• Stránka 1 z 1
Re: MrLopatka / Survival
Zdravím,
Můj milý kocourku,
Jsem moc ráda, že si rád za moje věci
.
Samozdřejmě to jak se chováš, nebudu ani komentovat. Adminy provokuješ s tím že jsi našel ničení přírody, i když to je úplné nic. Chybí jeden blok trávy a ty z toho děláš jako kdyby to byl konec..
Pořád máš blbý narážky na mladý hráče co na serveru hrajou. To co předvádíš na serveru je hrozný, tohle jsem tu snad ještě neviděla, a to nemluvím o tom, jaký jsi egoista. Ego máš až do nebes, že to ani není možný.. Nemyslím si to jen já, myslí si to snad skoro každý
Měl by ses nad sebou zamyslet a začít se chovat na svůj věk!
MrLopatka je úžasný admin, a mute ti dal na 10 minut
.
Laskavě si to v hlavě srovnej, MrLopatka je super týpek.
DOUFÁM, že se nad sebou zamyslíš! hlavně nad svým chováním.
Děkuji, Amalie :*
Můj milý kocourku,
Jsem moc ráda, že si rád za moje věci

Samozdřejmě to jak se chováš, nebudu ani komentovat. Adminy provokuješ s tím že jsi našel ničení přírody, i když to je úplné nic. Chybí jeden blok trávy a ty z toho děláš jako kdyby to byl konec..
Pořád máš blbý narážky na mladý hráče co na serveru hrajou. To co předvádíš na serveru je hrozný, tohle jsem tu snad ještě neviděla, a to nemluvím o tom, jaký jsi egoista. Ego máš až do nebes, že to ani není možný.. Nemyslím si to jen já, myslí si to snad skoro každý

MrLopatka je úžasný admin, a mute ti dal na 10 minut

Laskavě si to v hlavě srovnej, MrLopatka je super týpek.
DOUFÁM, že se nad sebou zamyslíš! hlavně nad svým chováním.
Děkuji, Amalie :*
-
Tery12 - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Zdravím,
Byl jsem svědkem celé situace tudíž bych se rád vyjádřil,
Verdikt MrLopatky byl více než adekvátní k dané situaci. Pan Fullys neustále provokoval a zesměšňoval hráče Amálie. 3x byl MrLopatkou vyzvaný k zanechání svého počínání a s následným pokračováním Mrlopatka udělil hráči mute, který po zhruba 10ti minutách vypršel. Tímto bych chtěl vzdát hold uvedenému adminovi, který zachránil server před egem vesmírných rozměrů stále rostoucích na síle
Děkuji za přečtení,
Rico
Byl jsem svědkem celé situace tudíž bych se rád vyjádřil,
Verdikt MrLopatky byl více než adekvátní k dané situaci. Pan Fullys neustále provokoval a zesměšňoval hráče Amálie. 3x byl MrLopatkou vyzvaný k zanechání svého počínání a s následným pokračováním Mrlopatka udělil hráči mute, který po zhruba 10ti minutách vypršel. Tímto bych chtěl vzdát hold uvedenému adminovi, který zachránil server před egem vesmírných rozměrů stále rostoucích na síle

Děkuji za přečtení,
Rico
-
Rico93 - Kolemjdoucí
Nevím, čemu se divíš. Opakovaně provokuješ, kazíš hru ostatním.
Stížnost zamítám!
Adminovi bude vysvětleno, jaké bude dávat důvody k mute.
Stížnost zamítám!
Adminovi bude vysvětleno, jaké bude dávat důvody k mute.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1