• Stránka 1 z 1
[V] Anakin /TTT 4/ Kažení hry
Nick: Anakin
SID: VALVE_0:0:1757455165 (SCREEN S DŮKAZAMA)
Důkaz: http://leteckaposta.cz/105934418
Vyčasování:-ŽÁDNÉ- | JEDNÁ SE POUZE O SCREENY
Popis situace: Jak je nám známo, hráč jménem Anakin rád kazí hru všem. Je mi jasné že tento hráč byl v minulosti několikrát trestaný. Dneska jsem ho chytil jak kazí hru ostatním hráčům na ttt 4. Všiml jsem si, že do chatu napsal 2 jména svých spoluhráčů kteří byly poté zabiti. Proto zde dokládám screen z konzole že to opravdu napsal. Na screenu se nachází datum a čas. Tudíž se jedná o aktuální snímek. Poté jsem si pořídil snímek obrazovky kde jsou vypsáni traitoři. Náhle se Anakin po udání svých spoluhráčů odpojil (viz. screen). Poprosil bych o vyřešení tohoto problémového hráče protože vím že jsou s ním furt jen samé problémy. Děkuji vždycky rád přispěju k pořádku na serveru TTT 4.
S pozdravem NEWT
SID: VALVE_0:0:1757455165 (SCREEN S DŮKAZAMA)
Důkaz: http://leteckaposta.cz/105934418
Vyčasování:-ŽÁDNÉ- | JEDNÁ SE POUZE O SCREENY
Popis situace: Jak je nám známo, hráč jménem Anakin rád kazí hru všem. Je mi jasné že tento hráč byl v minulosti několikrát trestaný. Dneska jsem ho chytil jak kazí hru ostatním hráčům na ttt 4. Všiml jsem si, že do chatu napsal 2 jména svých spoluhráčů kteří byly poté zabiti. Proto zde dokládám screen z konzole že to opravdu napsal. Na screenu se nachází datum a čas. Tudíž se jedná o aktuální snímek. Poté jsem si pořídil snímek obrazovky kde jsou vypsáni traitoři. Náhle se Anakin po udání svých spoluhráčů odpojil (viz. screen). Poprosil bych o vyřešení tohoto problémového hráče protože vím že jsou s ním furt jen samé problémy. Děkuji vždycky rád přispěju k pořádku na serveru TTT 4.
S pozdravem NEWT
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.
- Clint Eastwood
- Clint Eastwood
-
Septon - Mistr
[V] Anakin /TTT 4/ Kažení hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Anakin /TTT 4/ Kažení hry
Zdravím tě, děkujeme za snahu, ale na našem 1.6 Trouble in Town módu již banujeme do hry pouze cheating. Tudíž pokud by byl na serveru admin, byl by jen upozorněn, slaynut či kicknut.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: [V] Anakin /TTT 4/ Kažení hry
A kdyz Anakin jako nevinny zabije detektiva, taky je to random?! Dnes to opakovane udelal. Ja chapu ze potrebujete tunu dukazu, ale k cemu je to platny kdyz to oznacite za random. Mimochodem rozhodnuti nebanovat randomy je zhruba tak chytre, jak zakazat banovani za cheaty. Osobne chodim kvuli tomu uz na konkurencni server, ostatni mozna zacnou taky ale je to vase rozhodnuti.
Heisenberg
Heisenberg
- aa000bbb1111
- Amatér
Zdravím,
Presne o tom tento mod je. Ak hráč bezdôvodne hituje/randomuje zníži sa mu na ďalšie kolo karma a nemôže normálne hrať, čiže bude musieť pravidla tak či tak rešpektovať. V prítomnosti admina na servery dostane daný hráč maximálne slay. Bude musieť čakať, pretože kolá zvyknú byť dosť dlhé. Čiže druhý krát si rozmyslí či bude randomovať. Na tomto mode veci, ktoré rieši karma je zbytočné banovať. Preto sa to volá TTT...
Presne o tom tento mod je. Ak hráč bezdôvodne hituje/randomuje zníži sa mu na ďalšie kolo karma a nemôže normálne hrať, čiže bude musieť pravidla tak či tak rešpektovať. V prítomnosti admina na servery dostane daný hráč maximálne slay. Bude musieť čakať, pretože kolá zvyknú byť dosť dlhé. Čiže druhý krát si rozmyslí či bude randomovať. Na tomto mode veci, ktoré rieši karma je zbytočné banovať. Preto sa to volá TTT...
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
Jenze to neni tak jednoduche jak pises. Tihle lidi tam chodi trollit a karma je nezajima. A ten mod urcite neni o tom, ze se typek pripoji, da 3 randomy a odpoji se nebo o tom, ze se bude zabijet bez pravidel. Je fakt netrapi nejake skore..nehlede na to, ze jsou ve hre bugy typu radio - nedas radio, kill. A ten kill nezabanujete. Pak jde pres konzoli zjistit kdo je kdo a hodne lidi to i vyuziva. A muzou, protoze za random neni prece ban..
- aa000bbb1111
- Amatér
Slay nejde ani brat jako trest, tak si proste minutu pocka na dalsi kolo.. porovnej to s banem na par hodin, co te od randomu odradi? Slay asi ne, admin je na serveru stejne jednou do mesice
- aa000bbb1111
- Amatér
A za dalsi, hraci co davaji random jsou casto lamy. Takze se stane ze ja zabiju jeho a ubere to karmu me.
Takze se nad tim znovu zamyslete, opravdu je to od te doby neunosne, kazdy si na serveru dela co chce..
Takze se nad tim znovu zamyslete, opravdu je to od te doby neunosne, kazdy si na serveru dela co chce..
- aa000bbb1111
- Amatér
• Stránka 1 z 1