• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)WH/Dust 2 only 1 - Yevgeni Artyukhin
Yevgeni Artyukhin
http://leteckaposta.cz/164381651
Demo doporučuji shlédnout celé, není zas tak dlouhé.
26:28 krásně si to na poslední chvíli zvednul, tak akorát do dráhy toho ct
27:28 Když tam přišel tak ten roh peekoval normálně, ale potom co mu tam přiletěl granát tak ten repeek s jistotou s předmířením
28:49 Letí mu granát od schodů ale stejně se dívá na mid protože ví že to ct se stáhlo, když se pak ct rozhodne jít tak už tam zaměřovač má
30:19 ani přes 16 bit smoke nejde vidět
30:30 tady ho viděl přibíhat přes stěnu
Screen SID jsem zapomněl vzít ale můžu dodat až ho uvidím, pokud bude třeba.
http://leteckaposta.cz/164381651
Demo doporučuji shlédnout celé, není zas tak dlouhé.
26:28 krásně si to na poslední chvíli zvednul, tak akorát do dráhy toho ct
27:28 Když tam přišel tak ten roh peekoval normálně, ale potom co mu tam přiletěl granát tak ten repeek s jistotou s předmířením
28:49 Letí mu granát od schodů ale stejně se dívá na mid protože ví že to ct se stáhlo, když se pak ct rozhodne jít tak už tam zaměřovač má
30:19 ani přes 16 bit smoke nejde vidět
30:30 tady ho viděl přibíhat přes stěnu
Screen SID jsem zapomněl vzít ale můžu dodat až ho uvidím, pokud bude třeba.
- zireael
- Kolemjdoucí
(Vyřešeno)WH/Dust 2 only 1 - Yevgeni Artyukhin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WH/Dust 2 only 1 - Yevgeni Artyukhin
27:28 ab hahaha
-
iamfamasmachin - Zkušený
Zdravíčko, jsi hodny, že jsi si dal s tím takovou prácičku. Správně demo není zas tak dlouhé, a málo situací, chce to delší demo.
každá situace je nejasná až na tu 30:19 no :/ to je spíše náhoda.
26:28 - Ty loupežníku, miřím asi na tělo ne? Abych ho zabil na ránu, nebudu zbytečně miřít na nohy aby dostal hit za 84:/
27:28 - Všimni si na můj styl hraní, předmiřuju si vždycky:// To jen ty jsi upjatý nejspíš, a miříš na poslední chvíli. Připomínáš mi hráče ktereho když někdo zabije, začne spamovat cheater,apod..
28:49 - Vím že CT stáhlo? Aha aha. Zkus u té hry prosím tě trošičku přemýšlet. Proč bych měl mířít zrovna na ten short? Když je jasné, že někdo bude probíhat midem.
30:19 - Máš pravdu nejde, řeknu ti tajemství, když někdo hodí smoke, následně hned vyběhne:-// Tak nebudu čekat až mě zabije:/ a radši vystřelím:/
30:30 -
Probíhat? Nevím jak ty, já si předmiřím vždycky at jdu kamkoliv 

26:28 - Ty loupežníku, miřím asi na tělo ne? Abych ho zabil na ránu, nebudu zbytečně miřít na nohy aby dostal hit za 84:/
27:28 - Všimni si na můj styl hraní, předmiřuju si vždycky:// To jen ty jsi upjatý nejspíš, a miříš na poslední chvíli. Připomínáš mi hráče ktereho když někdo zabije, začne spamovat cheater,apod..

28:49 - Vím že CT stáhlo? Aha aha. Zkus u té hry prosím tě trošičku přemýšlet. Proč bych měl mířít zrovna na ten short? Když je jasné, že někdo bude probíhat midem.
30:19 - Máš pravdu nejde, řeknu ti tajemství, když někdo hodí smoke, následně hned vyběhne:-// Tak nebudu čekat až mě zabije:/ a radši vystřelím:/
30:30 -

-
Demir - Zkušený
Ahoj, na zabanování tyto casy nestačí. Pokud budeš mít nějaká další dema, klidně je pošli do tohohle topicu, i s hráčovou id.
Vyřešeno.

-
piri - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1