[Špatná sekce] ← Zubr →/Combat surf

Příspěvekod Zubrik008 » 21 pro 2018, 15:50

Nick na serveru:← Zubr →
SID:STEAM_0:0:457323236
Sekce, na které chci práva: Combat Surf
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275/hlstats.php?mode=playerinfo&player=6060
Bany které jsem dostal:Mute na 10 min za malé nadávky
Věk: 14 let
Něco o mně: Jmenuji se Ondřej, hraji fotbal a když mám čas(což většinou mám) tak hraji hry na počítači. :D
Proč právě já: Chtěl bych se stát adminem, protože jsem na serveru hodně aktivní a jelikož je v tuto chvíli CS:GO free, tak tam budou chodit hackeři a já tomu chci zabránit. Jelikož jsem na serveru často a mám tam hodně nahraných hodin tak bych tam rád pomáhal novým lidem. Chtěl bych taky zabránit hádkám se sprostými slovami(a že se to děje často), ale jak už jsem psal tak hlavně hackerům, kterých tam teď podle mě bude mnoho.
Poznámky: Musím se přiznat, že i mně ulétne nějaké to sprosté slovo, ale hned se omluvým, protože nechci být sprostý. :D Příkazy moc neumím ale byl jsem Admin na jednom serveru který skončil a něco si pamatuji(sm, menu).

Omlouvám se za chyby v pravopise jestli nějaké jsou. :D :)
Toto je moje druhá žádost protože v předešlé jsem se spletl a napsal jsem špatné HLstats... :cry:
Zubrik008
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Špatná sekce] ← Zubr →/Combat surf

od Rumcajz » 21 pro 2018, 15:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ← Zubr →/Combat surf

Příspěvekod Gustik » 22 pro 2018, 02:06 VIP

Akademiky přijímáme pouze na Jailbreak a tak tě bohužel nemůžeme přijmout. Na post admina to ještě není, nicméně pokud se budeš snažit, šanci v budoucnu třeba dostaneš. :)

HlStats píše:2018-12-20 18:42:23 ja a admin??? to by tu teprve byl pořádek.
Nahlašovat hříšníky do PP můžeš i tak. :P

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Přihlášky