• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Karzen/Žádost do AT.
Nick na serveru:ムKarzeNム
SID: STEAM_0:1:60610129
Sekce, na které chci práva: Surf Combat | !knife !ws !gloves 82.208.17.105:27597
Věk:18
Mé HlStats: Rank 21,KDR 2.7, pres 1 den
Bany, které jsem dostal:žádné
Něco o mně:Jmenuji se Patrik, je mi 18 let.Bydlím v Olomouckém kraji.Momentálně jsem na střední škole v 3 ročníku.Nemám rád lidi kteří se chovají neslušně a falešně.
Proč právě já: Na severu jsem dost aktivní,a mám už zkušenosti s Právama.Myslím si že tento server potřebuje aktivního admina co já bohatě splnuji.
Zkušenosti s CS:GO: Na Counter-Strike: Global Offensive mám nahráno pres 2.800 hodin,byl jsem adminem už na 2 ruzních portálech.A dokážu poznat lidi s cheatama.
Případné poznámky:O admina žádám hlavně z duvodu nedodržování pravidel serveru a opakováne používání cheatu na serveru.Nemyslím si že právě takovýto lidé mají hrát na GM, lidé kteří si to cheatování přímo užívají a nikdo s tím nedělá nic.
Csgo hraji už od roku 2014 ,ale samotná hra mě omrzela v roku 2016 kdy jsem byl na ranku GE,tak jsem se rozhodnul zkusit nějaké ty komunitní servery.Hned jsem tam našel to co jsem tam hledal komunitu s normálníma lidma se kterýma se dalo povídat.Ale jak čas plynul do csgo se připojovali mladší hráčí kteří tu ""přátelskou"" komunitu rozbili.A taky jeden z duvodu proč žádám o práva na serveru.
Tak to bude asi všechno
SID: STEAM_0:1:60610129
Sekce, na které chci práva: Surf Combat | !knife !ws !gloves 82.208.17.105:27597
Věk:18
Mé HlStats: Rank 21,KDR 2.7, pres 1 den
Bany, které jsem dostal:žádné
Něco o mně:Jmenuji se Patrik, je mi 18 let.Bydlím v Olomouckém kraji.Momentálně jsem na střední škole v 3 ročníku.Nemám rád lidi kteří se chovají neslušně a falešně.
Proč právě já: Na severu jsem dost aktivní,a mám už zkušenosti s Právama.Myslím si že tento server potřebuje aktivního admina co já bohatě splnuji.
Zkušenosti s CS:GO: Na Counter-Strike: Global Offensive mám nahráno pres 2.800 hodin,byl jsem adminem už na 2 ruzních portálech.A dokážu poznat lidi s cheatama.
Případné poznámky:O admina žádám hlavně z duvodu nedodržování pravidel serveru a opakováne používání cheatu na serveru.Nemyslím si že právě takovýto lidé mají hrát na GM, lidé kteří si to cheatování přímo užívají a nikdo s tím nedělá nic.
Csgo hraji už od roku 2014 ,ale samotná hra mě omrzela v roku 2016 kdy jsem byl na ranku GE,tak jsem se rozhodnul zkusit nějaké ty komunitní servery.Hned jsem tam našel to co jsem tam hledal komunitu s normálníma lidma se kterýma se dalo povídat.Ale jak čas plynul do csgo se připojovali mladší hráčí kteří tu ""přátelskou"" komunitu rozbili.A taky jeden z duvodu proč žádám o práva na serveru.
Tak to bude asi všechno

- Karzen
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Karzen/Žádost do AT.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Karzen/Žádost do AT.
Ty jsi jeden z těch lidí, co mi na serveru nadávali a pak se divili, že dostávají bany viz banlist.
A zajímavé, jak na serveru "zesměšnuješ" GS a částečně i admin team, přesto chceš být součástí.

Zamítnuto.
PS: Nezapomeň mi pak na serveru zase nadávat, až mě potkáš, těším se.
Nechtěl bych nemít rád sám sebe jako člověka...Karzen píše:Nemám rád lidi kteří se chovají neslušně a falešně.

A zajímavé, jak na serveru "zesměšnuješ" GS a částečně i admin team, přesto chceš být součástí.

Zamítnuto.
PS: Nezapomeň mi pak na serveru zase nadávat, až mě potkáš, těším se.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamítnuto] Karzen/Žádost do AT.
njn gustik egoista kterej nechceš slyšet názor druhých
jak trapné od HL. admina. Žádnou nadávku jsem na tebe neřekl jen svuj názor BEZ NADÁVKY,že ty jsi egoista jak prase za to já nemužu
"""Nechtěl bych nemít rád sám sebe jako člověka...
""
to říká ten pravej.Taky jsem se pobavil jak jeden z vašich řad řekl že tebe moc nemusí,že jsi byl fajn na začátku ale tedka jsi jen.... no radši nic
Díky za odpověd Gust.. Egoisto

Díky za odpověd Gust.. Egoisto

- Karzen
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1