Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Karzen/Žádost do AT.

Příspěvekod Karzen » 05 pro 2018, 22:48

Nick na serveru:ムKarzeNム
SID: STEAM_0:1:60610129
Sekce, na které chci práva: Surf Combat | !knife !ws !gloves 82.208.17.105:27597
Věk:18
Mé HlStats: Rank 21,KDR 2.7, pres 1 den
Bany, které jsem dostal:žádné
Něco o mně:Jmenuji se Patrik, je mi 18 let.Bydlím v Olomouckém kraji.Momentálně jsem na střední škole v 3 ročníku.Nemám rád lidi kteří se chovají neslušně a falešně.
Proč právě já: Na severu jsem dost aktivní,a mám už zkušenosti s Právama.Myslím si že tento server potřebuje aktivního admina co já bohatě splnuji.
Zkušenosti s CS:GO: Na Counter-Strike: Global Offensive mám nahráno pres 2.800 hodin,byl jsem adminem už na 2 ruzních portálech.A dokážu poznat lidi s cheatama.
Případné poznámky:O admina žádám hlavně z duvodu nedodržování pravidel serveru a opakováne používání cheatu na serveru.Nemyslím si že právě takovýto lidé mají hrát na GM, lidé kteří si to cheatování přímo užívají a nikdo s tím nedělá nic.
Csgo hraji už od roku 2014 ,ale samotná hra mě omrzela v roku 2016 kdy jsem byl na ranku GE,tak jsem se rozhodnul zkusit nějaké ty komunitní servery.Hned jsem tam našel to co jsem tam hledal komunitu s normálníma lidma se kterýma se dalo povídat.Ale jak čas plynul do csgo se připojovali mladší hráčí kteří tu ""přátelskou"" komunitu rozbili.A taky jeden z duvodu proč žádám o práva na serveru.

Tak to bude asi všechno ;)
Karzen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Karzen/Žádost do AT.

od Rumcajz » 05 pro 2018, 22:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Karzen/Žádost do AT.

Příspěvekod Gustik » 06 pro 2018, 04:21 VIP

Ty jsi jeden z těch lidí, co mi na serveru nadávali a pak se divili, že dostávají bany viz banlist.
Karzen píše:Nemám rád lidi kteří se chovají neslušně a falešně.
Nechtěl bych nemít rád sám sebe jako člověka... :?

A zajímavé, jak na serveru "zesměšnuješ" GS a částečně i admin team, přesto chceš být součástí.
Obrázek

Zamítnuto.

PS: Nezapomeň mi pak na serveru zase nadávat, až mě potkáš, těším se.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Zamítnuto] Karzen/Žádost do AT.

Příspěvekod Karzen » 06 pro 2018, 14:49

njn gustik egoista kterej nechceš slyšet názor druhých :) jak trapné od HL. admina. Žádnou nadávku jsem na tebe neřekl jen svuj názor BEZ NADÁVKY,že ty jsi egoista jak prase za to já nemužu :) """Nechtěl bych nemít rád sám sebe jako člověka... :? ""
:D to říká ten pravej.Taky jsem se pobavil jak jeden z vašich řad řekl že tebe moc nemusí,že jsi byl fajn na začátku ale tedka jsi jen.... no radši nic :)

Díky za odpověd Gust.. Egoisto :)
Karzen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů