Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Schmetterling im Krankenwagen / JB

Příspěvekod ericek111 » 09 pro 2018, 15:25

Nick na serveru: Schmetterling im Krankenwagen / STEAM_0:0:121555786
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 19
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=8590

Bany, které jsem dostal:
Raz na 4 hodiny za FreeKill, tento ban bol neopodstatnený. Neskôr permaban za "poškodzovanie GS", kedy mi ako nováčikovi nebolo jasné, kam siahajú moje právomoci.

Niečo o mne:
Bývam v Bratislave, kde navštevujem SPŠE K. Adlera. Zaujímam sa o elektroniku, počítače, RC, reverzné inžinierstvo a rádioamatérstvo. Profesionálne zbieram killy do StatTraku na P90.

Som hrdým používateľom Linuxu (momentálne Arch Linux s nadstavbou MATE), ktorý poskytuje omnoho lepšiu rýchlosť, stabilitu, použiteľnosť a spoľahlivosť ako Windows či macOS.

Prečo práve ja:
Verím, že na JailBreaku dokážem vytvoriť prostredie zábavné a priateľské, pre nováčikov aj stálych hráčov. Až príliš často vídam rôzne existencie úmyselne porušovať pravidlá, bezdôvodne hrubo nadávať ostatným a iným spôsobom znepríjemňovať hru na serveri. Rád by som mal možnosť zabezpečiť poriadok na serveri okamžite. Tiež je nezriedka potrebná okamžitá pomoc, resp. zásah admina kvôli usmerneniu Simona, asistencií pri atrakcií atp. Pravidlá, so všetkou skromnosťou, ovládam a myslím si, že na admina mám.

Skúsenosti s CS:GO:
Áno. :)
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

[Přijat] Schmetterling im Krankenwagen / JB

od Rumcajz » 09 pro 2018, 15:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Schmetterling im Krankenwagen / JB

Příspěvekod Gustik » 09 pro 2018, 16:28 VIP

Only a Trsak nic proti nemají, tak to s tebou zase zkusíme. Tentokrát to snad neposereš jak minule.

Kontaktuj je a domluv si testy.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: Schmetterling im Krankenwagen / JB

Příspěvekod Onlyy » 09 pro 2018, 21:59 VIP

Po testu přijat jako admin.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Re: [Přijat] Schmetterling im Krankenwagen / JB

Příspěvekod Lotr778 » 11 pro 2018, 09:23

Schmett je můj oblíbený admin. Jsem rád, že má zase práva.

Jinak se omlouvám, že se sem vyjadřuji.
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Zpět na Nábory Adminů