Všechno ostatní, co se jinde nehodí

Re: Numbers a abeceda anglickyyy

Příspěvekod MajorGames4 » 09 zář 2018, 12:34 VIP

Jonny Jonny Yes Papa so I can show you for Everything the time for Everything together guest can I send to čo je to za likes autor heiligenstadt čo sa Joj aj keď tak ale keď ti keď tam to follow vieš že sanghaje skutočne Ale keď ty kunda City Taxi Samsung S7 Android a už všetko okej eschatology Šenkvické tyčinky stinger diesel psychologist

Tipos nedávno together heinola Lipová 183 IKEA

Hej likes Big legs to merge two Door house pictures and Lucas and walk to College students to register the girl on the storm Legacy Global Offensive stockton pippa Holland dojebe na tanieri je nasraná mám nasraté v tanieri čo s tým spraviť Ja neviem uš hrebíček ja jsem všechno videla a podľa toho čo tam bolo napísané Kto na vodu Ja sa mám súd nedeľa oproti špatný jasné však chodila tak ako to je popísaný ale ja som proste udial jednu vec ktorá proste zmenila a cibuľku všeho polku všeho zmienil aby vlasy sekunde ja som fakt do toho do toho nič nevedel ja som proste Bol jeden týpek Proste to odoslal jedného dňa z práce a druhý deň Super si vrátil z práce a všechno proste miloval absolútne nikto v prdeli Ale však to proste Ale Neviem to popísať Ja som proste ja som kurvafix do piče som to stlačil k**** tak som proste udelal jeden krok No a tabela takú istú prečo chceš ho k nemu radikál Kámo to deláš ako ja sa ti vôbec akože Nimnica deláš
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

od Rumcajz » 09 zář 2018, 12:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod ZayxX » 09 zář 2018, 19:13 VIP

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
eX. CS 1.6 admin/owner of team L1

Admin mesiaca Február 2k16
Admin mesiaca Apríl 2k16

eVips=All Furien(disabled)/Knife DM(disabled)/JailBreak #9(disabled) #2(active)/Dust2 Only #4(disabled)/TeamSpeak 3(disabled)/Web(active)
ZayxX
Mistr
Mistr

Příspěvekod Happyend » 09 zář 2018, 20:54 VIP

MajorGames4 píše:Ej bi si di i ef dzi ejdz ajdz ejdz ejdz ejdz ei el em ou bi siu ar ef ii dzu

Ja viem dobre po anglicky Počúvaj ma počúvaj ma potrebujem peniaze keby si mi požičal takých päť eur bol by som ti vďačný nemám aspoň na písomky lebo ja nemám absolútne žiadne peniaze chápeš Ja nemám nič Ja nemám ani cent už asi musím proste kúpiť žrádlo nemám ani na prenájom nemám proste nanič peniaze a som totálne chudý človek nemám ani dokonca na herný setup na mikrofón nemám peniaze Tak mi povedz čo mám robiť Ja neviem ja som si kúpil jedlo po anglicky neviem Ja neviem čo mám robiť a b c d e f g h i Do I Do I do with your vagína smrdí is currently used A thousand and Fucking Hell cat and dog dog song chicken song chicken and sucking Dick a hosting kozmetike ale aleksandra čaká lumbarda cicavec

Sophie kinsella Agency soundtrack s of times licence to referencia register Black Vinyl Sound Master Blaster f*** you fucking Ocean sólo Ukážte a Legend John Legend of O ktorej sa dá kúpať tak tak

Ale si umývať internet domasacity like this feeling movies Ever movies in Barcelona kopačky na svete dotyky A čo Jaseňová ulica číslo Nováky fiktívnu faktúru Orange kukaj Počúvam tu len tak aby sa na to keď tak on water research the f*** f*** f*** f*** girl I keď sa teším

Ja záujem tak poď sem tam Vidíš ten kábel zapojení hovoria idem repou a jou jou jou Ja som najväčší reper na svete ešte si tam majú srdca všetci poznajú chatky na predaj like Ja som najväčšie lietadlo ujo ujo ujo pijem eiskaffee dneska si ja už pijem sirup a dneska asi do prdele ja už neviem rýmovať do prdele spláchnutý záchod

Johny Johny keď zápasu nie to mi pripadá dátum

Jen mě kopíruješ, vůbec nic neumíš haha :lol: :lol: :lol:
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod MajorGames4 » 11 zář 2018, 00:50 VIP

Hej počúvaj ma Ja mám Intel Core i7 2600 ty si tady No Nebodaj zotaví rád papuľu áno tam si hrát Minecraft PC dojebaný hrudník počúvaj mňa je tam Intel Core hovno je tam Intel HD 2000 recenzia I want me me me me better lyrics and chords Easy kartu
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Příspěvekod ZayxX » 11 zář 2018, 18:25 VIP

:lol: :lol: :arrow:

Admin mesiaca Apríl 2k16

eVips=All Furien(disabled)/Knife DM(disabled)/JailBreak #9(disabled) #2(active)/Dust2 Only #4(disabled)/TeamSpeak 3(disabled)/Web(active)
ZayxX
Mistr
Mistr

Příspěvekod MajorGames4 » 12 zář 2018, 08:49 VIP

Jak si postavit svůj počítač je úplně prostě něco Já si postavím svoje uvidíme ještě Jaká bude výplata podle to a uvidím svoje

A prý cesta na vlasy nepijte na takéto veci k tomu že by si mal ty dávno Vždyť GTA v Číně pozítří a ani teď mi to budeš plakat vsetko Jelen a hlavička Je to boj a nic Nie je namalované
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Příspěvekod ZayxX » 12 zář 2018, 13:06 VIP

:roll: :roll: :roll:

Admin mesiaca Apríl 2k16

ZayxX
Mistr
Mistr

Příspěvekod GSTeeZee » 08 pro 2018, 18:08 VIP

ZayxX píše::roll: :roll: :roll:
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Předchozí

Zpět na Flame