Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Zadost o prava Kubathor 32/ Jailbreak

Příspěvekod kubathor32 » 30 pro 2018, 13:56

Nick na serveru: Kubathor 32
SID: STEAM_0:0:44296912
Sekce, na kterou chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=75898

Bany, které jsem dostal: Popravde uz nevim co vsechno za banny sem dostal , ale par jich tam bude :/ a to z duvodu neznalosti pravidel a malo hrani na JB v te dobe. Posledni mute sem dostal na 240 minut od Krakina z duvodu 2 fk a to ze zoufalctvi , jelikoz simon byl spatny a zamotaval se.. s Krakinem sem to pak vyresil . Ani nevim proc sem to udelal asi mi vyplo ;/ . Banlist mi nejde otevrit nevim proc , tak se ani podivat nemuzu , ale myslim si , ze sem mel celkove asi 3-5 BANN/MUTE . A to opet z neznalosti pravidel . Jb ted hraju casteji a pravidla uz znam taky , popripade mam otevrene pravidla na steamu a vzdy se popripade kouknu . Nebo me opravi admin

Něco o mě: Ahoj, jmenuju se Jakub a studuju Stredni lesnickou skolu ve Sluknove . Jsem docela aktivni hrac na JB a hraju uz asi 6 mesicu mozna dele , takze se uz da se rict vyznam. Na csgo mam nahrano 487 hodin a bavi me to.

Proč právě já: Jelikoz se kolikrat pripojim na server , kde neni admin , tak hraci delaji kraviny a davaji MFK/FK a nejde to resit ani po miku . Tudiz se to snazim vyresit , ale nemam prava , tak bud natacim demo nebo se odpojim a nebo napisu adminovi... . Rad pomaham hracum , kteri neznaji pravidla a hrajou poprve napriklad . Snazim se vse resit asem na to peclivy da se rict

Zkušenosti s CS:GO: Tak cs:go jak sem rikal hraju 487 hodin . Zacal sem hrat kolem roku 2014-2015 a chytlo me to ...pak sem na rok prestal a znovu se k tomu vratil . Momentalne hraju nyni jenom JB a snazim se zlepsovat.

Kazdopadne se omlouvam ze nepouziti hacku ani carek , ale mam anglickou klav. ,ale to se muze zmenit. Dale se omlouvam za nezvyraznene predmety , jelikoz mi nejde nastavit barva :/ . Pokud bych dostal prava , byl bych rad a nastolil poradek nebo se o to aspon pokusil , kdyz zadny admin zrovna nebude online . Jeste jednou se omlouvam za sve predesle chyby a chci zduraznit , ze se to uz nebude nadale opakovat a opravdu bych chtel nastolit poradek na JB ... kolikrat JB #4 Dekuji a preji prijemny zbytek dne :)
kubathor32
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Zadost o prava Kubathor 32/ Jailbreak

od Rumcajz » 30 pro 2018, 13:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zadost o prava Kubathor 32/ Jailbreak

Příspěvekod Trsak » 31 pro 2018, 01:12 VIP

Ahoj,
bohužel jsi nesplnil podmínky pro přijetí - nemáš ani jedno nahlášení v PP.

Navíc 2 dny dozadu jsi dostal ban za FK.

Akademie je pro tebe jak dělaná. Pokud se chceš stát jednou adminem, projdi prvně akademií.

Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů