Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

BaseBuilder -Best admin 2k18

Příspěvekod Wortex1756 » 26 pro 2018, 20:27

Ahojte dnes sa mi stala nepríjemná vec [nebudem tu zo seba robiť chudáčika ide o princíp] Dneska na basebuilder okolo 19:50 niekto vypustil do hry že je moj tatino vo výkone trestu ja som nato napisal že ano moj tatino je vo vezeni nepiš to do hry prosim a Wh4tik sa do toho napísal a na moju vetu : "ano moj tatino je vo vezeni nepiš to do hry" Wh4tik nato napísal :" to je fajn že je vo vezení" v tom momente som chitil nervy on sa mi vysmieval mam 13 rokou zasiahlo ma to len chcem povedať aby ste si uvedomili akú "sviňu" a človaka bez duše, srdca, citou máte v A-teame ďakujem dúfam že sa Wh4tik poučite alebo nech to zažije na vlastnej koži ďakujem.
Wortex1756
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

BaseBuilder -Best admin 2k18

od Rumcajz » 26 pro 2018, 20:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BaseBuilder -Best admin 2k18

Příspěvekod eX3mPlary » 27 pro 2018, 08:07

Ahoj,
Plně s tebou souhlasím. Whatik se strašně změnil a jde to vidět i v jeho chování. Chápu kdyby to napsala nějaká pí*a, ale od admina bych tohle nečekal. Měl jsem tě za pohodového a dobrého admina, který vždycky pomohl, ale tímto si mě zklamal. Jak by ti bylo, kdyby ti někdo řekl, že je fajn, že nemáš otce a ty bys ho opravdu neměl. Víš jak se Wortex musel cítit? A ty ses na něj vysral, ani ses mu neomluvil. Jediná věc, co mě dokáže naštvat je, když někdo do hry tahá rodinu. Upřímně přál bych ti, aby jsi prožil to co Wortex. Také mě zaráží, že v tvé přítomnosti mi i přesto hráč jménem beltoon tahal do hry moji mámu. Jediné co jsem mu napsal bylo, že je to píča a že takovej čurák nebude tahat do hry moji mámu. Admin upozornil mě, ale beltooon nijak upozorněn nebo potrestán nebyl.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod Arnostek » 27 pro 2018, 20:01

Myslím že toto patrí do inej sekcie.
No zatiaľ to je vo voľnej debate, tak sa vyjadrím.

A... Po tom čo konkrétne vy dvaja predvádzate na servery sa mu ani nejak nedivím že niečo také vypustil z úst. Ak sa to tak stalo, uznávam bolo to cez čiaru. Lenže pred tým než začnete písať špinu na ostatných je treba si zamiesť pred vlastným prahom. Mne samému sa zastavuje rozum po tom ako čítam čo vy dvaja v chate píšete. Volávate spolu na TS-ku a neustále provokujete ako mňa tak aj Whatika.

Len by som rád dodal hlstats tu dvoch sťažujúcich sa, pre lepšiu orientáciu.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=553420
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=545629
Arnostek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod DeNto » 27 pro 2018, 20:07 VIP

Wortex1756 píše:Ahojte dnes sa mi stala nepríjemná vec [nebudem tu zo seba robiť chudáčika ide o princíp] Dneska na basebuilder okolo 19:50 niekto vypustil do hry že je moj tatino vo výkone trestu ja som nato napisal že ano moj tatino je vo vezeni nepiš to do hry prosim a Wh4tik sa do toho napísal a na moju vetu : "ano moj tatino je vo vezeni nepiš to do hry" Wh4tik nato napísal :" to je fajn že je vo vezení" v tom momente som chitil nervy on sa mi vysmieval mam 13 rokou zasiahlo ma to len chcem povedať aby ste si uvedomili akú "sviňu" a človaka bez duše, srdca, citou máte v A-teame ďakujem dúfam že sa Wh4tik poučite alebo nech to zažije na vlastnej koži ďakujem.

Povedz mi jednu vec načo take veci tahas do hry nikoho to nezaujima tvoj osobny zivot ludia si tam pridu zahrat bb a ne citat tvoje spravy a druha vec reagoval nato normalne nebolo to ofenzivne skor len poznamka načo to sem tajas.
Btw whatik ani neviem kto je takže si ho nezastavam just sayin
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod CapitanSprklez » 27 pro 2018, 22:47

Ahoj vyjadřím se k tomu i já.

"Wortex1756"Dneska na basebuilder okolo 19:50 niekto vypustil do hry že je moj tatino vo výkone trestu ja som nato napisal že ano moj tatino je vo vezeni

Ne nikdo z hraču nevypustil tuto informaci do hry byl jsi to ty. Nechápu z jakého důvodu jsi to napsal v chat logu jsem nenašel žadnou spojitost
2018-12-26 19:56:19 Wortexino1756 prišiel som o tatka bb_stepup

na to jsem reagoval trošku nepřiměřeně k tomu co jsi napsal, ale podle mého jsem nenapsal nic hrozného. Myslím že tuto informaci bych si nechal pro sebe jako moje tajmenství že mám tatu ve vězeni. A ne že to budeš roznašet po serveru.
2018-12-26 19:56:27 Wh4Tik to je fajn bb_stepup

Po té se do mě pustila vlna hejtu od vás hlavně od exema který o mě psal jaka jsem píča a podobně to jsem nějak extra neřešil protože jsem nějak tak chapal tvoje rozhorčení.
[EVIP]Base Builder
[EVIP]Furien 1
[EVIP]Jailbreak 1

Steam: Wh4Tik
CapitanSprklez
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eX3mPlary » 28 pro 2018, 00:49

Jj reagoval na to normálne. Počkam na situaciu až něco napíseš něco ze svého osobního života keď třeba budeš na dne nebo sa budeš cítit zle tak ta vypíčujem že sa posereš. Lidi mají držet při sobě a když vidí smutného člověla tak mu ješťe takhle kokotně neodepsat. Arnoste ty se hodně mýlíš. S Whatikem jsme se dobře bavili ale něco se pokazilo nevím co to už jaksi já nevím. Nijak tě neprovokuji. Snažím se obhájit lidi kteří se k tomu nechcou odhodlat. Stejné jak na serveri. Když hráč jde pryč tak ti nemusí NIC napsat. Každý ma real life. Stalo se mi že mě taťka zavolal víckrát po sobě a dostal jsem kick. Ješťe se mi stalo že jsem řekl: "jdu afk". Admin na to napsal proč? Si děláš kurwa prdel? Já ti nemusím říkat proč jdu od PC. A nechápu jak se někdo může divit že jsem byl naštvaný a psal co jsem psal. Kdyby tohle někdo napsal mě najdu si ho a rozbiju mu hubu. Rodina je pro člověka největší opora a nikomu nepřeju stratit člena rodiny. Lidi co mají rodinu pohromadě jsou v klidu a neví jak se cítí ostatní. Až ztratíte někoho blízkého tak budete vědět jak se cítím. Nikomu to ale nepřeji sám vím jaké to je.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod eX3mPlary » 28 pro 2018, 00:53

Reagoval normálně? Ty sicfakt píča. Až ti někto zomre napíšu ti to je fajn ok? Ty si píčus nejvyššího stupně. Samozřejmě ti nepřeji aby ti někdo zemřel.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod DeNto » 28 pro 2018, 01:38 VIP

eX3mPlary píše:Reagoval normálně? Ty sicfakt píča. Až ti někto zomre napíšu ti to je fajn ok? Ty si píčus nejvyššího stupně. Samozřejmě ti nepřeji aby ti někdo zemřel.

Je na dne a dojde hrat bb a nadavat ludom vy ste pekne mimo . Nikoho ale ze nikoho z tych hracov nezaujima jeho zivot chapem ze sa mohol citi zle neni to prijemna situacia rip ak sanieco stalo ale ist stym na server je trash. A nadavaj niekomu koho to zaujima.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod eX3mPlary » 28 pro 2018, 08:31

Však jak myslíš. Počkám na tu správnou chvíli kdy ty napíšeš "trash" větu až se budeš cítit zle a spičuju tě. Já jsem zvyklý z dávnější komunity že když někdo se cítil špatně nebolo byl smutný tak s ním soucítili popřípadě vůbec nereagovali ale nikd nikdy se mi nestalo že by někdo napsal že je fajn že nemá otce. Ani nevíš jak by tohle ranilo dítě. Víš já mám pro každého v srdci místo aji pro ty co nenávidím a nikdy bych nikomu nenapsal že je fajn že někoho ztratil. Tobe to taky nenapíšu nedokázal bych s tím potom žít. Ale fajn když chcete být takými bezcitnými hovnama tak budte. Každému se to jednou vrati.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod DeNto » 28 pro 2018, 13:53 VIP

eX3mPlary píše:Však jak myslíš. Počkám na tu správnou chvíli kdy ty napíšeš "trash" větu až se budeš cítit zle a spičuju tě. Já jsem zvyklý z dávnější komunity že když někdo se cítil špatně nebolo byl smutný tak s ním soucítili popřípadě vůbec nereagovali ale nikd nikdy se mi nestalo že by někdo napsal že je fajn že nemá otce. Ani nevíš jak by tohle ranilo dítě. Víš já mám pro každého v srdci místo aji pro ty co nenávidím a nikdy bych nikomu nenapsal že je fajn že někoho ztratil. Tobe to taky nenapíšu nedokázal bych s tím potom žít. Ale fajn když chcete být takými bezcitnými hovnama tak budte. Každému se to jednou vrati.

Po 1. Nepridem na BB to psat po 2 ti dam permu xdd
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Happyend » 28 pro 2018, 22:44 VIP

Ja jsem best admin 2K18 na BB meheheh
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Michaell » 28 pro 2018, 22:58

Ja jsem best admin 2K18 na BB meheheh

Pochybuji meheheh
Nikdy se nehádej s blbcem
klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí.....
protože v tom má větší zkušenosti!
Michaell
Amatér
Amatér

Příspěvekod CapitanSprklez » 29 pro 2018, 01:06

Happyend píše:Ja jsem best admin 2K18 na BB meheheh

bez šance hehehe
[EVIP]Base Builder
[EVIP]Furien 1
[EVIP]Jailbreak 1

Steam: Wh4Tik