Všechno ostatní, co se jinde nehodí

Re: Nicky

Příspěvekod RoCinKo » 16 lis 2018, 17:41 VIP

skillerko4 píše:
RoCinKo píše:
iSupreme píše:Kubho ty jsi frajer. :!: :!:

já jsem větší

Ja největší

dobrý vtípek :lol: :lol:
Nalij pivo nebo rum

Mas Instagram? :D
RoCinKo
Sponzor
Sponzor

od Rumcajz » 16 lis 2018, 17:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod RexiSK » 22 lis 2018, 21:03 VIP

Ahoj ja som Cigáň Lukáš Ja ťa zdravím dnešného pohľadu by ste mi zavolali že ma to problémy s programovaním je to tak pane áno Určite je No Každopádne mi dať poslouchejte ja vám dať kávu vieš tým vaši budoucnosti reklamy jestli Budete ešte nikdy budúcnosť nejakým programátorom lebo ona je Takže počkajte ja si to ty vyložím ty svoje karty tak pripojím sa k wifi Dúfam že to zas nie krásne ako minule som sa z toho skoro posral som normálne ani na záchod nestačil Takže Počkajte Ako pripojím je kľudný Fine jojojo No výborne zas mi to zajtra pripojilo ale slabé wifi ne nevadí Každopádne funguje to dúfam že to pôjde aj tak je to ako sa menuje š to pretec budú ti Erika Tomáš Takže tomášik Ale ja mám to iba pofukuje Koľko znesie bábovku je to hezky je to parádny je tu chutný Dá sa to isté je to suchý Dá sa to isté pokiaľ Mám dať ešte takú ikonku kroje nej pokoj by si chcela môžem ti ho poslať kľudne letecky neni problém Každopádne k tvojmu problému ty chceš byť programátor v poriadku ja taký sa mi o ja nečakám že nejsem programátor Ale každopádne dobré Ak chceš byť programátor a čím by si chcel byť v min do budúcna interco pretože vieš programátori to nemá idem tak že proste Máš tam nejaké PHP script a proste to hneď som na to dokáž to tak zle funguje Ty si musíš uvedomiť základy html sa musíš sľúbiť iba moje karty som nezodpovedný z toho skurveného wifi internet Luci ako sa to menuje takže ja bohužiaľ ti to Čím je známy vieš tým maximálne kedy môžeš Však naposledy s rád ale to je úplne od viacej Takže asi tak tie odložím svoje karty a budúci vidieť štít Respektíve dám ti aspoň takú úraduje pretože to je fajn a je tady forgot rastie len tak naše redakce takže musíš unilad nejakej script ktorý ťa bude fungovať eur pokutu deláš je to špatný Ahoj ja dúfam že som ti pomohla tak som ti pomohol budete vidieť či nie Stojí mi na to odpíšeš kladný základný názor ja ti ďakujú a Ahoj čo robíte
RexiSK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RoCinKo » 22 lis 2018, 22:59 VIP

RexiSK píše:Ahoj ja som Cigáň Lukáš Ja ťa zdravím dnešného pohľadu by ste mi zavolali že ma to problémy s programovaním je to tak pane áno Určite je No Každopádne mi dať poslouchejte ja vám dať kávu vieš tým vaši budoucnosti reklamy jestli Budete ešte nikdy budúcnosť nejakým programátorom lebo ona je Takže počkajte ja si to ty vyložím ty svoje karty tak pripojím sa k wifi Dúfam že to zas nie krásne ako minule som sa z toho skoro posral som normálne ani na záchod nestačil Takže Počkajte Ako pripojím je kľudný Fine jojojo No výborne zas mi to zajtra pripojilo ale slabé wifi ne nevadí Každopádne funguje to dúfam že to pôjde aj tak je to ako sa menuje š to pretec budú ti Erika Tomáš Takže tomášik Ale ja mám to iba pofukuje Koľko znesie bábovku je to hezky je to parádny je tu chutný Dá sa to isté je to suchý Dá sa to isté pokiaľ Mám dať ešte takú ikonku kroje nej pokoj by si chcela môžem ti ho poslať kľudne letecky neni problém Každopádne k tvojmu problému ty chceš byť programátor v poriadku ja taký sa mi o ja nečakám že nejsem programátor Ale každopádne dobré Ak chceš byť programátor a čím by si chcel byť v min do budúcna interco pretože vieš programátori to nemá idem tak že proste Máš tam nejaké PHP script a proste to hneď som na to dokáž to tak zle funguje Ty si musíš uvedomiť základy html sa musíš sľúbiť iba moje karty som nezodpovedný z toho skurveného wifi internet Luci ako sa to menuje takže ja bohužiaľ ti to Čím je známy vieš tým maximálne kedy môžeš Však naposledy s rád ale to je úplne od viacej Takže asi tak tie odložím svoje karty a budúci vidieť štít Respektíve dám ti aspoň takú úraduje pretože to je fajn a je tady forgot rastie len tak naše redakce takže musíš unilad nejakej script ktorý ťa bude fungovať eur pokutu deláš je to špatný Ahoj ja dúfam že som ti pomohla tak som ti pomohol budete vidieť či nie Stojí mi na to odpíšeš kladný základný názor ja ti ďakujú a Ahoj čo robíte

těší mě
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Happyend » 23 lis 2018, 09:50 VIP

Happi:)...
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RoCinKo » 23 lis 2018, 11:15 VIP

Pavlik :lol:
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RoCinKo » 25 lis 2018, 13:58 VIP

Deffer69 píše::twisted: :twisted: :twisted:

:)
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RoCinKo » 25 lis 2018, 14:06 VIP

Deffer69 píše::twisted: :twisted: :twisted:

:)
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RexiSK » 26 lis 2018, 03:15 VIP

Dobré ránko vám všetkým prajem ako ste sa dneska vyhrali Ja už som starý chlap mám 58 rokov 69 ročnú dcérku 82 rokov a môj otec vyžinač 129kw zajtra 130 na zajtrajší tak sa za to ospravedlňujem No ak chcel byť Aká je dnešná téma ča ča ča ste ticho Všetci smajlíky tu vypisujete ale pičoviny neriešim ja som Cigáň a tam tam to Cigánske karty kto by ste mali záujem Môžem vyveštiť Áno mám 58 rokov veštiť z Hľadám systém v skutočnosti som babička neberiem žiadne lieky ani Všetko je to na vás ako sa zachováte nezmeníme žiadnu společnosť vy máte Ukáž mi v ruky plné hovien Ak chceš napísať do piči celý namiesto vretenice povieš vracanie sa si normálny do piče ti jebe

Ja tu stále pri mne spis muž kaká výkaly som pekné smradľavé jak keby to pes vysral tak to smrdelo ako psie hovno hovno Mňam dal by som si ale mám osraté taniere Nestíhal som ešte umyť kto by ste chceli môžete sa dneska staviť na rýchly obed rýchly preto pretože sa ponáhľa za prvé do roboty za druhé nestíham ti dobre navariť Tak hľadáš naserem na tanier a vy to zožerie cena pitie je to dobrý citrón žijúcich Sám som pil potom ráno vanovič týmto ešte taká dobrá ešte Anička Vieš čo ja a dáte si pochutí máte moje pokrmy No dobre ale nie zase Kde sa mi prosím vás stoličky dobre Mám stoličky a sú nové za chvíľku budú od hovien od vás tak prosím nie Zase ste mi ich
RexiSK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod whiter » 26 lis 2018, 06:48

RexiSK píše:Dobré ránko vám všetkým prajem ako ste sa dneska vyhrali Ja už som starý chlap mám 58 rokov 69 ročnú dcérku 82 rokov a môj otec vyžinač 129kw zajtra 130 na zajtrajší tak sa za to ospravedlňujem No ak chcel byť Aká je dnešná téma ča ča ča ste ticho Všetci smajlíky tu vypisujete ale pičoviny neriešim ja som Cigáň a tam tam to Cigánske karty kto by ste mali záujem Môžem vyveštiť Áno mám 58 rokov veštiť z Hľadám systém v skutočnosti som babička neberiem žiadne lieky ani Všetko je to na vás ako sa zachováte nezmeníme žiadnu společnosť vy máte Ukáž mi v ruky plné hovien Ak chceš napísať do piči celý namiesto vretenice povieš vracanie sa si normálny do piče ti jebe

Ja tu stále pri mne spis muž kaká výkaly som pekné smradľavé jak keby to pes vysral tak to smrdelo ako psie hovno hovno Mňam dal by som si ale mám osraté taniere Nestíhal som ešte umyť kto by ste chceli môžete sa dneska staviť na rýchly obed rýchly preto pretože sa ponáhľa za prvé do roboty za druhé nestíham ti dobre navariť Tak hľadáš naserem na tanier a vy to zožerie cena pitie je to dobrý citrón žijúcich Sám som pil potom ráno vanovič týmto ešte taká dobrá ešte Anička Vieš čo ja a dáte si pochutí máte moje pokrmy No dobre ale nie zase Kde sa mi prosím vás stoličky dobre Mám stoličky a sú nové za chvíľku budú od hovien od vás tak prosím nie Zase ste mi ich

¨
wtf co to furt meles
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod RoCinKo » 26 lis 2018, 07:33 VIP

whiter píše:
RexiSK píše:Dobré ránko vám všetkým prajem ako ste sa dneska vyhrali Ja už som starý chlap mám 58 rokov 69 ročnú dcérku 82 rokov a môj otec vyžinač 129kw zajtra 130 na zajtrajší tak sa za to ospravedlňujem No ak chcel byť Aká je dnešná téma ča ča ča ste ticho Všetci smajlíky tu vypisujete ale pičoviny neriešim ja som Cigáň a tam tam to Cigánske karty kto by ste mali záujem Môžem vyveštiť Áno mám 58 rokov veštiť z Hľadám systém v skutočnosti som babička neberiem žiadne lieky ani Všetko je to na vás ako sa zachováte nezmeníme žiadnu společnosť vy máte Ukáž mi v ruky plné hovien Ak chceš napísať do piči celý namiesto vretenice povieš vracanie sa si normálny do piče ti jebe

¨
wtf co to furt meles
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RexiSK » 28 lis 2018, 12:36 VIP

Vaše to je Matúš nedávalo zmysel Preto sme museli odobrať vaše vzorové témata pretože nedávali zmysel mám Xbox 360 3D máš Vieš prečo nemáš lebo sme máš Veľký Šariš proste nemáš peniaze Lebo nemáš robotu by išlo už nemáš robotu Lebo nemáš peniaze vieš Proste nemáš peniaze Lebo nemáš sex box 360 Xbox 360 lebo nemáš peniaze A vieš prečo nemáš predný že Lebo nemáš robotu by išlo už nemáš robotu Lebo ten máš peniaze vieš že nemáš peniaze lebo nemá 4story zvuk sa píše adresát
RexiSK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RexiSK » 28 lis 2018, 14:09 VIP

Dobrý deň viete prečo sa volá Ani sendvič sendvič dnešnej Torysa to zameriame pohodlne sa usaďte a začíname

Sendviče od slova send send znamená po anglicky poslať Aby tie proste vy čo ako po anglicky výťah akože which čarodejnica tak takže sendvič sa volá v preklade poslať čarodejnicu a viete kam posielame čarodejnice No predsa do riti lebo ich tu nechceme Lenže sendvič pôvodne asi aj pochádza z čarodejníc pretože sa to volá že šunkovo syrový pošli čarodejnica No je to síce zaujímavý názov Ale dá sa použiť
RexiSK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RoCinKo » 28 lis 2018, 14:25 VIP

RexiSK píše:Vaše to je Matúš nedávalo zmysel Preto sme museli odobrať vaše vzorové témata pretože nedávali zmysel mám Xbox 360 3D máš Vieš prečo nemáš lebo sme máš Veľký Šariš proste nemáš peniaze Lebo nemáš robotu by išlo už nemáš robotu Lebo nemáš peniaze vieš Proste nemáš peniaze Lebo nemáš sex box 360 Xbox 360 lebo nemáš peniaze A vieš prečo nemáš predný že Lebo nemáš robotu by išlo už nemáš robotu Lebo ten máš peniaze vieš že nemáš peniaze lebo nemá 4story zvuk sa píše adresát

;)
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod RoCinKo » 28 lis 2018, 22:17 VIP

:) :) :)
Nalij pivo nebo rum

RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod GSTeeZee » 07 pro 2018, 23:41 VIP

RoCinKo píše::) :) :)
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Předchozí

Zpět na Flame