I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyr.]PEto // JB1

Příspěvekod chickEZ » 29 pro 2018, 23:40

Čus, hral som na JB1 u CT.. prišiel PEto, poprehadzoval pár CT ku T vrátane mňa, aj keď neviem prečo. Tak som sa slušne spýtal, za čo ten prehoz, samozrejme ignoracia od neho prišla.

Chcem sa teda ešte raz spýtať, za čo ten prehoz bol. A ak už napíše niečo, dôkaz chcem vidieť tiež. Myslím si, že som sa správal slušne.. nerobil som problémy, Simona som bral, chránil keď to bolo možné. ;)
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Vyr.]PEto // JB1

od Rumcajz » 29 pro 2018, 23:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PEto // JB1

Příspěvekod deathisorgasm » 29 pro 2018, 23:44

Peto mi dal kick kvuli tomu že jsem jsem napsal " si drbnuty?" a ta veta nebyla smerovana ani na admina, jen jsem se zeptal, protoze jsem dostal FK, neprijde mi to jako vulgarni vyraz.

Tento pan nebo chlapec by se sebou mel neco delat, trosku zmensit ego a najit si pritelkyni.
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PEto » 29 pro 2018, 23:48

chicken ty a druhe CT ste sa tam vozili na skutri, obaja ste dostali presun, tak ako aj simon, ktory svojej neschopnosti zapricinil zrazenie 2T inym Tckom, ktore nedostalo ani kill nakoniec.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod deathisorgasm » 29 pro 2018, 23:52

Jaky nadávky ty mrdko? až si zašukáš tak poznáš co to jsou nadávky. Mrdko tupá.

e by PEto: tesim sa s tebou, vysluzil si si predlzenie
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod HUTAJ » 29 pro 2018, 23:54

Zdravím kolegové, snažil jsem se admina Peta zastat, ale to, co na serverech poslední dobou předvádí, mi přijde nemorální. Jsme normální lidi co si chtějí zahrát na úžasném portálu gamesites a admini nám znechucují chuť do hry, potom se nesmíte divit že Vám odcházejí hráči a dokonce i admini. Chtěli jsme si s kamarády jenom v klidu zahrát, začala mapa jb_snow a v klidu jsme hráli, uběhlo pár kol a probíhal všude přátelský kolektiv, najednou se objevi Johny Atlas alias Peto a začne dělat problémy, jak už psal chick, přehodil ho a když se ho slušně tázal tak mu ani neodpověděl, já jsem dostal 2x kick za to že jsem využil svobody projevu, jsme přece jen demokratická země a jako demokrati se tak musíme i chovat a říct svoje názory, ne hned dostávat kicky nebo bany, ještě k tomu mě kickne když jsem měl 100 bodů, nechápu. Celkem mě zklamal. Peto byl vždycky můj vzor a hodně mě toho naučil, ale takhle to dál nejde Peto. Musíš si na serveru udržet přátelský kolektiv, jinak to s tebou půjde z kopce. Pokud chceš, napiš PM a dám nějaké rady. Toť vše, díky za pozornost, snad se nad sebou nějak všichni zamyslíme a odpustíme si :)
VIP+EVIP: JB1 a JB7
steam->Hutaj
HUTAJ
Mistr
Mistr

Příspěvekod PEto » 29 pro 2018, 23:57

Hutaj dostal si hlavne kick zato, ze si si zmenil nick na StrapataPani, ktora mala mat VD a ty si si narokoval to VD tiez. Kebyze nedostali nejaky hraci kick od ct, tak by si ho aj dostal. Kick si dostal hned ako si si dal meno naspat, kedze som nechcel kicknut kvoli tebe pravu strapatupani
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod HUTAJ » 29 pro 2018, 23:58

Vyřešené, admin vše potřebné vysvětlil, netřeba už nic řešit, lock

e by PEto: btw za to co si spravil je ban, takze mozes byt rad, ze si obisiel tak ako si obisiel
steam->Hutaj
HUTAJ
Mistr
Mistr

Příspěvekod deathisorgasm » 30 pro 2018, 00:01

A proc si mi dal ban za nadavky na JB? když jsem sprostý na fórum? nechceš mi ten ban dát třeba na CS:GO??? tam moc nehraju víš co, tam by to bylo lepší, jestli si to takhle vybíráš.
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod pankush123 » 30 pro 2018, 00:02

Není to lock nic nevyřešil, došel na server, simon mi dovolil si vzít skůtr, přišel přehodil mě, když jsem se ho slušně zeptal proč mě přehodil, dal mi kick. Jo tahle se chová vedení? Ani nedokáže vysvětlit svoje autistické chování?
pankush123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DIRO » 30 pro 2018, 00:02

Za 1 ) ten simon jsem byl já a měli dovolene se vozit na skutru od simona , za 2. Tčka měli za ukol se předjíždět a zabijet se o PP ty dylino , když nevíš o co tam jde tak nehraj to . Příjdeš si tam jak panic do bordelu a nevíš o co Go. a za 3. mi nemužeš dát ban k ct když při modu jsme oba byli CT a vypalil jsem do tebe zasobník jen tak a dal si mi ban k CT 24 hodin. Když už si to vedení tak se podle toho chovej máš mít pokoru k lidem že ti tu hrajou na tom serveru ty namyšleny imbecile , vím o dalších 10 lidech co by tu měli co napsat na tebe , a myslím že těch 10 je furt málo , měl by sis vyhonit a valit chrapat trapko .

e by PEto: som rad, ze si dal vyjadrenie aj ty. hraci mali ist na skutre a nemali sa s nimi hybat, vtedy nas zrazilo ine T. potom si dal prikaz aby sme sa zrazali a povedal si to aj ct-ckam, ktore boli so skutrom pri boxe. ban ti predlzim, kedze pravidla na servery nevies a este tu pises blbosti
Diro.
DIRO
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HUTAJ » 30 pro 2018, 00:03

Zde máme další svědky, admin by se měl vyjádřit :)
steam->Hutaj
HUTAJ
Mistr
Mistr

Příspěvekod pankush123 » 30 pro 2018, 00:04

Jo takhle si dojít na server půlku CT přehodit ani se na nic nezeptá jako by neměl mikrofon asi rodiče spinkají, tak je radši všechny přehodí? DIROVI dá ban, že při modů do něj vystřílí celej zásobník? A né do teroristy? není to jeho volba?

e by Peto: tebe to moze byt jedno, dostali presun ti, co nestrazili simona alebo robili blbosti. Dira osobne som dnes zoparkrat prehodil od CT, tak isto ako mapu predtym. Provokoval dalej, dostal ban.
pankush123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod chickEZ » 30 pro 2018, 00:06

Hm, dvaja sme sa vozili.. jako tak som videl demo, tak nás tam bolo 4 na jednom skútri, jeden z nich vyletel do vzduchu a čudoval som sa, kde asi tak zašiel. Nakoniec pristal na streche, žil. Ďalšie CT, už nvm kto to, pokračoval aj s VDčkom. Bol som na prednej strane vozidla. Ako nehovorím, že to bolo správne, že som mu skočil na skúter. Možno, že aj ten prehoz bol správny, neviem.. ale to, keď som sa spýtal, prečo som dostal prehodenie od CT, a ty si nič nenapísal, čušal si, ignoroval otázky (ako aj na TS, keď človek vypýta spraviť VIP room, keďže má na to nárok ako VIP výhodu). Byť tebou, ja by som aspoň viac vyhovel hráčom a nie čušať a hľadieť si seba jak nejaký EGO UP týpek..

PS: Omlouvám sa za to, že som na 5-10 sekúnd nestrážil Simona a nevenoval sa hre.
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod pankush123 » 30 pro 2018, 00:13

Ale pořád jsi se na nic nezeptal a bezdůvodně třeba mě, který měl dovolené být na skůtru, že tam někdo skákal na ten skůter a dělal zle není můl problém stále nechápu, jak můžeš být, tak arogantní imbecil, že dojdeš a na nic se nezeptáš, když jsi viděl demo, tak ho jsem pošli tam máš pravdu, že mi to díro jako simon dovolil a když se tě ptám do pošty, tak mě kickneš jak posranej autista.

e by PEto: ja som na servery bol, ked ti to dovolil. ked si chces jazdit na skutri bez k T a mozes sa tam hrat pocas HVD. Ked si CT mas strazit simona. A husi som s tebou nepasol, tak si sklidni slovnik
pankush123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod lukick » 30 pro 2018, 00:15

do pi*i to uz je tolko hodin? o 0:20 mam byt na lade hrame proti finsku MS20 boha dufam ze stihnem lietadlo a ze ma zasa nevyhodia zo supisky.. go go chlapci go
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy