• Stránka 1 z 1
Team Fortress 2 Trailer - by Clicky
Je to tady, Trailer na Team Fortress 2 !
Jednou na TS mi Clicky řekl že se koná v RE-PLAY soutěž o AverMedii, a já jsem musel nic jiného než souhlasit, jelikož nám AverMedia pomůže v našich plánech co plánujeme do budoucna točit. Tak jsme natočili takový malý Trailer na hru Team Fortress 2, soutěž bohužel už končí teď koncem června tak se bohužel nemůžete zúčastnit. Ale jen by nás zajímalo, jaký máte názor na toto video ... Edit dělal Clicky, a já mu pomáhal se záběry. Edit možná zklame, ale je to náš první pokus a vrhli jsme se po tom po hlavě. Tak doufám že se bude líbit
.
Enjoy !
http://www.youtube.com/watch?v=6OFCGLuoSM8
Jednou na TS mi Clicky řekl že se koná v RE-PLAY soutěž o AverMedii, a já jsem musel nic jiného než souhlasit, jelikož nám AverMedia pomůže v našich plánech co plánujeme do budoucna točit. Tak jsme natočili takový malý Trailer na hru Team Fortress 2, soutěž bohužel už končí teď koncem června tak se bohužel nemůžete zúčastnit. Ale jen by nás zajímalo, jaký máte názor na toto video ... Edit dělal Clicky, a já mu pomáhal se záběry. Edit možná zklame, ale je to náš první pokus a vrhli jsme se po tom po hlavě. Tak doufám že se bude líbit

Enjoy !
http://www.youtube.com/watch?v=6OFCGLuoSM8
Don't give yourselves to these unnatural men, machine men, with machine minds and machine hearts. You are not machines. You are not cattle. You are men !
-
FrostyHi - Pokročilý
Team Fortress 2 Trailer - by Clicky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Team Fortress 2 Trailer - by Clicky
Jen aby se netvrdilo že je to Frag Movie, ale 80% má být gameplay ...
Don't give yourselves to these unnatural men, machine men, with machine minds and machine hearts. You are not machines. You are not cattle. You are men !
-
FrostyHi - Pokročilý
Re: Team Fortress 2 Trailer - by Clicky
FrostyHi píše:Jen aby se netvrdilo že je to Frag Movie, ale 80% má být gameplay ...
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
• Stránka 1 z 1