým problém nemal. Začal si písať, že žiadne VD nedáš a nech ti dám kľudne ban či čo. O tom svedčí aj tvoje HLSTATS. Tak si ho dostal. Po bane si si samozrejme nezabudol vypýtať mik, kde si znova začal rýpať proti tomu, čo som povedal, upozornil som ťa, neprestal si, tak si dostal kick. Napojil si sa znovu a zase si znevažoval autotiru admina na serveri, tak si dostal ban na 10min aby si vychladol. Upozorňoval som ťa viackrát, že ak to chceš riešiť tak máš ísť na fórum. Bohužiaľ si neprestal, tak nech ti je toto poučením ako sa správať a riešiť podoné situácie dobudúcna. Takto si na to doplatil len ty a nič si nevyriešil.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Příkaz byl jasný. Zněl : ,, Půjdete za mnou ve walku" ,, Budete dobíhat na mé střely." nevím co je nejasné 2 ze 4 pochopily nepochopil si jenom ty a nikuš. Navíc mi dal za pravdu i admin Dastan.
-
LOSERISKO - Kolemjdoucí
Čau
Teď moc nechápu, proč mě tu zminuješ. A říkáš takové slova. V ten moment jsem už dávno nebyl na serveru. Takže nevím kde jsi to vzal, že jsem ti dal za pravdu.
Teď moc nechápu, proč mě tu zminuješ. A říkáš takové slova. V ten moment jsem už dávno nebyl na serveru. Takže nevím kde jsi to vzal, že jsem ti dal za pravdu.
-
DastaNRodriguez - Zkušený
Pokud bys dal prikaz: "Pokazde, kdyz znovu vystrelim, dobehnete na moje posledni strely", nebo obdobnou formulaci, nebylo by pochyb o tom, ze mas pravdu. Jenze, podle vasich vyjadreni, ten prikaz mi taky prijde dost nejasny a nejednoznacny; na miste admina bych te okamzite upozornil, ze nevim, co mam delat. Zkus se vyjadrovat srozumitelne a ne dvojznacne, pak nebudes mit ve hre problem.
Stiznost zamitam.
Stiznost zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1