[Přijat]skryZ/Akademie (opět)

Příspěvekod filaa » 22 pro 2018, 12:33 VIP

Nick ve hře: skryZ

Odkaz na steam profil: ...

Věk: 14 let

Steam ID: STEAM_0:0:53137510

Odkaz na váš HLstats: ...
Proč chci akademika: Akademie je nejrychlejší cesta, jak se dostat právům bez dovršení požadovaného věku. Myslím že mi hodně pomůže si jí projít. Troufám si tvrdit že mám tomuto hernímu portálu hodně co nabídnout, jak už zkušenostmi, nebo snahou vše řešit s klidnou hlavou. Určitě bych chtěl akademií projít pomaleji než předtím, kdy jsem byl zbrklý a chtěl jsem se co nejrychleji dostat k právům. Už jsem jednou akademii dokončil, ale poté jsem to vzdal, protože jsem se dostal do České Baseballové reprezentace a neměl jsem žádný čas na JB.

Něco o mně: Jmenuji se Filip, bydlím v rodinném domě na Praze 8 a momentálně se věnuji baseballu. Jsem spíše flegmatický, ale když se chovám v afektu, tak mi někdy něco ujede. Pokud nemám tréninky, tak se buď koukám na anime a nebo hraji nějaké hry. Na CS:GO mám nahráno 2000h z toho 900h na JB.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Už je to déle co jsem dostal ban, avšak nejvíce se mi zarylo do paměti mé použití unitmoveru, kdy mě CT štvalo a neustále mi kazilo simonování (viz. ZDE)
„Pee your pants to stay warm.“
⠀⠀- Sun Tzu, The Art of War
filaa
Zkušený
Zkušený

[Přijat]skryZ/Akademie (opět)

od Rumcajz » 22 pro 2018, 12:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: skryZ/Akademie (opět)

Příspěvekod SnowTastesGreat » 26 pro 2018, 18:52

Přijat do akademie, vítej tady u nás.

Co teď?
Pokud ti něco nebude jasné, kontaktuj mě na webu/ts.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Zpět na Přihlášky