• Stránka 1 z 1
(V)[BB] Stavanie do kempu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------Nick: .:NT* | eX3mPlary <3
SID: STEAM_0:1:451244010
SS SID: http://imgbank.cz/image/9N2Q
Demo:
http://leteckaposta.cz/708336644
57:25 - dávam si prvý blok na miesto stavania, kde prichádza Exemplary a dáva si tam svoj blok, ignoruje moju snahu ho napomenúť že to miesto je už zabrané a ďalej mi iba odvráva. Kedže kolo predtým mi povedal pár ostrejších slov, som si istý že to neurobil omylom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ďakujem. Arnošt
SID: STEAM_0:1:451244010
SS SID: http://imgbank.cz/image/9N2Q
Demo:
http://leteckaposta.cz/708336644
57:25 - dávam si prvý blok na miesto stavania, kde prichádza Exemplary a dáva si tam svoj blok, ignoruje moju snahu ho napomenúť že to miesto je už zabrané a ďalej mi iba odvráva. Kedže kolo predtým mi povedal pár ostrejších slov, som si istý že to neurobil omylom.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ďakujem. Arnošt
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
(V)[BB] Stavanie do kempu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [BB] Stavanie do kempu
Tak ty si inak mimo...
Na demu jde jastně vidět že na danèm místě jsem měl první blok já. Narozdíl od tebe jsem měl blok na zemi a ne 7 metrů ve vzduchu. Na demu jde i krásně vidět že když ty jesťe držíš blok já už ho mám položený a stavím. Když hráč ma na nějakém místě blok první je tvoje riziko stavět v jeho blízkosti a na to si taky doplatil. Příšťe místo lhaní že jsi byl první si dej blok pryč a běž stavět jinam. Jinak musíš počítat s tím že když má hráč na místě blok tak ho může jakkoliv poupravovat jako v mém případě. Co by jsi dělal kdybych si dělal stěnu a přitom blokl base? Nemohl by jsi dělat nic protože na daném místě jsem byl první a je to tvé riziko stavět v mé blízkosti.

Na demu jde jastně vidět že na danèm místě jsem měl první blok já. Narozdíl od tebe jsem měl blok na zemi a ne 7 metrů ve vzduchu. Na demu jde i krásně vidět že když ty jesťe držíš blok já už ho mám položený a stavím. Když hráč ma na nějakém místě blok první je tvoje riziko stavět v jeho blízkosti a na to si taky doplatil. Příšťe místo lhaní že jsi byl první si dej blok pryč a běž stavět jinam. Jinak musíš počítat s tím že když má hráč na místě blok tak ho může jakkoliv poupravovat jako v mém případě. Co by jsi dělal kdybych si dělal stěnu a přitom blokl base? Nemohl by jsi dělat nic protože na daném místě jsem byl první a je to tvé riziko stavět v mé blízkosti.
-
eX3mPlary - Drbna
Môj blok bol na tom mieste prvý o pár sekúnd a nie 7 metrov vo vzduchu ale na zemi.
To že si mi tam ty začal stavať, nie je môj problém. Ja som mohol stavať ďalej a bloknúť ti kemp stenou, kedže som tam staval prvý. Namiesto toho, som ťa však pekne upozornil že staviaš na mojom mieste a ty si mi na to odpovedal "Byl jsem první, víc me nezajímaš" alebo niečo v tom zmysle.
No, vyhnime sa zbytočnému spamu a nechajme to posúdiť adminom.
To že si mi tam ty začal stavať, nie je môj problém. Ja som mohol stavať ďalej a bloknúť ti kemp stenou, kedže som tam staval prvý. Namiesto toho, som ťa však pekne upozornil že staviaš na mojom mieste a ty si mi na to odpovedal "Byl jsem první, víc me nezajímaš" alebo niečo v tom zmysle.
No, vyhnime sa zbytočnému spamu a nechajme to posúdiť adminom.
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Demo si prohlédlo víc lidí a jde tam jasně vidět, že za 1. první na místě jsem já jelikož ty ješťe držíš blok ve vzduchu, přičemž já už ho měl položený a stavěl. Za. 2. když hráč někde má blok, hráči v jeho blízkosti staví na vlastní nebezpečí jako ty u mě, a proto si také zemřel. Každý hráč při položení bloku má jistou hranici, ve které se hráči mohou s bloky pohybovat tak, aby jim to vyhovovalo. Ty si však nevzal v potaz ani jednu zmíněnou věc a doplatil jsi na to. Samozřejmě toto je z mé strany vše a rád počkám na vyjádření admina, který ti řekne to samé.
-
eX3mPlary - Drbna
Hráč zabanovaný.
Ďakujeme za nahlásenie.
Ďakujeme za nahlásenie.
-
Anub1s - Drbna
• Stránka 1 z 1