• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Gustik admin gamesites
Dobry den , gamesites admine
admin gustik dal mute na 10 min hráčovi jménem Alex (nevím teď presně jak se jmenoval) jde o to že on nic neudělal, normal se bavil s voice chatem a to chatu nic nepsal a dostal mute 10 mim , tak jsme do začaly řešit já (☠ ℕanuꝄ ♕) míra a par další hraču a pak do že jsem to řešili jsem dostal mute na 10 min to že nemám dukazy, hrači co to řešili se mou vam to osvědči
Gustik admin - combat surf
problém - mute jen tak
-ItsNanuk
admin gustik dal mute na 10 min hráčovi jménem Alex (nevím teď presně jak se jmenoval) jde o to že on nic neudělal, normal se bavil s voice chatem a to chatu nic nepsal a dostal mute 10 mim , tak jsme do začaly řešit já (☠ ℕanuꝄ ♕) míra a par další hraču a pak do že jsem to řešili jsem dostal mute na 10 min to že nemám dukazy, hrači co to řešili se mou vam to osvědči
problém - mute jen tak
-ItsNanuk
- NanuKJej
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Gustik admin gamesites
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gustik admin gamesites
NanuKJej píše:Dobry den , gamesites admine
problém - mute jen tak
-ItsNanuk
Ahoj, ban jsem udělil já, nadávky ti nic neříkají?
-
JeffyGS - Spamer
Alex dostal upozornění, pak kick a když ho ani to neodradilo od nadávek, dostal ban na 10 minut. Později dostal ban na 12 hodin. Jen takový sneak peak toho, jak se chová na serveru:
Ty jsi se staral do naší práce a řekli jsme ti, ať toho necháš. Pak si začal jen víc křičet, tak jsi dostal rovnou na 10 minut.
Hvězdičky tam normálně nebyly. Na to, že má 13 roků, nebo kolik se chová solidně.Hlstats píše:2018-12-18 17:54:41 kdo tvoje mamka .
2018-12-18 18:13:21 Zmrde ty jsi mel VIP že.
2018-12-18 19:37:55 Stripterka má biť bud sfetovaná alebo opitá ?.
2018-12-15 19:13:08 HNUSNý ZAKO**TOVý RUS1 .
2018-12-15 19:12:56 KOKO* KOKO*OVý KOKO*.
Ty jsi se staral do naší práce a řekli jsme ti, ať toho necháš. Pak si začal jen víc křičet, tak jsi dostal rovnou na 10 minut.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Veškeré udělené bany jsou naprosto v pořádku. Aby se podobná situace neopakovala, je pouze na vás a na vašem chování.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1