[Přijat]Žádost O Akademika

Příspěvekod janevimuz » 09 pro 2018, 15:19

Nick ve hře: BO$$

Nick na fóru: janevimuz

Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/10110111011110102/

Věk: 15

Steam ID: STEAM_0:1:453783810

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=80046

Sekce na kterou chci akademika: JailBreak

Proč chci akademika: No nejdřív bych chtěl dokázat že něco v sobě mám a taky abych se třeba někdy stal Adminem protože
bych chtěl pomáhat se serverem a chod serveru a taky banovat a nebo kickovat lidi kteří nemají znalosti pravidel a nebo taky dávají fk, taky bych chtěl pomáhat některým druhým na serveru jestli by jsi nevědeli rady, nemám moc lidi kteří spíš hádky řeší vulgárně a sprostě.

Něco o mně: Jsem kluk který bydlí v Praze chodím do 9.A učivo mi jde skvěle už od 2.třídy mám samý vyznamenání, doma se spíše věnuju hrám a počítači ano taky někdy jdu ven ale to je vážně někdy málo, csgo hraju už asi kolem 3 let na GameSites jsem narazil když jsem hledal nějáky JB a pak jsem na něj narazil tak jsem hrál a hrál celkem mě to začalo bavit tak jsem taky u vás zůstal.Na Cs:Go se všema učtama mám nahráno asi kolem 500-600 hodin rank mám Silver Elite Master. Na počítači bývám každý den asi kolem 2-4 hodin denně jestli mi teda do oho něco neskočí ale pochybuju protože skoro vůbec nechodím ven.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Jednou jsem dostal ban na minulém učtu protože jsem zabil pár lidí ale neprávem tak jsem si pak přečetl pravilda a pochopil jsem to, když jsem byl u toho čtení tak jsem si je rovnou přečetl celý.
janevimuz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat]Žádost O Akademika

od Rumcajz » 09 pro 2018, 15:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost O Akademika

Příspěvekod janevimuz » 10 pro 2018, 16:33

Možná jsem někdy napsal 1-2 nadávky ale to jenom kvůli tomu aby přestal hrát když to neumí jako simon a rozdává fk jestli chápete ale byli jenom 2 nebo jedna nevzpomínám si, omlouvám se :(
janevimuz
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Žádost O Akademika

Příspěvekod SnowTastesGreat » 11 pro 2018, 20:16

Přijat do akademie, vítej tady u nás.

Co teď?
Pokud ti něco nebude jasné, kontaktuj mě na webu/ts.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Zpět na Přihlášky