• Stránka 1 z 1
[Sťažnosť sčasti oprávnená]Poland JB1
1. Admin sa neustale odpaja v dobu ked je nejaka situacia na serveri (trocha hard) a admin to nevie riesit, tak sa proste odpoji a hrac co dal FK's ostal nepotrestany, a ty co dostlai FK, tak VD sa im nenahlasi. Tych situacii je vela, ale tento krat som sa rozhodol ho nahlasit.
2. Admin je umyselne na texture, kde z nej nezide dole az kym to nepoviem vendessovi zeby ho grabol dole. Dalsie kolo tam su hraci na tej texture lebo videli ze tam je admin tak si mysleli ze tam mozu ist aj oni, a admin (poland) s tym nic nerobis, proste ich tam nechal na tej txt, az kym ich admin (vendess) neda dole na zem ked ich uvidi (y)
1. http://leteckaposta.cz/296112684 | 11:00
2. http://leteckaposta.cz/816572890 | 08:48, 25:35
2. Admin je umyselne na texture, kde z nej nezide dole az kym to nepoviem vendessovi zeby ho grabol dole. Dalsie kolo tam su hraci na tej texture lebo videli ze tam je admin tak si mysleli ze tam mozu ist aj oni, a admin (poland) s tym nic nerobis, proste ich tam nechal na tej txt, az kym ich admin (vendess) neda dole na zem ked ich uvidi (y)
1. http://leteckaposta.cz/296112684 | 11:00
2. http://leteckaposta.cz/816572890 | 08:48, 25:35

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Sťažnosť sčasti oprávnená]Poland JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poland JB1
Nezbylo ti trochu vtipné kaše? Ještě jsem nejedl.
1) Lagoval mi voice, dával jsem si 2x relog a jednou relog hry. Na serveru bylo více adminů, co to řešilo a sám jsem jim to psal.
2) Jj, byl jsem na té zdi nahoře. Taky jsem tu mapu hrál poprvé a jelikož není pořád seznam CT zón, tak jsem si tam byl. Nevím zda to je txt nebo není. Vendes mě sundal ju. Já však nebudu ostatní sundávat, když to nevím

1) Lagoval mi voice, dával jsem si 2x relog a jednou relog hry. Na serveru bylo více adminů, co to řešilo a sám jsem jim to psal.
2) Jj, byl jsem na té zdi nahoře. Taky jsem tu mapu hrál poprvé a jelikož není pořád seznam CT zón, tak jsem si tam byl. Nevím zda to je txt nebo není. Vendes mě sundal ju. Já však nebudu ostatní sundávat, když to nevím

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Poland píše:Nezbylo ti trochu vtipné kaše? Ještě jsem nejedl.
2) Jj, byl jsem na té zdi nahoře. Taky jsem tu mapu hrál poprvé a jelikož není pořád seznam CT zón, tak jsem si tam byl. Nevím zda to je txt nebo není. Vendes mě sundal ju. Já však nebudu ostatní sundávat, když to nevím :)
Si admin na JB uz jak dlho a stale nevies ze textury ja stale kraj mapy? A co maju CT zony spolocne s Texturou ?

-
L0GiC1337 - Sponzor
Nevím, já to nepočítám jak dlouho.
K těm zdim. Jsou podobné jako na mapách endoplazmik a buykisian, kde máš taky některé části txt a některé ne. Takže tato argumentace je o ničem. Navíc jsem ti řekl, že jsem tam byl. A nemění na tom nic, zda to je txt, nebo CT zóna. Počkej si na vyjádření vyšších. Lmao
K těm zdim. Jsou podobné jako na mapách endoplazmik a buykisian, kde máš taky některé části txt a některé ne. Takže tato argumentace je o ničem. Navíc jsem ti řekl, že jsem tam byl. A nemění na tom nic, zda to je txt, nebo CT zóna. Počkej si na vyjádření vyšších. Lmao
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
No, jelikož jsem studentská hlava děravá, tak dodávám ještě demo, které jsem zapomněl.
http://leteckaposta.cz/718313983
24 min - odtuď mi začne sekat voice, jedno kolo tam jsem. Prvně si myslím, že jde o simona, pak až zjistím, že to dělá jen mě, díky CTčkům. viz hlstats - teamchat.
Logic měl bys se snažit víc. Jinak pořad jsme nezaložili tu velbloudí farmu, viz pm.
Aspoň jsi vtipný, když už ne chytrý.
je tam někde i situace, kdy tě neumím grabnout a hodit o zem z nějaké atrakce, hihi. Tak na zasmání, kdo si to najde.
Ode mě vše. Cya.

http://leteckaposta.cz/718313983
24 min - odtuď mi začne sekat voice, jedno kolo tam jsem. Prvně si myslím, že jde o simona, pak až zjistím, že to dělá jen mě, díky CTčkům. viz hlstats - teamchat.
Logic měl bys se snažit víc. Jinak pořad jsme nezaložili tu velbloudí farmu, viz pm.

je tam někde i situace, kdy tě neumím grabnout a hodit o zem z nějaké atrakce, hihi. Tak na zasmání, kdo si to najde.

Ode mě vše. Cya.
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Poland píše:http://leteckaposta.cz/718313983
este mi napis co ma to demo, a to ze si mal lagy spolocne s tym ze si bol na texture ty inteligent

-
L0GiC1337 - Sponzor
Ty jsi fakt vtipný xD Víš na co všechno si stěžuješ? Začni číst, vím, že to je náročné. Už jsem ti napsal, že jsem nahoře byl.

JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Prvá situácia s FKmi sa odohrala na mape flyhigh. Podľa HLTV, ktoré dodal Logic, na serveri v tom čase, keď padli FKy, nebol okrem Polanda žiadny iný Admin. A ak aj bol, neriešil tú situáciu. Takže predpokladám, že si len Admin Poland poplietol demá. To je ale jedno. Admin sa odpojil hneď po tom, čo padli FKy a píše, že mal lagy. Preto mu budeme tentokrát veriť.
Logic, ty píšeš, že tých momentov, keď sa Admini vyhýbajú riešeniu situácií, je oveľa viac. Tak nám ich sem dodaj nabudúce viac, aby to bolo jasné, že sa im Admini naozaj vyhýbajú. Z jednej je ťažko niečo posudzovať.
Čo sa týka textúry, tak úplne nechápem konanie Admina. Aspoň nie po tom, čo ho iný Admin upozornil, že sa nachádza na textúre.
"Nevím zda to je txt nebo není. " Tak, keď neviem, či je to textúra, tak tam neleziem, nie? -_-
Vo všeobecnosti platí, že na JB je okraj mapy textúra. Neviem si momentálne spomenúť na žiadnu mapu, kde by to tak nebolo. Ale aj keby, tak minimálne po tom zložení mala prísť HLSAčku otázka, či je daný objekt textúra. Veď predsa, ak neviem, tak sa opýtam. Za to nikoho nebijeme. A ak majú dvaja Admini odlišný názor, tak asi niečo nie je v poriadku.
CT zóny by už mali byť uploadnuté, takže si ich môžete pozrieť. Aj keď to nerieši problém textúr, takže absolútne nechápem, prečo je to zatiahnuté v tejto sťažnosti.
Čo sa mi ale nepáči, je vyjadrovanie Admina v sťažnosti.
Admin bude dôrazne upozornený na to, ako sa smie vyjadrovať do sťažností.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
Logic, ty píšeš, že tých momentov, keď sa Admini vyhýbajú riešeniu situácií, je oveľa viac. Tak nám ich sem dodaj nabudúce viac, aby to bolo jasné, že sa im Admini naozaj vyhýbajú. Z jednej je ťažko niečo posudzovať.
Čo sa týka textúry, tak úplne nechápem konanie Admina. Aspoň nie po tom, čo ho iný Admin upozornil, že sa nachádza na textúre.
"Nevím zda to je txt nebo není. " Tak, keď neviem, či je to textúra, tak tam neleziem, nie? -_-
Vo všeobecnosti platí, že na JB je okraj mapy textúra. Neviem si momentálne spomenúť na žiadnu mapu, kde by to tak nebolo. Ale aj keby, tak minimálne po tom zložení mala prísť HLSAčku otázka, či je daný objekt textúra. Veď predsa, ak neviem, tak sa opýtam. Za to nikoho nebijeme. A ak majú dvaja Admini odlišný názor, tak asi niečo nie je v poriadku.
CT zóny by už mali byť uploadnuté, takže si ich môžete pozrieť. Aj keď to nerieši problém textúr, takže absolútne nechápem, prečo je to zatiahnuté v tejto sťažnosti.
Čo sa mi ale nepáči, je vyjadrovanie Admina v sťažnosti.
Admin bude dôrazne upozornený na to, ako sa smie vyjadrovať do sťažností.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Sťažnosť sčasti oprávnená]Poland JB1
Omlouvám se za svou retardovaně šílenou reprezentaci ;D
Veselé svátky
#praisetheAwee
Veselé svátky

#praisetheAwee
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1